Jel ovo @joni nema zaštitu kad Network pomenu metalne kašikice da sprži nekoga.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Ima li jos to da dodjem ja kao stari covjek da ucestvujem? :$
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Nešto pogriješih
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Herceg Novi | Turistička organizacija | Adrenalin, kreativnost i tradicija: Trka karića osvojila Novljane i goste https://share.google/QVpAiL35lkdPMwYra
Ima u februar ili mart u sklopu karnevalskih svecanosti. Nisu jos pocele prijave za sljedecu godinu ali prati, bit ce trke.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Mislim da nema kuce koja nije imala francuski sa radiom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovo sam nedavno viđela, i šokirala se kako ga nisam viđela pa jedno 30 godina. Jeste li rezbarili luk i strijele, ili nešto drugo, kao mali i davali im svoj personal touch?
Naravno, samo logicno u PG nikad nisi mogao naci dobro drvo za to nego ili divlja smokva ili ono drvo koje i iz kamena nikne, sto smrde ruke od njega pa oce majka da me zapali jer smrdim citav na to drvo
Zamisli sad da ti dijete ima nozic... u zatvor bi roditelj isao
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Pajasen?
On topic: splavarenje Ribnicom od Lire do Sastavaka na unutrašnje gume od kamiona. Veslo bilo od drške za metlu na koju se nabijala ona pljosnata boca od deterdženta(ne mogu se sad marke sjetit ali bila je tamno zelene boje i imala je prorez manji za ručku iako je bila od 1l zapremine), pa kad naiđeš na fan zone (ispod mosta braće Zlatičanin) pa čuješ smijanje ili odobravanje publike
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 24-12-25 at 16:30.
Nismo, ali što se noža tiče znali smo da se iskrademo u kužinu kod babe kad nikog nema neko čuva stražu, neko ukrade nož i sjeckamo onu jaretinu što se suši.Bolje da ne rečem ko je kao najstariji bio modus operandi.Moguće da nas je i provalila sigurno jes nego nikad to nije htjela da kaže.
Varjača ona sa rupom, baba je zvala - šupljača. I vazda nam je prijetila s njom kad smo nemogući a na raspust smo kod njih po mjesec dva znali biti ljeti i zimi😃
Ne sjećam se da je upotrijebila a ako i jes, neka druga trauma je zataškala😁
Druga baba nas je često slala po prut od masline, pa smo znali donositi onaj što je labav, te je sama morala ić po ispravniji😂
Svoju đecu ne tučem. Doživjela bih to kao sopstveni poraz. A nekad se zalomi i tako neki naopaki dan, đe svima sve ide naopako, i pričamo naopako, i ta vještina da im se sklonim s puta glavu čuva svima.
Meni je druga baba tražila da joj persiram i da je ne zovem baba, servirala sve u tanjire i specijalno posložila alat kašika, viljuška, nož.A ova stavi tavu sa poparom na sred stola mi onako gladni od seoskog vazduha borimo se za parče popare sa viljuškama.Ali najjače, ono najljepše mi je bilo kad smo čekali kokošku koja leži na jajima da se pilići izlijegu.To mi je najljepši doživljaj iz djetinjstva bio kad pile kljucka onu ljusku pa se onako svo malo žuto mekano pernato kreće.Iz tog djetinjstva najviše mi se to selo u sjećanje vraća, iskreno.
Last edited by joni; 24-12-25 at 21:18.
Kad smo kod djetinjstva sjetih se pjesme u Nikšić se orila kraj Nikšića selo malo, Titograd se zvalo.![]()
Nemam ja mnogo u guzicu, 24. tek al sam povukao na tetku i bas dosta pamtim iz ranog djetinjstva. Ne sjecam se te pjace al pamtim tusku pjacu i staru pjacu dje je gintas sad. Isto se sjecam one pjace kod hrama.
Da da, iz dzan ulice i naravno da znam te lokacije, na vrh svakog onog drveta iza zelene zgrade sam se popeo![]()
Na livadice me majka slala po prut da me bije, tamo se igrao fudbal, kad pane snijeg igrao se ragbi, mislim da smo je zapalili 2-3 puta, igralo se hladnog rata, zandara i lopova, nema cega ne
Isto mi je jedna od prvih biznis ideja bila da napravimo stadion na livadice, jedno vrijeme kad smo imali ozbiljno rivalstvo sa momcima iz ei nisa (inace smo uvjek tu zgradu zvali bijela zgrada a njih bjelase), prozvali smo se cesmari kad su nam napravili onu cesmu u ulicu. Logicno ja sam bio premali da igram te ozbiljne utakmice pa sam bio navijac strastveni
Eto, ako ti što znači svako jutro kad se probudim prvo što ugledam je taj tvoj reon iz djetinjstva. Inače ona (nekad) ljubičasta zgrada je starija i od zelene a tek od EI Niša.
Inače, čuh davno od nekih staropodgoričana da se Starom Varoši zvalo ono što smo mi i što se sad zove Drač(njegovi stanovnici su bili starovarošani) a da se ono što se sad zove Starom Varoši zvalo Brijeg od Morače(a njegovi stanovnici Briječani). Je li istina, ne znam, ali voli bi da neko stariji ili boljeg pamćenja to potvrdi ili demantuje.Sjećaš li se koša iza Šargarepe?
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks