smrDAJKO na fejsbuku- turski sultan murat ne bi radio srbima pred bozic ovo sto je uradila crnogorska policija u zeti! Vlada treba da padne! Podrska brate Milane!
Ima li neko da ovog huskaca privede? Nije mu prvi put.
Zasto se potenciraju Srbi(ne samo s njegove strane) u ovom slučaju kolektora,zasto narod i dalje pada na ove fore?
Meni je jasno da političari poput njega pokusavaju da manipulisu osjecanjima gradjana da bi ostvarili dobre rezultate na izborima i sebi omogućili lagodan zivot,mada većina političara su teska govvna tako da me to uopste ne iznenadjuje.
Pipun veli nesto ne hapse kriminalce,a ne smije da pomene svetozara marovica,jednog od najvećih izdajnika u novijoj istoriji crne gore koji bi da je sreće odavno trebao biti u zatvoru. Ali ne da gazda picousti…
Dje su ovi veliki Srbi bili svih ovih decenija da progovore o Zeti,da se bore za Zećane,makar da se izbore za sanaciju tog bazena crvenog mulja?
I ovo pljuvanje po policajcima,mislim da nije u redu,ljudi rade svoj posao iako mnogima vjerovatno nije drago sto su tu uopšte.
Last edited by AdO_pG; 30-12-25 at 13:05.
To je njegov posao, za to dobija pare i ja ga razumijem.
Palinja i Srbe i sve ostale, ne zna se ko se više pali.
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Dajko prima platu iz BS stranke... nego kad ce litije?
Sta bi bilo da DPS rusi kuci po Zabljaku... ili da hapsi ugrozene Srbe...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Penali zbog kašnjenja gradnje su 200 miliona; taksi ZT-TX123 od kružnog do aerodroma neka je 2€ x 1.700.000 putnika - ni 4 miliona. Izabrali smo manje zlo
Briga oko države posle 20. avgusta se ispostavi nepotrebnom, obzirom na krajnje domete žvalavog - doveo ih Amfilohije na gotovo, i oni napraviše od gotovine veresiju; mjesto dvojnog državljanstva rezultati su tipa izmjenjen logo skupštine i ćirilični natpisi "policija"; a ovo danas je krajnji domet destabilizacije.
Jes da mu je režim u terminalnoj fazi, ali evo vidimo da žvalavi još pronađe vremena za braću... Međutim, što se duže bude držao vlasti, to će grđi bit odlazak. U takvoj Srbiji, sa "post 5-oktobar" tipom vlasti, 15 stranaka sa 20 vođa, nema niko vremena da se bavi braćom, svak se o svom jadu zabavi, borba za opstanak. Bogami me stra' nešto da onaj DPS posle toga opet ne pokrade kakve izbore...![]()
Избори су 27. До тада ће преговори бити завршени и као задњи захтјев ће бити као Хрватској кад је Меркел дошла да им каже да је штамбиљ хапшење Ива Санадера. Наш Санадер је зна се ко.
Brano sjajan. Da se pročita i odmori od gownara i gownare.
https://normalizuj.me/praxis/vase-ti...SpOnrAl1-TXFfw
I jedan komentar:
Stalno neko kukumakanje i svi se prave neznaveni, a pola ljudi na izborima glasalo ovu vlast.
Civilizovana drustva sve resavaju na izborima.
Sadasnja vlast ima skoro dvotrecinsku podrsku, tako da je volja naroda da se desi raspad u Djecjoj bolnici.
Narod zeli bas ovo sto trenutno imamo u drzavi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Gagarin; 30-12-25 at 16:42.
Tko leti, vrijedi...
Mislim da se nas Sanader 'pogodio' da organizuje svoj gubitak izbora i odlazak s vlasti u zamjenu da ga ne diraju, ni njega ni 'kolekciju satova'.
E sad, Zapad je i mnogo vece od njega znao da pusti niz vodu i valjda ga Britanci mnogo ne mirisu ali za sad ga ne diraju. Poslusan im je i nema nikakvih politicko - ideoloskih zahtijeva i smjernica. Idealni vazal. Orvelovski lik.
Pipune dje su ti sad Mandic, Radunovic, Djukanovic i ostala bratija? Napustili su te kukavce radi fotelja.
Sent from my S25+ using Tapatalk
Fotelja sladja od koljenice.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Nego @NetworkMaster ti vladaš tom tematikom Internom iz kojeg grada, opštine su im muriju poslali jer u CG se vazda murija šalje iz druge opštine.Može bit da se i iz tog razloga sjeba saobraćaj jer su išli u drugu opštinu i vrnuli se u svoje centrale koje su izvan te iste opštine.
Taj dio meni je recimo zanimljiv.Da nisu dalekobilo iz Tuzi.Ili PG.
Znate kako drugari, kad policija ima punu snagu u sopstvenoj opštini a da ne bude ono ka da se rođaku ne zamjerim i to možda ođe bude neke sreće do tada vidimo se ono.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 30-12-25 at 19:31.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks