Žena starija 15 i više godina od muškarca
Žena starija 10 do 15 godina od muškarca
Žena starija 7 do 10 godina od muškarca
Žena starija 5 do 7 godina od muškarca
Žena starija 3 do 5 godina od muškarca
Žena starija 1 do 3 godine od muškarca
Idealno je kad su istih godina
Muškarac stariji 1 do 2 godine od žene
Muškarac stariji 3 do 5 godina od žene
Muškarac stariji 5 do 7 godina od žene
Muškarac stariji 7 do 10 godina od žene
Muškarac stariji 10 do 12 godina od žene
Muškarac stariji 15 i više godina od žene
Kad to spomenu, nešto sam razmišljala kako li je onim što se udaju za muža kog ne vole, pa još trpe i njegovu porodicu, i na kraju kad umru sahrane se u recimo njihove porodične grobnice...
Nit mira za života, nit u tom zagrobnom životu, pakao
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Last edited by Lapis Lazuli; 29-12-25 at 22:10.
tu je vazda ljubavnik da spasi stvar
She is only here to annoy herself!
A što bi ljudi živjeli u laži, razvod i vozdra.
Nešto mi nije interesantna ta ideja. Nelojalnost mi je crvena zastavica ka' kuća. Nepoštovanje i nelojalnost, bukvalno čim se primijeti nešto od toga, samo se treba okrenut i otić.
Mada koja nema te prepreke i traži ljubavnika, kapiram da je tu mlađi uvijek bolja opcija![]()
Čisto da ostane post u duhu teme.
@Lapis Lazuli
Vala baš i još plac moraš da plaćaš ka da stan kupuješ.I još restoran zakupe da žderu i piju ka u tvoje ime a ne u ime sopstvene guzice.
Ahahaahah nasmija me ozbiljno, i zamisli da nađeš nekog takvog koji te vuče po saučešća to ti gledaj pušti godine.![]()
Last edited by Bluemoon; 29-12-25 at 22:30.
Jel ti to bolan o sebi pišeš?Ajde ispovijedi se ako ti nije mrsko lijepo je to viđet.![]()
A stvarno ružni običaji. Što reče davno jedan kolega da na sahrane dolaze tri grupe ljudi - jedni koji stvarno žale, drugi da se najedu i napiju, i treći da vide ko je došao, malo izogovoraju i da ako što mogu da oposle
Taj se sa mnom ne bi usrećio, a ni ja sa njim![]()
Pa što si zapeo onda za ljubavnike ?
pa pitala si kako im je ja ti velim kako se snalaze, sve to žena lagano istrpi čim napravi mužu rogove
A kako ti znaš što čine te žene sem ako nisi bio u ulozi ljubavnika ?
Ili, ne daj Bože, rogatog muža
sakrila je bila da je udata tako da se ne broji![]()
Nit si ljubavnik nit si žena koja ima ljubavnika, đe si to pročita?U erotske romane?Joj, ne mogu tačno si mi neko koga nikad na forum ne bi vatala u šemu zajebancije.Bugija, recimo bi.Jer voli druge da podjebava.
Ti me baš podsjećaš na jednog mog druga koji bi bio strašan ali strašan za vezu ali ne umije da se udvara.I u pravu si ono sa šakom o sto da bi lupio a rekao da, draga.I ovo sad iskreno @NSX želim ti da nađeš onu pravu za sebe dovoljno dobru da cijeni to što ti imaš ali nema tu udvaranja samo je lijepo pozoveš na piće.I malo više saznaš o njoj što voli i to, i prelistaš teme za razgovor ne zalijeći se čovječe glavom kroza zid.Eto.
dosta mi je što sam strašan zlo da još umijem da se udvaram i ovako me ganjaju ljubomorni momci i muževi a ja ni kriv ni dužan
Aha zato ti motor voziš.Ahahaahah šalim se simpa si lik, no uzmi u obzir moje riječi.
![]()
Saglasan. Ejdž gep 10+
Među sretnijim parovima su oni parovi gdje tipovi u 40ima šetaju komade u 20ima. On obično ima pravac i stabilnost uz dozu mladalačkog duha neopterećenog glupostima. Ona u toj priči dobija formiranog muškarca, ozbiljnost, sigurnost i uz to živi svoj Lana del Rey moment. Fino im je dok traje, a šanse da potraje duuugo su izuzetno velike.
E sad, to je u balkanskim okvirima degutantno i obično ima etiketu, no tamo gdje se emocije i duše preklapaju na višim nivoima i ispred su onog - šta će selo reći, život je onda puno jednostavniji, ljepši i smisleniji.
The more things change, the more they stay the same.
Kad se spoje mladost i iskustvo...😃
Ali kad sam došla do ovog Lana Del Rey momenta samo mi se javiše njeni stihovi ' My old man is a tough man, but he's got a soul as sweet as blood-red jam'
Nema tu nikakvih pravila.
Najbitnije je da se sastave dvoje dovoljno pametnih I zrelih (ne mislim na godine) i da znaju šta hoće. Da je neki krajnji cilj isti ili sličan. Da je to zasnovano na nekoj zdravoj ljubavi, poštovanju, razumijevanju. Da su tu jedno za drugo na kraju dana. Jer uspona I padova mora biti, nema idealnog braka. I što reče Lapis neđe, bitno da nađete DOBROG čovjeka/ženu. Kad se krene od toga dalje sve može.
A najveći problem današnjih brakova su glupi ljudi koji stupaju brzo u brak.Ne znajući šta žele. Počeo sam u poslednje vrijeme često da koristim ovo "glupi ljudi" i bojim se da nije do mene, već je stanje stvaneo takvo.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Eeeee, ....đeco, đecooooNaivni li ste. Kakva?"breee
" nečija dobrota ili situiranost ili ozbiljnost ili formiranost...ili ovo ili ono. Ključ mudrosti je u k0ži i u dlaci! Čim koža počne dobijati obrise pomorandžine kore, i čim počne farba kriti bjelilo dlake .... pod hitno su potrebne korjenite promjene! Ne vele bez neke da je budućnost na mlađima.
Ču?! ti njihovo razmišljanje??? E! Greote...
Što će mene neka koja zrelo razmišlja? Ili je obrazovana? Ili ima dobru platu ili, ili.... Kad je utegnutost kože i volumen mlade dlake jedino što se može OPIPAT![]()
Prodali su vam maglu pa to isto i vi sad želite da radite drugima. Prodavci magle. To ste vi.
A ja želim kožu, i želim dlaku!
E tako.
znas li sto je problem kod koze i dlakesto je ljepota prolazna . Kod nekoga traje dugo a kod nekoga kratko . Kad sagledam neke djevojke kojima sam se divio, kako su za svega par godina ili postale jako gojazne pa vise ne lice na sebe ili se zapustile cim su se udale pa su "MASNE" da se izrazim ... a ima i onih koje procvjetaju pa iz prosjecno lijepe postanu avion ...
Sve je u zivotu lutrija i za muskarce i zene , ono sto kazu lubenicu i supruznika mozes samo da ubodes![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks