Žena starija 15 i više godina od muškarca
Žena starija 10 do 15 godina od muškarca
Žena starija 7 do 10 godina od muškarca
Žena starija 5 do 7 godina od muškarca
Žena starija 3 do 5 godina od muškarca
Žena starija 1 do 3 godine od muškarca
Idealno je kad su istih godina
Muškarac stariji 1 do 2 godine od žene
Muškarac stariji 3 do 5 godina od žene
Muškarac stariji 5 do 7 godina od žene
Muškarac stariji 7 do 10 godina od žene
Muškarac stariji 10 do 12 godina od žene
Muškarac stariji 15 i više godina od žene
Glavna pitanja kad mi je neko aktuelan su mu - koliko TAJ ima godina i šta radi TO u životu.
Nema veze što kažem ime, nema šanse da će da ga spomene
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Sin od kuma ima 24. a djevojka mu 35.
Već nekih 3-4g žive zajedno...
Baš je vidna razlika u godinama, ali to je njihov izbor.
Ja da krenem starije, morao bi odit ili po bolnica, ili po staračkih domova, ili po grobalja da tragam![]()
Opet, ako krenem mojih godina ili malo mlađe, prvo moram zdravstveni karton i životno osiguranje da joj istražim![]()
Tek ako krenem malo više mlađe naebo sam, ili ću u zatvor ili će me neko isprangijat s punim pravom
Diskriminatorska tema![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Tebe prangija svakako čeka ako kreneš da švrljaš naokolo.Zezam se, ti znaš.
![]()
pitanja su sasvim na mjestu, inače većina roditelja bi radije da im dijete izlazi sa nekim zrelijim, ako ni zbog čega drugo onda do sigurnosti u saobraćaju jer je to br 1 roditeljski strah ovdje nažalost, a mladi momci puni testosterona i željni dokazivanja (svaki otac je jednom imao 20 i kusur pa zna), br 2 mlađi momci koji đevojkama valjaju vole da švrljaju i to očevi znaju isto...što je pogotovo problem kod nas jer se ne testira ni 10% momaka ako i toliko a vole pojedini da zaglave i sa nekom od ovih profesionalki stranih đe boleštinu pokupi ka dobar dan
takođe i ego ovih majkinih sinova po CG zna da bude zaeban, imali smo nažalost ono ubistvo na karabuško i još nekoliko sličnih situacija je bilo đe momci nisu mogli da se pomire sa tim da ih čoče neko neće majkinoga princa najlješega na svijet i u beograd
ima raznih, evo makronu ne smeta, doduše ona mu redovno lupa šamare pa ima nešto i do straha vjerovatno
She is only here to annoy herself!
Ima smisla, ali nisam razmišljala o tome na taj način.
Meni se nikad vršnjaci nisu dopadali, kao ni ti šatro brzi/problematični/opasni momci, pa s te strane nije da je bilo brige oko toga. Sad kad razmislim, baš im nikakve muke nisam zadavala.![]()
Ali se sad sjetih kakvu sam tremu imala kad sam htjela tati da saopštim prvi put da imam momka. Reagovao je on skroz normalno, ali mene nešto bilo blam.![]()
nisi jedina, dosta djevojaka koje hoće nešto ozbiljno gledaju one koji su i po 10+ stariji pogotovo one koje su se opekle sa mlađima i izgubile vrijeme, nekako kad pogleda čoek ozbiljna djevojka od 25 i momak od 35 su taman tu neđe po budućim planovima
a vjerovatno ti je tata već i znao![]()
Prije ćeš sresti Pterodaktila no oca kojem će ijedan biti idealan za njegovu kćerku.Isto važi za majku i snahu.
Brak je vrlo zajebana institucija nisu tu uključeni samo supružnici no još roditelji sa jedne i druge strane.Pičvajz.![]()
@NSX Moguće, ali ni slične želje i planovi nisu garancija za uspjeh. Ljudi se kroz vrijeme mijenjaju, pa nekako ispada da su odnosi na neki način uvijek lutrija.
@Buva,dje izlaze ove kojima nas dvojica mozemo bez blama da se udvaramo...?Kuguarke tzv. ili nešto griješim?
Meni bude neprijatno ponekad,i kad me klinke gledaju,tada tek,a starije razvežu ne staju,odmah popizdim,mislim se staje li ova s prichom u toku...
...
Mene jedno magare od 14 godina veli: ''Tata, on se meni uopšte ne sviđa! Ali, UOPŠTE!!! I ne lupetaj!''
Pa me još raspali šakom preko leđa, a nije joj laka ruka
A kad ga gleda, svijet se dva puta obasja.
Srećom, i on nju tako gleda. I srećom, istih su godina i pojma nemaju, pa ne umiju više od toga.
Ma, da je stariji, završio bi mu mami i tati onu vizu za USA što su im odbili, pa mi poslednje bilo![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Preslatko, Buvo.
Baš preslatko što Lapis veli.Zavidim ti jer meni je do ulaska u pubertet kod moje bilo, sviđa mi se ovaj.Reko super.A sviđa mi se i ovaj.Reko dobro, vidi sama ne može baš se igrati na dva polja.Onda, na kraj dana, znaš šta obojica su idioti.Smijala sam se toj otvorenosti dok ne uđe u pubertet taman u te godine ka tvoja.Sad ono ne smijem prići dok sama nešto ne prozbori.A otvorih temu ođe zbog nje mada mi je to baš slaba tačka.
![]()
Nisam roditelj pa ne mogu da govorim i tom kontekstu, ali vidim u odnosu na brata, da se meni ove današnje djevojke ništa ne dopadaju.
A suzdržavam se komentara kad je neka aktuelna, čisto da sam dođe do zaključaka, da ne bude da ja tu nešto kvarim, ali baš je teško. Pa kapiram da je roditeljima još teže
i dođe li?!
A dođe, ali svojim tempom.
ja sam sve nešto misliio da sam imao sestru (a pogotovo stariju) da bi me odgovorila od nekih zlih žena![]()
Pa treba da razmišljate svojom glavom, a ne da slušate sestru, mamu, tatu, itd.
A vodim se logikom da se i ja nečijoj sestri/majci/babi ne bih dopala, pa mi je bitno da čoek nije povodljiv.
pa jesu li bili povodljivi ti momci
Ahahaahahha nasmija me ja sam na braću baš osjetljiva, ono ne miješam se, suzdržavam se ali jedna mi se jednom nešto žalila ka da se umiješam da ga posavjetujem reko vidi nešto toga filma gledat nećeš to je vaša stvar a i ja sam subjektivna jer ja njega od pelena znam a tebe prvi put u životu vidim.Dok brat ovaj najmlađi koji je baš vezan za mene kaže samo a viđi ti ovog, a viđi onog, reko ne miješaj se a on dodaje kad bude trebalo samo javi.A tačno mogu zamisliti kako bi se on umješa da mu javim.
Sva sreća pa nikad nije mora intervenisat.
Last edited by Bluemoon; 29-12-25 at 22:10.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks