Viking je meni bio brutalan kad je izašao. Sezona 4 posebnočak sam psu dao ime po jednom od likova
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Možeš početi, nije loša serija uopšte. Samo je meni bilo tu sve nekako logično, mislim da sam više očekivala pa se malo razočarala.
Ja ni GOT nisam gledala.
Kad su bile aktuelne te serije nisam ih gledala, posle se nakupilo epizoda pa mi bilo mrsko. I sad sam tek na 4. sezoni Vikinga, valjda ću završiti do marta.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Viking je meni bio brutalan kad je izašao. Sezona 4 posebnočak sam psu dao ime po jednom od likova
Vikinzi su meni jedna od omiljenih. Pričam onim starim, sa Ragnarom i Lagertom. Mad ani ovi novi nijesu loši
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Presumed Innocent. Vrhunska!!
https://www.imdb.com/title/tt17677860/?ref_=ext_shr_lnk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jedan je Ragnar.Ali bi bilo previše za psa, pa se zadovoljio sa Flokijem
Pretpostavila sam
Odgledah Fallout. Baš dobra
γνῶθι σαὐτόν
The beast in me...limunadica,da nisu igrala 2 meni atraktivna glumca,ne bih gledao.
Razmishljam se sad da odgledam This city is ours.
...
Ja htjedoh pitat neki dan, kontam Ragnar je mozda previse ocigledno, pa reko da nije Rollo ili Floki
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Bgm ja mogu zamislit nekog pitbula pa da ga vlasnik doziva sa 'Ragnare, Ragnare'
fallout 2 je izbacio sve epizode?
Ne znam valjaju li za imena za pse, ali ako vam šta znači većina likova u "Vikings" je bazirana na stvarnim ličnostima iz skandinavske istorije - Ragnar, Lagerta, Floki, Rollo, Bjorn, Ivar... Ragnar je stvarno bio kralj, Lagerta je bila njegova prva žena, Rollo je bio viking koji je postao vojvoda u Normandiji, ali mislim da nije bio drug sa Ragnarom, Floki je baziran na liku koji je otkrio Island, Bjorn i Ivar su stvarno bili Ragnarovi sinovi.
Tako da ako date ime psu po nekom liku iz Vikinga, nemojte se začuditi ako počne da planira invaziju Engleske.
fallout 2 je izbacio sve epizode?
Jok, jedna epizoda nedjeljno.
Last edited by Bor1s; 23-12-25 at 17:33.
Da se podsjetim kad sam na Rai Uno kao dijete pratio original seriju Sandokan evo sad i rimejka
https://www.imdb.com/title/tt13924304/
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Na rai sam ja gledao M.A.S.H posle je cini mi se davala montena, da mi je nac opet tu seriju, plakao sam od smijeha
Bas je trazim da pogledam opet
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Cim se vratim sa puta cimam te
Dyzan sam pice za ovo, bas si me obradovao
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Skroz pitko bez komplikovanih dijaloga i truda oko tranzicija.
Za gledati i nije dosadno.
Robin Hud je vec ozbiljnije radjen. MGM+ podsjetio na svog slavnog pretka.
Iz nekog razloga veliki udio cine filmski radnici sa Balkana. Plus Bobi.
Glavni glumac iritantan, ali za opusteno gledanje, nije uopste dosadno.
Ko hoce tacne istorijske i vremenske okvire nek zaobidje.
https://www.imdb.com/title/tt33484460/
Završi se prva sezona Pluribusa.
E ako znam kako su izvukli 9 epizoda, kakav smor od priče i radnje.
Cijela sezona mi je prošla u iščekivanju nečeg bitnog i zanimljivog da se desi.
Ja sam uzivao u Pluribussamo steta sto se mora cekat godinu i po za novu sezonu, a nadam se da ih nece bit preko 4.
![]()
Mislim da ce serija bit bolja za bingeovanje nego li za pracenje week in, week out jer je bas slow burn.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Pluribus sluti da postane drugi From - zanimljiva premisa i onda mučno razvlačenje iz nedelje u nedelju. Nekako bi se i progutalo (kao što se guta From) kad glavna junakinja ne bi bila onako antipatična.
Pluribus ce bit vrhunska za gledat kad se zavrsi komplet. Cijela sezona je zanimljiva, ali prakticno se nista ne desava, bas u prvu brzinu radnja ide.
There are currently 8 users browsing this thread. (1 members and 7 guests)
Bookmarks