I svima njima bez vize treba ESTA za USA.
Isto tako ETA za UK.
A od Q4 2026 za EU ce biti ETIAS.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I svima njima bez vize treba ESTA za USA.
Isto tako ETA za UK.
A od Q4 2026 za EU ce biti ETIAS.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Da li su do skoro sve zemlje EU isle bez vize u UK dok doticni nisu izasli iz iste
Satelitski resiveri/oprema
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Ma da, Flix ili sta vec shiba do Gare du Midi i odatle lagano. Posebno jer se stize u po dana.
Za Brisel, zavisi od lokacije ali slazem se da se moze naci smjestaj za korektnu cijenu.
A sam grad, ili ga volis ili mrzis. Nema sredine...
Odavde ------>
Dovde <--------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Je li bio ko kolima do Atine? Kakva je voznja?
Ne znam bi li krenuli put tamo ovu kisu da zaobidjemo do 12og.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Ja sam ti isao ova dolje primorska ruta
Saranda, lefkada, patra pa pred atinu za kalamatu
Put je odlican ali da znas naplatne rampe svako malo
Sve po 3e, most preko patre 20
Nabere se
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Hvala, reko da podjemo nedje na sunce koji dan do Atine
Pametno. Imam i ja prijatelje tamo, zamislio si me sadMada ne bih mogao divoljno dugo da ostanem da ima smisla. Uzivajte
Ako ko ima neki parking u centar da preporuci da ostavimo auto 3-4 dana nela javi. I da nije preskup.
Ja sam placao neku parking garazu 8e dan ili 10... Ali sad koja je nema sanse da se sjetim, jedino da je vidim
Uglavnom Grci su vrlo lak narod za dogovorit se s njima oko bilo cega...
zasto kolima, ima bas povoljnih letova iz Tirane,,
posebno jer im je kultura saobracaja pakleno losa, a metroom se sve stize po gradu
Besplatno na prvoj naplatnoj rampi uzmes TAG za kroz GR i onda ne moras da stajes… https://nikana.gr/sr/blog/5666/kako-...dresu-u-srbiji
Do ATH uvijek koristim avion, pa po gradu metro i bus (8 eur za 5 dana), ali vidim da je velika guzva i bas pakao za parking. Parkiraju branik uz branik.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Odose mi prijatelji za Malagu iz Tirane svaki dan Sunce bas im zavidim mi cemo ovdje da proklijamo u pm.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Ja idem 9og samo da ne udari tad
Oni danas idu 4 dana i vidim na prognozi svaki dan žumance![]()
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
E na 4 dana u andaluziju ic je greota, slomovrat
Nije u Andaluziji ovih dana toliko ni lijepo ni toplo. 4.1. je bila i kiša i grad, poplave, ubuđali smo se tog dana, od tada je ok, uglavnom sunčano, ali jutarnje oko 2-3 dnevne 10-15, kako đe.
I 7-8 dana je baš malo a ne 3. Nadam se da će Wizz dogodine pustiti Malagu ili Sevilju iz PG.
Inače, zadržaše me na granici Albanci pola sata jer su izgleda upalili sistem za saobraćajne kazne od 1.1. pa im izbacilo da me je stacionarni radar navodno slikao u avgustu da sam prekoračio brzinu. Em tog dana kad oni rekoše da sam napravio prekršaj nisam bio u Alb, em sam više puta u međuvremenu bio, pa mi bilo čudno đe me sad nađoše. Elem, pustiše me da idem jer nisu znali koliko treba da platim, pa će me vjerovatno sačekati kad budem izlazio. Tako da obratite pažnju.
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Stacionirani im je pred ulaz u Lezh
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
A zato niko do lezhe districta me ne pretice kad vozim normalno 80 a ja mislo ubrzana emancipacija. Tehnolođija
Last edited by zubizaretta; 07-01-26 at 03:20.
Koliko istapkah karticu do Atine za putarinu pakao. Cini mi se da naplacuju svake 20-30km koje prodjes. Plus Patras most 16e. Sigurno jedno 35-40e u jednom pravcu total.
Ioannina je interesantan grad za prenociti i obici na dan.
Gjirokaster u Albaniju je lijep stop za 2-3 sata i obrok.
Na granicu smo prekjuce zaglavili 3 sata, bas pakleno. Nije bila neka prevelika guzva, ali presporo ide albanska, pa grcka kontrola, i onda jedan carinik svako auto zaustavlja bez izuzetka.
Gorivo na auto put 2.13e+/l benzin.
25e parking u atinu u garaze po centru, to je manje vise svuda ista cijena za 24h.
Rekoh ti ja za putarine
Koliko ti je trebalo vremenski?
f6
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks