Žena starija 15 i više godina od muškarca
Žena starija 10 do 15 godina od muškarca
Žena starija 7 do 10 godina od muškarca
Žena starija 5 do 7 godina od muškarca
Žena starija 3 do 5 godina od muškarca
Žena starija 1 do 3 godine od muškarca
Idealno je kad su istih godina
Muškarac stariji 1 do 2 godine od žene
Muškarac stariji 3 do 5 godina od žene
Muškarac stariji 5 do 7 godina od žene
Muškarac stariji 7 do 10 godina od žene
Muškarac stariji 10 do 12 godina od žene
Muškarac stariji 15 i više godina od žene
Ahahahaha nasmija me crni humor ali sve ide ka tome.Taj instagram je zlo bukvalno obrnu lik pare na novogodišnje jelke jer se takmiče na instagram čija je veća.E tako ti je i sa ovim.
Nekad su reklame za banke bile rezervirane za banke a sad svi ka da ih banke plaćaju da glume sreću.
Nego, zanimljivo kad smo kod toga postavlja se pitanje koliko se dijeli visa kard i tako te šifre jel to danas izazov za ljubav
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Ja ih znam par komada od 55+...bolje izgledaju no vecina od 25.
...
Fora je što je mnogima ovo i u startu na zadnjem mjestu, pa je i logično da će ti odnosi pucat.
Do brakova najčešće dolazi 'jer je vrijeme', odgovaraju jedno drugom na čisto fizičkom nivou, iz materijalnih interesa ili recimo se nađu dvoje koji žele djecu i relativno mogu funkcionisat pa u nedostatku nečeg boljeg - daj šta daš.Zavisno od toga čime se neko zadovoljava i što mu je unutrašnja agenda, tako će mu i bit.
Ima onih piplica što se zalete na nekog dobrostojećeg npr, pa kad skontaju da to što taj neki ima ne znači da će njoj da da, shvate da su se zeznule, ali obično to shvate kasno pa im takav pakao od života napravi.
Zato smatram da jeste bitno da je neko dobar kao čovjek, pa ako odnos i ne funkcioniše da se ljudi mogu civilizovano rastati, bez da tu neko ispašta, pogotovo ne djeca ukoliko ih ima.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
kad bi se gledalo da je savršeno poklapanje ne bi bilo 1% brakova
She is only here to annoy herself!
Pa bolje je da ih ima kvantitativno manje ali kvalitetnih, nego mnogo a nikakvih.
Mada je ovo drugo bolja opcija u očima advokata.
A čula sam da se AT povećala, pa i na to treba misliti.
pa mora se napraviti neki kompromis, tipa ti meni oprostiš što sam pogrešni znak a ja tebi što ozbiljno shvataš horoskop
inače i ja zakučim ponešto od toga ali nije da me to čini srećnm kad vidim kakvih sve presuda ima pošto sam se svega nagledao, možda se zbog toga podsvjesno nisam ni odlučivao da potpisujem(i na kraju i bio u pravu)
Ili je samo sigurnija uloga ljubavnika, da ne rizikuješ rogove
sigurnija ako je muž u (dalekom) inostranstvu![]()
Ništa ne potpisuj @NSX ništa, još ćeš imati posla i sa državom.Znači država ti još lupi monitoring na ljubav.
![]()
oću vala s nekom crnkinjom samo da iznerviram selo![]()
E to već da.I đeca će vam biti slatka ka kolačići.
Podsjetiste me kako sam se tu negdje sa 15-16 godina slikala sa nekim zgodnim crncem s Kube, i okačila na fb, a kako imam prebrižne tetkeodmah su potrčale da mi obavijeste oca.
Pokazale su i babi, pa žena osu paljbu po mojima kako sam tako raspuštena
baba zna da ćeš se nakon takvijeh slika malo teže udat u isto selo
Što znam ja sam se u volonterske kampove fotkala sa homo sapiensom diljem planete no mi Italijana komšinica majki stalno naturala na nos ka ono znaš kako vele italijanska *****.Haha.
Nešto bi joj toj beštiji lakše pao i crnac no Italijan.
A znala je kad joj fali nečega u kuću da uđe u našu i uzme opušteno no je moja majka bila suviše tolerantna ja bi je ugazila.
Nek joj je, ipak laka crna zemlja.
jedna staaara forumašica i moderatorka se ja mislim udala za crnca viđeh nju i klinca neđe kroz BD što ti veliš baš simpatično dijete
Kako bi ono
once you go black, you never go back
Kakve su muškarci u CG tetke ono baš vole da tračare.Znači fenomen u muškome rodu a što je ovo majkomila kad neki sočni trač namirišu eto njih.
![]()
Само немој ти, тето.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks