Zidna obloga. Otporan je na vlagu kad se okantuje.
Pvc obloge su uglavnom osjetljive na grebanje, vjerovatno i na visoke temperature.
Imas bambus panele
Nije lose, sad imaju popust
https://www.instagram.com/makemyhome...5iZzZ5MXZ5eQ==
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Gledao sam da ga izgrebu dok se postavi. Bilo cim da povuces ostaje trag. Meka povrsina a sjajna.
Nadjoh ovu sliku i izgleda lijepo ovaj zid iza TV-a kao od drveta. Ima li ko ideju kako i čime to da se postigne? Uključujući i ove police
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Sate sate sate
Zaboravili da stavim sliku
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Sate sate sate
Imas one pvc panele, bas ih ima u dosta dezena takoreci, pa mozda da nadjes slicnu imitaciju.
Egger u Lamex, sto nema na lageru, poruci se(ali racunaj tek u drugoj polovini januara mozes dobiti ako ima na lageru). Kaindl mozda Dekor iva, ne znam ko to sad drzi od ovih vecih. Obicno stigne za desetak dana, ako nema lager, ali niko nece do 12tog raditi.
Svratih danas do Lamexa da pogledam sto imaju. Ovaj Egger je bas poskup. 46 eura duzni metar ploce. Sto se hitnoce tice nijesam poludio da sad to radim, bice to kraj januara vjerovatno
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Treba da se postavi laminat preko plocica u jednu prostoriju, nekoliko plocica se olabavilo, je li bolje da se prvo izvade i da se ta rupa dje su bile popuni sa necim, i sacim bi popunio te rupe a da se brzo osusi, valja li ljepilo za plocice i susi li se brzo ili neka druga smjesa
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Hvala, ali mislim da se nece moci vratit stara plocica jer su prije radjene bez fuga, a da ih brusim to mi je puno posla, radije bih nesto nalio da popuni rupu i to je to, samo da se koliko toliko brzo osusi
a realisticno, i da nista ne uradis nece imati uticaja sto se plocica razlabavila dok god nije pri ivicama/vratima
sto rece Dutch - ako ces 100% da budes sigurana, zalijepi je samo sa malo silikona ili montaznoga kita i mirna glava
Nijesam rekao
Sto se mene tice, nikad laminat preko parketa, 2x sebi odradio, posle par mjeseci skripi, lupka, ma nervira. Ne znam za plocice.
Ja sam u dva poslovna stavio preko plocica i sve ok..
Ne lupka godinama evo..
prije postavljanja laminata podloga mora da se dovede u liver, sa maksimalnim odstupanjem 1mm/1m inače dolazi do uvijanja i obavezno učvrstiti dijelove koji se pomjeraju ili skripe, ispod nipošto postavljati / lijepiti dijelove stare podloge nekom pur pjenom jer će da škripi. I još jako bitna stvar, laminat treba postaviti u suprotnom pravcu od postavljene podloge (ako je npr parket ispod)
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
A kod mene je onaj sitni, stavio sam sundjer ispod, al nije to to. Svakako u jednu sobu namjeravam plocice na ljeto, kao.u dnevnu i trpezariju sa kuhinjom, pocivalo.
Jel ko radio one epox podove , valja li ono icemu
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Koliko se kreću dječije tapete i imate li preporuku za nekog ?
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks