Neni je interesantno da su stavili na otvorene pravce, umjestonprvo kroz grad, bulevare itd.
Ima neka aplikacija ja ne znadoh no jedan je ima ladno plaća aplikaciju da mu govori đe su radari.Plač, ali plač.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Imam i ja tu aplikaciju, ne placam je ali radi posao uglavnom.
Sent from my phone
A jel tu aplikaciju piše da neće neka avetinja da ti uleti iz suprotne trake mislim koga briga i za policiju bitan si ti i svi oko tebe.
Miči to jadan ne bio, zbog sebe.A i zbog mene niko nema bolje morske ribe do tebe i još par primoraca na forum.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Vec to postoji - presretac. I nikad mi nije svejedno jer se po nekakvim zbunjima kriju i onda samo pojure, gledao sam ih 100x, kaznjen samo jednom jer ne divljam, malo preticem, nikad na punu.
A ovo su crne tacke, i poenta je da se na tim tackama smanji brzina. Svi ce znati da tu radar cepa bez diskriminacije, sa 88 radara ucinak ce biti ko da 88 patrola sjedi 24/7 na tim lokacijama, a to je i nemoguce. Meni licno ne odgovara jer smaranje i sto ce mi sad prosjecno vrijeme voznje biti vece, vidjecemo koliko.
Sent from my phone
Last edited by nikolaf7; 25-12-25 at 20:31.
To nije efektivno, svi ce usporiti tih 100 metara i onda opet po gasu.
Prema tome, šta da ti kažem?
Nije to ništa nepoznato.
Npr. https://www.genevo.com/rs/
Efektivno za ono sto im je namjera, da se pokriju bas i samo te crne tacke, smanje nesrece na tim lokacijama.
Svakako su nam ogranicenja ista ko prije 60 godina, najbolje da se nista od fice do danas nije promijenilo. Cini mi se kad jednog dana pocnu leteci automobili, da ce im staviti 80kmh ogranicenje
Sent from my phone
Kada su brzinski radari u pitanju, sve zavisi od finansija i spremnosti drzavnog aparata. Ako imas novaca i volje i spremnosti onda ucinis kao London ili Germanija i ove budzavine, na svakih 100 metara do 3 km neka automatika pokriva, pet sest kazni ako si malcice nepazljiv u toku dana i onda platica ode na minimum, jos ukoliko zaboravis da doplatis parking ili ostanes malo preko maksimuma u zonama, nema vise opustanja od narednog trenutka se pazi i biva ne prevaspitan nego pazljiviji.
Ostatak je u zonama mogucih kombinacija u zavisnosti od stepena finansija i spremnosti
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sistemu su se na vozilima razvili i unaprijedili da bolje i kvalitetnije rade a i vozila ima srazmjerno vise jer sad svako realno moze da priusti neregistrovano auto, zato mi danas ginemo prosjecno vise nego ranije, ali kvalitetno i u kvalitetnim uslovima i kvalitetnim sistemima podrzani
Automobil danas nije isti kao 1925 god., ali ljudsko tijelo je potpuno isto, s npr. 50 km/h je uvijek 13,89 m/s, što će reci da se za manje od jedne sekunde prođe dužina autobusa (11 m). No, ima ih koji vjeruju da je zemlja ravna, da zakoni fizike ne važe, da ...
Sent from my Motorola 8400
Da ali je put kočenja mnogo manji sa 50km/h do 0 sa današnjim vozilima
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
I zbog toga dobar dio populacije vjeruje da vozi male formulice, moguce neregistrovane i sunmjivog odrzavanja ali ipak vrhunske za te pare. A i na formulama su gume celave pa su formule najbrze a sto ne bi bile i na nasim formulama.
Nije saobracjna kazna ali komsije ce nas malo po malop reskocit, ako vec nisu...pa cemo ostat poslednji bastion divljaka
https://www.instagram.com/reel/DSu6J...BqNjdjNXVsdQ==
nema reda bez kazni, samo novcane kazne mijenjaju ponasanje
Kad je Ikovic slikao policajce kako su se na divlje parkirali na zelenu povrsinu to se zavrsilo privodjenjem njegovim u stanicu i dugocasovnim utvrdjivanjem identiteta licnostii naravno nijedan policajac nije stradao u toj akciji i bio biven tj kaznjen
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Al ovi znaju sto im je nadleznost, kod nas niko ni za sto njje nadlezan.
Podrska za presretace.
Prema tome, šta da ti kažem?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks