Tekstura city kvart
Brutalna hrana
Ok cijene
Top 3 kafe u pg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Ne znadoh za Dijanu u Zagorič.Rijetko kad uzimam burek ali ovaj trouglasti mi je zakon.
Gužve nema a ambijent im je odličan.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Neko je pitao za maslinovo ulje, moji proizvode ali samo za kuću, pa se pomalo i razumijem, Kollari iz Ulcinja ( imaju sajt, ima ih i na ig ) su imali fino maslinovo ulje, ako dobro pamtim.
A kad smo kod Ulcinja, preporuka za hotel Continental na samom šetalištu, ukusna hrana, mi smo doručkovali sendviče, pica sendviče, priganice, kiflice, lijep pogled, mala zastakljena igraonica za djecu, čisto, super usluga, sve 10.
Opekoh jezik na slane palačinke iz Pulene, neke stvari se nikad ne mijenjaju, ukus isti kao prije sto godina, sestra je jela burgere, solidni.
Nicks deli bejgl sa lososom moj porok 3x godišnje.
I preporuka za lokal Bistronomia kod pet udovica, doručkovala sam par puta, a ako neko voli takva dešavanja - oni jednom nedeljno organizuju filmsko veče i služe tematsku hranu ( imali su italijansko veče, gledao se ital.film i služila pasta, tiramisu, itd ) meni je to presimpatično nego nikako da ubodem da odem, 20eur po osobi bude jelovnik.
Toeto
Kad vec pomenu, dajte preporuke za maslinovo, neko ko ima dostavu u PG.
Sent from my 2506BPN68G using Tapatalk
Pokojna forma na autobusku, sad je salvador. Ostavili su cuveni "forma" sendvic, ukus isti ka i vazda, samo je drugacija lepinja. Ima mala i velika, velika je cini mi se ka 2 vekne hljeba, za dvoje da se rasade. 7 eura je veliki
E sjećam se tog sendviča još prije 20 godina čini mi se. 15 sigurno. Za to vrijeme je bio fenomenalan.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ovo sam zaista morao da slikam. Tortilja sa biftekom u Tabasco. Zavrsili su ga sto se mene tice.
Послато са SM-S731B помоћу Тапатока
Ja sam ovo slikao u Lovac u Danilovgrad.
Drobovi na žaru (možda previše bijelog luka) prilično dobri, koljenica (reče kum da je odlična) i bio je još gulaš koji nisam uspio da fotkam ali drug reče da. Mu je naš bio l lijep sa čak previše mesa a. Drug ima nepunih 80 kila tako da to treba uzeti sa rezervom. Pored toga je bilo piva i rakije i baš smo se najeli 45e. Bagatela.
E sad, ovo nije za ove što bi Gagarin rekao koji imaju para i jedu nekvalitenu hranu, ovo je za nas koji nemamo para i jedemo ukusnu hranu.
Tako je
Wulfenia hotel u Kolašinu, je li bio ko, obidovao, iskustva neka?
Ginger u Central Point, 14e bjese ovaj oval (Turo, njeguske kobasice), odlicno bi. Bas velika porcija iako ne izgleda mozda.
![]()
Krompir izgleda lijepo, taman za dvojicu rekao bih.
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Arabian tea house, odlicna tortilja sa gamborima.
Nije za temu a i jeste... jel ko kupio onaj Kamodo rostilj u gintas?
https://ntcshop.me/category/kamado-rostilj
Vrijedi li ono cudo ... ovako djeluje da ima smisla?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ne znam što sam ti kriv, no aj. Drobovi su mi vazda bili za zaobić, u stvari nikad ih nisam probao. Ne znam baš da jedem nešto životinjsko u čijem se spremanju najviše izgubi na njegovo pranje.
Ko oće jeftino, a da nije nezdrav, teletina ispod sača u Kristal Central.
Baš sam zareda sa tim jelom, donesem je i doma da ručamo kad se ne kuva. Dvije porcije lagano za dvoje odraslih i dvoje povelike djece.
Eto jedna preporuka.
Tko leti, vrijedi...
Ja sam uzeo prosle godine ovo
Ooni Koda 16 Pizza Oven | Gas Powered Pizza Oven — Ooni USA https://share.google/Ij8O9vS4G8Ez9KlSL
Vrijedi svaku paru ako imas volje I vremena da se zajebavas I eksperimentises. Tako da je odgovor DA.
Meni odgovara plin jer je relativno za 20 minuta spremno za pecenje, a I boca mi 2 mjeseca traje a sprema se nesto minimum 2 puta sedmicno.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Probah kompletaru u Texas, uzeh sa 5 ćevapa jer sam baš htio da se raznesem za doručak, iskreno niti sam se raznio niti je meni ovo bilo za neku preporuku. Prvo, nije bila jaka, taj kajmak i moču jedva da sam osjetio, drugo ćevapi bzv, lepinja domaća da kažemo ok. Prijatelj bješe zadovoljan, uze i on isto sa ćevapima, tako da ukusi su različiti, ne znam što bih rekao...
![]()
Sve sam više mišljenja da se najbolje jede doma. Baš su postala rijetka mjesta đe se kvalitet drži u kontinuitetu.
Pa, mislim, jedino Per sempre.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Dobar. Conte u Perast ali opet za te pare doma možeš baš feštu i od ribe i vina napraviti. Jade u Maestral ako ćeš što od Azije, i domaćinski široko svježe u Grispolis u Bigovo. Porto u Bd i Pg nije loše, utuliše Demižanu u Bd jebale iz zgrade.
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks