a dje, motori se otvaraju kao dobar dan...to ti je samo odvrnes 3 sarafa i zavrnes opet
que pasa hombre
Ja sam poslije generalne tj. nakon 1500km skidao karter da provjerim ima li opiljaka i deklo ventila da bacim pogled na bregastu.
Ujedno ulje i filter ulja promijenio...
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
imaju dvije solucije, ili radi ili ne radi
Samo se otvori filter od ulja...ako ima opiljaka nije sastavljen dobro i to je to
Ako radi kako treba, nema potrebe ni gledat
Ja sam prije par godina poveo majstora u salon da provjeri leteće ležejeve na jedno auto.. on to časkom tamo razmontira na tri šarafa i ispostavi se da su ležajevi otišli, klipnjače imale lufta.. i od tada ja više ne kupujem nova auta, samo polovna sa 300k plus
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Kad daš 5000€oćeš mi da ti ugradjujemo i da te oderemo još 2000€ za ruke i ostale sitne trakalice i imaš garanciju 2god.
Meni ljepše bilo za 5500€ iste te trakalice kupim da se sve provjeri i da nemam garanciju.s obzirom da godišnje predjem taman tih 2/3000km.
Last edited by Biznismen Podgorica; 25-12-25 at 22:08.
Može li mi neko preporučiti gdje gumice balans štangle da promijenim, Captur 2020?
Radi li koji vulkanizer danas da zakrpi gumu?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Radi Leko do 13h
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kakva je to elektronika na akumulatoru kod Seata 2001? To mi je ljetos električar prespajao,rece tu ti je nesto crklo.
Ostala crvena lampica od akumulatora,zena normalno kao svaka zena vozila ga(veli da se gasila pa da nije),auto pali iz prve, prilično je nov akumulator al al lampica gori.
Eto da popijem kafu,imam ono malo cudo sa temu da spojim na akumulator da vidim puni li alternator....
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Alternator ne radi. Vjerovatno cetkice.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
James Tiberius Kirk
neki otpad za VW Polo 2010
trebam haubu i ili prednji branik, po mogucnosti u istoj boji
Zeljko UL nema
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
been there, done that !!!
Kolega,posto se time ti bavis,mozes mi reci ako nije tajna koliko kosta remont altenatora? U Baru mi je trazio remont altenatora,reglera i jos neke stvari sto idu uz zamjenu na 1.9 tdi motore i cijena 140e. Meni se cini malo previse. Inace lampica se ugasila posle 2km voznje,posle opet vozen i nije vise palila. rekose da ce da se upaliti uskoro,rijec majstora....
Regler je cca 18e
Dva lagera cca 8e
Bakarni prsteni 5ili 7
Remenica 6pk cca30
Ruke 40.....
Nije menjac da ga skida za 80-100
Dva srafa m8 i matica 13mm i konektor na regler...
Sramota koja placka zadnjih godina svaka susa i grmusa se uhvatila servisiranja...
Sad gledam novi za 160e minus popust
Last edited by injection; 29-12-25 at 19:13.
Nema elektronike gore je limeni osugurac 80A i jos par osiguraca 60,40,30a za manje potrosace...
https://ibb.co/qMfcDG9W
Last edited by injection; 29-12-25 at 19:17.
Po primorju su ruke za sve usluge x2.. keramicar u pg 30 eura po m2 a na primorje 60eura, isto tako za remont alternatora
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Ja vam kazem koliko je trazio. Ili htio da me odzuli ili da me odbije. Jedno jes sigurno.
A bice ovo prvo.
Ja znam da su cijene otisle x2,al ovo je previse.
Nista neka gura tako,da vidimo koliko ce izdrzati. Nacemo drugog nekog ili put sjevera kada budem isao zenina rodbina ima servis pa cu zavrsiti.
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Dje su ti trazili toliko, znam da je meni Almir radio prije malo vise od pola godine i mislim da je 70-80e bilo...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ima li kod nas dje
Castrol EDGE Euro 0W-20
Podgorica Podgoricanima!
Ima, ako mislis na Edge E C5.
Prema tome, šta da ti kažem?
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks