Inače Bikovi i Rakovi se fino slažu, ako se gledaju samo Sunca. Tako da gledajući samo po tome Joni je dobro izabrao, odnosno njegova supruga nije promašila.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
A lako.Osjećam i ja i to ali tu energiju kad si zaljubljen pretvoriš u korisnu, jaka je to energija.
On tu priča nešto,aveta a ti veliš oli pivo?Recimo.Kad učini najmanji pomak pohvališ ga kad da je brijeg pomjerio iako u sebi misliš bože budale.Muškarci baš vole da im se hrani ego.Teško i dušu otvaraju to neđe vidi na sitnice.Ono ima sitnica đe muškarci vole da se razlikuju od drugih.Kad uloviš sitnicu đe bi bio unikatan tu sitnicu forsiraš.
Nego, što nam je ovo muški dio foruma posta ka eurovizija daleko bilo.Sve jedan sa drugim.![]()
Znači saznah malo prije da ođe imam sestru po horoskopu a sad saznadoh da imam i sestru po...smušenosti prilikom zaljubljivanja.
I ja isto ka i ti sa malom razlikom/dodatkom:kad me fizički privuče imam najviše samopouzdanja/priča mi nije loša, umijem bit duhovit...kad mi se sviđa, imam samopouzdanja tek toliko da priđem ali mi priča bude ka da mi je drugi sastavlja a znamo, jelte, da uživo nema opcije "edit/moderate" ka na forum, dok kad se zaljubim(ono na prvi pogled)...jedina šansa da uspijem mi je da se napijem(ako ima dovoljno vremena) pa krenem put nje ili da se spotaknem ispred nje, panem, pa se ona sažali i ponudi mi da me odvede u Hitnu...
Ne znam ni što pišem ovo. Nisam ja navika da sam budan u ove sate, ali noćas mi suđeno
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Ne znam, meni to pumpanje ega u tom muško-ženskom odnosu nekako manipulativno, Blue. Nešto ne bih ni mogla da cijenim muškarca koji bi padao na to. Tako bi ga onda mogla i neka druga zavest koja bi se našla da mu ljepše gladi.. ego.
Nije mi problem da dam kompliment, kad stvarno to mislim. Ali takva sam prema ljudima generalno.
Čak onome koji mi se sviđa mislim da bih prije prećutala nešto lijepo nego što bih mu rekla.
Ahahahahahahahaha, godinu kad pogledam i ovako znam što sam i srce me trefi, ne treba mi horoskop![]()
E jes kako ne
A svakako hvala, svima, što me lijepo udadoste noćas, za jednog osjećajnog i dobrog čoeka koji će me umjet ispazit prije nego sebe, što mi je bitnije čak i od horoskopa i oprostiću mu što je samo bik, i što me puštiste u muzike da se naotkrivam i nauživam, i što mi ne uzimate za zlo kad lupetam, i što se nauživah noćas s vama, i generalno i posebno i vrlo posebno.
Dugo nisam.
Dobra noć![]()
Sve je u početku manipulativno baš sve u muško-ženskim odnosima, tako je i u carstvu životinja.A muškarcu koji ti se sviđa svakako da imaš sa debelim razlozima udijeliti pravi kompliment bez pretvaranja.Iskreno ono što ti se kod njega sviđa ne vidim na kraju krajeva ako mu podigneš kvalitete u njegovim očima kakve jesu još ih sam ne vidi čak ništa ni manipulativno.A za mane, tu treba blago ono uh ono i meni se to dešavalo, zajedno možemo to da riješimo.Muškarci su krhki, osjetljivi ka đeca.
Što god bili u horoskope.
E ništa od tog što se mene tiče, jer ih ja ne doživljavam kao krhke, a kojeg tako i doživim, tog i ne gledam kao muškarca. Nit bi me mogao privuć ni psihički, a ni fizički.
Manipulacije mi mogu biti prihvatljive u poslu do određene mjere, zavisno od interesa, ali u ljubavi ne želim time da se bavim. A i ohladim se kao na prekidač kad primijetim da mene neko pokušava da izmanipuliše pa bilo to i nešto sitno i benigno. Ako u početku nema iskrenosti, tek je ne bih mogla očekivati kasnije.
Kad kreneš tako da ih doživljavaš shvatit ćeš da svaki u suštini i jes.Kao i žene.
Homo Sapiens je krhko biće bačeno na planetu Zemlju bez njegovog izbora, jel kao što sa iste odlazi bez sopstvenog izbora.
Manipulacija je njegov jedan od instikata suštinskih a može da se brani da ga ne koristi u bilo kom obliku makar to bio i govor tijela.Izbor garderobe.Bilo što.Kad čovjeka prvi put sretneš svakako da niti on zna tebe niti ti njega a navikli ste da funkcionišete u svijetu manipulacije.E tek kad odnos sazrijeva i padaju maske rasterećeni od sociološkog okvira đe ste oboje neko i nešto a u stvari ste to neko i nešto što se od vas neđe i očekuje.Goli kad stanete jedno ispred drugog, ne tijelom samo no i dušom jer golotinja tijela je smiješna naspram golotinje duše.Tek tad možete vidjeti jeste li srodni.A u početku to se svakako odjedanput ne može desiti.
Mislim to ja tako sve vidim.![]()
Ne bih se u potpunosti složila. Ljude, bez obzira na pol, ne doživljavam kao suštinski krhke. Naravno da mogu biti takvi, ali to vidim kao lični izbor i odnos prema sebi, jer ipak postoji slobodna volja. Dalo bi se i o tome diskutovati, ali da ne idem u širinu..
Takođe, mislim da se sličnosti na nekom nivou privlače i da kad bih manipulisala svjesno, da bi mi se to obilo o glavu. Meni je privlačno kad je neko siguran u sebe na način da nema problem da bude što jeste i da ga boli uvo šta će drugi da misle. Takvima recimo komplimenti i ne trebaju jer su svjesni i svojih vrlina i mana.
Jesam saglasna da za istinsku ogoljenost treba vremena, ali vjerujem da se do nje ne dolazi kroz tehnike i taktike.
Za mene je taj put kroz iskrenost od početka, postepeno građenje povjerenja i stvaranje prostora u kojem se oboje mogu osjećati slobodno i prihvaćeno.
Mislim da kad si svoj mnogo lakše ti i dođu ljudi koji su za tebe, ali se još brže i otkače oni koji nisu. Bar je to neko moje iskustvo do sad. Zbog toga smatram da ako već i živimo u svijetu gdje manipulacije postoje na nivoima kojih i nismo svjesni, da ipak treba iskoristiti mogućnost da ne manipulišemo tamo gdje ne moramo.
Bik-strelac. Radili mi natalne karte. Ništa to nije meni tačno. Poslednji put koleginica mi radila na njen nagovor i reko ajd i gleda sve to i veli ovo nisi ti. A pisalo je da cu neke velike pare dobit i nisam ih dobio.
Ima isto vezano za to gledanje u dlan. Oko Vaskrsa neke davne godine, stariji tinejdzeri ja i sestra. Nikog doma. Kuca neko na vrata. Ciganka. Veli aj da vam gatam i kao trazi samo ako ima jaja i ne mora pare. Sestra potresena dobro jer sve joj pogadja cak i prvo slovo imena momka. I ja sam se bio iznenadio. Tek ja dodjoh na red. Ništa, veza sa vezom nije imalo to sto je pricala. Pamtim kao da je sad bilo.
γνῶθι σαὐτόν
Meni je neđe prije mjesec dana prišla u kafani tako kreće priča regularna uvodna priča vidim stara žena reko sjedi ti popij šta god pusti to kako se ti osjećaš u te godine..gazi žena sedamdeset..ona se opusti i krenu o životu o svemu, i produži dalje vjeruj mi milije mi je to no da mi je ne znam što tu pa i tačno pričala vezano za mene.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Što su muške vodolije na zlu glasu kod žena koje (tvrde da) se razumiju u horoskop?
Nemam pojma.
Ali ovo je tačno za jarčeve. Kad uhvate, ne puštaju
Zagrizu ka' pit bulovi.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Važi li i za žene?
U tom slučaju sam dupli vjetropir.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks