Ispod 40
Od 40 do 55
Od 55 do 70
Od 70 do 85
Od 85 do 100
Od 100 do 115
Preko 115
Svaki covek ima 3 mjere
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Jos te drži kombinacija šljiva pivo
Sent from my Pixel 9 Pro using Tapatalk
Uh kako sam se pronasao, ubi mamurluk cio dan, bas od kombinacije pivo / sljiva![]()
Ja sam se juče držao samo piva, što je iznenađenje za mene (odnosno popio sam uz ručak dvije rakije ali posle samo pivo) i danas sam prilično lagan. A popilo se baš dosta piva.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ljubomoran sam koliko pijete 🫣
Sent from my Pixel 9 Pro using Tapatalk
Evo nakon 4 nedelje od zadnjeg mjerenja, ista kilaza 77kg, 1.8m, samo sto je kompozicija malo drugacija.
+0.5kg misicne mase, -0.5kg masti, 19%bf.
Malo sam jace jeo, i dizao vece tezine, tako da je ovo bio ocekivani minimum.
Zadovoljan sam uradjenim za 4 nedelje, ako bi ovako nastavio do ljeta i dodao 3-4kg misicne mase, uz gubitak 3-4kg masti, cilj bi bio ostvaren
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Last edited by Mojsije; 26-12-25 at 13:04.
Ђе ту може бити још 4кг масти на 77кг/180см? Или је то она висцералма масноћа, која се и не види са споља. Али, немојте ни прећериват са тим мршањем људи.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Vidim da si se ti baš predao u analitiku na temu pa mali savjet mislim da bi tebe to zanimalo.Ako uspiješ potraži o energiji aktivacije, i ATP-u to ti je jedna od bitnijih stavki od ovih brojki.Zapravo,u tome je i suština neđe jer ako nemaš dovoljno masti onda ti tijelo crpi energiju iz drugog izvora a baš masti su bitne.U suštini unos namirnica vidim da detaljno gledaš ti se u suštini zasniva na tom principu.Zamisli da je tijelo jedan primjer neka mašina kao auto i da ti nedostaje ulje recimo.I to je samo prosto rečeno.
Šalimo se ođe svi, no @avet me podsjeti na ovo komentom.Treba se samo čuvati lajf kouča i to, i neki instant dijeta po internetu bitno ti je suštinu da spoznaš mislim da se nakon toga ciframa nećeš opterećivati.
58 i to mi je idealno.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Nije, nego je idealna kilaza ako je 1.65 - 1.68 visoka
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Treba uzet godine u obzir.
Kad sam imao 18 godina, bio sam u misice od treninga, sa istom ovom tezinom, sigurno sam imao 5-6kg masti manje nego danas, 20 godina kasnije.
Isto kao za 20 godina od danas, ako ne budem trenirao, na istu kilazu, imacu 5-6kg masti vise, a manje misicne mase.
Zgodinama se moramo mnogo vise truditi da bi bili zdravi, u formi i osjecali se dobro.
Šćeli ne šćeli
Ja još nisam naišao neki trening koji mi prija.. Zato se i dalje držim onoga što mi najviše odgovara, a to je karirani stolnjak i mesina i pivčina na stolu.
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
73kg, istorijski minimum.
Bez hljeba i peciva, piva, svinjetine, mlijeka (samo tvrdi punomasni sir)
![]()
The more things change, the more they stay the same.
Ti treniras odavno, koliko shvatih, tako da ti je to veliki plus, za razliku od nekog ko se nije pokrenuo 50 godina
Ima i genetike sigurno, meni je takva genetika, metabolizam, ili sto god, da sve sto pojedem odma se lijepi i ostaje, ako ne sagorim
To nije bilo tako do prije 2-3 godine, ali poslije 35te vidim da je mladost prohujala
Analitika ti daje uvid u to sto radis. Makar je interesantnije danas sa tehnologijom.
Ja ne mogu da gubim vrijeme na nesto ako ne postizem rezultate.
Da se ubijam sat vremena dnevno, i da nema efekta... ne bi ga ni radio, izgubio bi volju vjerovatno poslije 2-3 mjeseca.
A ako oces da se osjecas bolje, i izgledas bolje od prosjeka, jbg, moras da se i iscimas. Ka za bilo sto u zivotu ako oces da odskocis od prosjeka.
Informisem se dosta preko interneta, ne interesuju me lajf koučevi i influenseri, kao i za ostale oblasti zivota.
Informacija ima koliko oces, samo treba profilterisati sto tebi odgovara i sto za tebe daje rezultate. Svaciji organizam je drugaciji.
I pazit se povreda, bas je lako povrijediti se, ko je june.
Ipak sam za stručnu literaturu nego za net, sa nekog univerziteta recimo kao što extri preporučih onu iz Zagreba.Ono imaš sve na jednom mjestu i skapiraš suštinu kako sam organizam funcioniše na mikro nivou koji na kraju krajeva je bitniji od grube mehanike.Doduše ne sumnjam da si pronašao što tebi tačno treba, nego eto mala opaska.
183/95
Tamani se slatko, ali se zato nosi crno![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks