Imaš pinovanu temu "Uvoz vozila iz inostranstva" đe je ova priča prežvakana više desetina puta, pa proskrolaj malo, naći ćeš sve.
Sent from my OP13 using Tapatalk
Pozdrav. Zanima me da li ima ovdje neko, ili možda znate nekog, ko bi mi uvezao auto iz Njemačke za Crnu Goru. Ja sam već našao auto koje hoću na oglas mobile de. Zanima me koja bi cijena bila da mi ga neko uveze, kakva je procedura i sve ostalo? Hvala unaprijed.
Послато са SM-A226B помоћу Тапатока
Imaš pinovanu temu "Uvoz vozila iz inostranstva" đe je ova priča prežvakana više desetina puta, pa proskrolaj malo, naći ćeš sve.
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
Moj ti je jedini savjet nemoj naslijepo da plaćaš kapare i kupuješ auto jer se ništa ne može vidjet preko slika i video snimka jer su to sve prevaranti trgovci.. potraži na forum kroz teme ima jedan momak odavde iz cg a živi u njemačkoj i platiš mu da ti pogleda i proba auto ili tako nešto slično.. bolje da bačiš par stotina nego hiljade i hiljade evrii
i računaj glat +40% na cijenu auta za sve troškove do registracije
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Last edited by Dall’Igna; 28-12-25 at 20:44.
Iz ličnog iskustva, prije 3 mjeseca sam kupio auto iz njemacke.. 7800 cijena gore i okruglo 11.000 do registracije me sve ukupno ispalo... pa mi ti evo reci koliki je to procenat, pri čemu sam ja naručio auto da mi se dovede na točkove.. malo je jeftinije šlepom
Last edited by Dall’Igna; 30-12-25 at 20:17.
Evo jedan lagani primjer:
Cijena auta u inostranstvu 10.000€X1,05carinaX1,21pdv+1.000€ šlepa +200€ papiri =13.905eura
Pusti primjere i šlepe od 1000€, daj računicu od tvog uvoza da vidimo.
Jer ispada po tvojoj priči preko 42%, što je suludo.
Last edited by guvarana; 30-12-25 at 22:36.
Stay salty.
Ne mogu ti dati detaljne informacije jer ih nemam, ovoliko sam po dogovoru platio momku koji se bavi uvozom auta iz njemačke za sve do registracije.. i to preko prijatelja (možda me je dodatno zaklao zbog toga).. druga je priča ako ideš sam po auto.. e tad možeš na ovih 30% da izadješ. Mada ni tada nema šanse na 30%, samo te pdv i carina koštaju 27%
Last edited by Dall’Igna; 31-12-25 at 06:43.
taj momak je prosao odlicno a ti sa njim.
f6
Moguće.. ali evo baš me zanima koliko po vama ispada cijena nekog auta da se uveze na šlepu iz njemačke.. tipa koje košta 10 hiljada €
Mene je izašlo nekih 30% dodatno na vrijednost vozila. Ali prednost je što imaš realnu kilometražu, ako je provjerena kuća od koje se uzima.
Slažem se da treba raditi sa provjerenim ljudima koji će detaljno pregledati vozilo, ebeš slike i snimke. Ne kupuješ ipak tečni sapun. Momci iz Bara su profi, čuo sam da su malo skuplji ali ne znam koliko uzimaju za usluge.
Na tockove je jeftinije nego slepa, ako je samo prevoz,ali rizik da uz put stane...
Jes možda ako sam odeš za njega, mada i tako je upitno.
P.S. Koliko je šlepa sad?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#fakenews
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks