Kad će SDT procesuirat Đuku iz EPCG i zašto neće?
Vijesti ovo objaviše danas i odma dizanje Milutina zbog “ravnoteže među zvezdama”
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kad će procesuirat nekoga iz vlasti i zašto neće?
Kad će SDT procesuirat Daku Davidovića za cigare i zašto neće?
Izbace nekoga iz DPS da se glasači vlasti malo poraduju i zaborave na sve lopovluke sadašnje vlasti.
Pošalju maskirane specijalce da dignu u kancelariju ženu što je nenamjenski potrošila goriva, za cijeli mandat koliko Zdenka Petrol za mjesec.
A ovi ljaljaši u CEDIS ovo izriljaju za jedan ozbiljniji ručak, a Simović za četri godine.
Tko leti, vrijedi...
Kad će SDT procesuirat Đuku iz EPCG i zašto neće?
Vijesti ovo objaviše danas i odma dizanje Milutina zbog “ravnoteže među zvezdama”
Tko leti, vrijedi...
Treba hapsit dto kaze kolega i za 1€
Sto bi sa ovim?
https://www.antenam.net/clanak/29020...ionici-volcano
Jel ovaj se okušao u kladionice ili su još gore dil sa kladionicama još sklopili?Pakao.
On je nebitan.PiJun.Nego, jesmo mi ovo postali jedna velika kockarnica, dileri kokaina najjači na balkan, leglo kriminala a neki matorci iz devedesetih koji i dalje vrše funkcije u političare ka eksponati nas sve skupa zajebavaju.Dok se igraju četnika i partizana.
I sad kad takvi uđemo u EU bit će veselo.
Koja je fora sa tolikim rokovnicima?
Ajde razumijem da se vole lignje, popeci i gurmanske ali šta će tone rokovnika.
Sad će odma da ih SDT privede, ka Simovića.
SDT prema svima jednako.
Zamalo…
Tko leti, vrijedi...
A jel Simovića dlaka s glave fali sto su ga priveli?Doduše lik je manje više ćelav mora da je od stresa ili testosterona kod će ga muškarcu u te godine znati.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Nju nece uhapsiti jel?
https://www.cdm.me/drustvo/prvostepe...nih-direktora/
Smijenjenim direktorima je, kako je nedavno saopštavano, isplaćeno više od 280.000 eura.
Prema tome, šta da ti kažem?
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Malo li je 5000 sto je ukrao, u vrijeme kad im je penzija u drzavi bila 120e a plata 193e, a par godina prije toga uzimali gradjanima po euro na brojila i sim kartice![]()
Umoran sam od svega sto znam
Direktor Turistickog centra Puric podnio ostavku. Moralan cin... dalje Još jednom je naglasio da su žičara i skijalište imali svu propisanu dokumentaciju za rad, uključujući: važeća rješenja i dozvole za prevoz putnika žičarom, zapisnike inspekcijskih nadzora, izvještaje o ispitivanju čeličnih užadi, urednu evidenciju rada instalacija, izvještaj o elektroinstalacijama, privremeno odobrenje za rad skijališta za 2025. godinu, kao i izvedbeni projekat rekonstrukcije žičare Savin Kuk 2 iz 2015. godine.
E sad VDT i vjestacenje nastupa da vidimo ko je dao dozvole za ovo?
Info za zicaru na Lovcen tamo ljudi nikad ne znaju kad ce da rade imaju neke talijane kod kojih je BEZBJEDNOST na prvom mjestu tako cesce puta radnici dodju pa onda ne rade sa turistima nego druge poslove u vezi odrzavanja ... sad ne rade do proljeca ne daju talijani al bi zato gazde voljele da rade)
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kad smo kod ručkova i reperezentacija, sjećate se onoga mrča što je u Ramadu potrošio 300€ državnih para na stranački koktel?
I vuka se po dps sudovima, ganjalo ga dps tužilaštvo u dobio uslovnu na kraju.
E a ona ZVIZDAČICA iz Ramade što je prijavila mrča sad se udomila u Tivat na neku funkciju.
I tu prestala da zviždi zbog bolova u vulvi.
I što velite? Svakoga ko nezakonito poteoši euro treba uhapsit? Nemojte zajebavat???!!!
Tko leti, vrijedi...
Cini mi koleginica, a ti si nas prosle godine upozoravo da se ne vozimo žičarom a moj muz zapeo bio… Dolazi drugi kolega isto veli sjecas li se kad si mi rekao da se ne vozim…
Kad sam bio klinac prvi put sam sjeo na tu žicu. Skijao, bordao… Znam i da su jedno vrijeme funkcionisali na principu pukne onaj veliki točak na startu pa ga noću vare pa sjutra ponovo dok ne cikne pa noćno varenje. Al tada se upravljalo rizicima…
γνῶθι σαὐτόν
Za 5k se upada u 5 ujutro.
Ocekujem da ce kod Mija Lekica onda nato upast u ponoc.
Kakvi bijedni jadnici iz SDT
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
"...boravio u hotelima 'Splendid', u Bečićima, 'Bjanka', u Kolašinu i drugim, odnosno, konzumirao hranu i piće u restoranima 'Porto' i 'Imanje Knjaz' u Podorici, 'Izvor' u Reževićima, 'Il Brodetto', u Pružnu, 'Ristorante Life', 'Tartufi & Friends', 'Le Grotte' u Rimu i drugim, pa i u dane vikenda, a plaćene račune dostavljao blagajni Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja i po osnovu njih mu je vršena nadoknada troškova u vidu gotovinskih isplata, iako se očigledno nije radilo o troškovima vezanim za vršenje službene dužnosti. "
Milutin zna sto je kvalitet, a vi se dopisujte dje su najjeftiniji pica sendvic i burek.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Razvlačio Simović stipsa tri godine 5000, umjesto ka četnici iz dva tri udarca da to iziju.
Tko leti, vrijedi...
Ajmo politicke teme vjesraci ce reci svoje jel mehanicko ostecenje ili ljudski faktor uzrokovao ovu tragediju na zicari
Evo ga covjek lagano im ga svima metnu pod rep pa nek se cesu
Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović trebalo bi danas da podnese parlamentu predlog za raspisivanje državnog referenduma na kom bi se građani izjasnili da li su za uvođenje otvorenih lista!
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks