Ne volim te 'mila, draga' epitete
Ne volim ni ja osim ako nije u ironiju ka kod MC Sajsi.Mislim ironija toga o čemu ti pišeš da te iritira, tačnije i mene.
Ne volim te 'mila, draga' epitete
Ne volim ni ja osim ako nije u ironiju ka kod MC Sajsi.Mislim ironija toga o čemu ti pišeš da te iritira, tačnije i mene.
Last edited by Bluemoon; 28-12-25 at 17:46.
Eto si znači i prema meni ironična 🥲
Em ugazila NSX-a, em bi vidim i mene
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Ne nego prema folirantima a tebe tako ne vidim.![]()
@NSX ja nisam došla drug da ti pomognem da se upucavaš njojzi no da ti pomognem da se u taj pokušaj na ovaj stil ne blamiraš.
I da to preneseš u RL jer ođe to je potpuno svejedno.
Stekla sam utisak da su ovdje svi stariji, sem Zhuangzija, pa ako do sad nisu naučili da se udvaraju, sumnjam da će i od sad.![]()
Pokopah ih i ja
Puštite đevojku. Ima senzualnost taman, kako reče, fikusa![]()
Drago mi je da je neko prepoznao.
Sorry, upadam nepristojno.
Ali mi se namjesti situacija![]()
Ah ona stara...ubij glasnikaNe brini ti za mene NSX može bit da ti se ego poljulja ali posljednje što je bilo s moje strane ođe je zloba.A ođe nisam da bi našla ljubavnika.
![]()
Imam ja ođe neka neraščišćena posla još uvijek.I dalje držim sadržaj black boxa.Najbolje bi bilo da ne počinjem koja a ođe sam jer mi forum kao forum po sebi samome itekako znači.Pa pošto voliš nisko da pucaš mogu ja još niže kako si se danas izblamira u slučaj Lapis no nebitno.Vrati se svojim regularnim temama o suplementima.Aj vozdra.
Je li ti nekad palo na pamet da zvučiš kao klasični filmski stalker
veš.usisavanje,većera,sudje...uhhhh
Ma Myki je dama!
...
ti ulijećeš da pomogneš a onda se ja brinem eee đe ti je introspekcijaajde vadi taj black box slobodno da se zaborave epstin fajlovi, odavno nismo imali neku živu temu
She is only here to annoy herself!
A što radite.. kako ovdje vječno malo treba da se neko s nekim zakači.. pakao.
Tačno treba svi da vježbate pa da se ispucate fizički i onda da pišete samo relaksirano, što bi rekao Dritan
ako ću .. mi sve eto
She is only here to annoy herself!
Pa i ne treba..ako si kolegijalan.![]()
Trebalo je ipak Buvi da daš broj teta Zore, možda bi ostao pa da nam napiše koju anegdotu
Relaksirano kad se raščiste neke stvari, onda može i relaksirano.Da ne bi u suprotnom bilo, laksativno.
Čitav dan mi je na pameti kako je nekome danas rođendan, a uopšte se ne mogu sjetit kome.
Meni su godišnjice braka bile na tatin rođendan uvijek sam se prvo sjetila njegovog rođendana.![]()
Ne bi bila šteta, ja svoj nešto i ne volim, prespavala bih ga da mogu. Jedino volim čestitke u 00 i u tačan sat ko ga zna i pamti.
Dobro, i poklone.
Ali poklone volim i ovako, pa ko želi ne mora čekat rođendan ili neki datum.
Last edited by Lapis Lazuli; 28-12-25 at 19:20.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks