Last edited by Fidel Castro; 19-12-25 at 23:56.
--------------------------
Do Not Disturb.
Nista shvatio nisam al nema veze
Savo se ne javlja, na (Viber) poruke ne odgovara.
Osman kaze da to nece niko da radi nego kompletna zamijena mjenjaca... mjenjac bar jedno 800e + zamjena jedno 150e = 1000e + slep jedno 100-150e
Ako bude stvarno ovako da je zamijena jedino rjesenje (ja sam imao utisak da cu proc mnogo bolje) onda cu dobro razmislit sto cu ali su sve prilike da necu toliko ulagat u ovo auto.
Do Not Disturb.
Ja bih to spakovao na 6 brzina manuelca i vječno
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Znajuci cijene u okruzenju dao ti je ok ponudu,plus je zaboravio 6lit ulja i dsg filter...
Spakovati na 6brz manualni isto nosi cijenu menjaca 250+zamajac+set 450++ dva cilindra kvacila 70e,motorni Ecu je drugaciji +instalacija prevezivanje istih +ruke malo vise nego za montazu tog postojeceg dsg....
Nije ni to mali trosak niti bi to radio... ja sam od onih lijenih koji je navikao na automatik i ne bi vozio manual nikad vise.
Ne kazem ja da je ponuda losa (pojma nemam) nego sam jednostavno mislio da to moze da se popravi/rijesi lakse/jeftinije.
Nisam ocekivao da je potrebna kompletna zamjena mjenjaca jer sam znao da je to 4-cifreni iznos, koji najvjerovatnije ne bi ulagao u auto staro 20 godina gdje je vrlo moguce da ce sjutra opet bit neko njesra.
Do Not Disturb.
Imate li kakvu preporuku za akumulator, tiguan, 2022 2.0tdi, 4motion, start /stop?
Sent from my PTP-N49 using Tapatalk
Ima li ko broj onog Savovića iz Zagoriča što radi mjenjače? I kakva su iskustva. Daci Doker iz 2019. Manuelni otišao... U Alliance traže nešto malo preko 1100e, plus za obije poluosovine 800e.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
069 530 246
Moji postovi nijesu reklamnog, već informativnog karaktera i predstavljaju moje mišljenje i savjete.
Hvala
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Preporuka za neku mazalicu za kedere da ne mrznu vrata za njih? Vidjeh neki stik Sonax, valja li to sto? Ili da kupujem glicerin u apoteku?
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
ShinEtsu ili Sonax GumiPhlege.
Ja koristim ShinEtsu. Nema bolje.
Last edited by TAKUMI; 22-12-25 at 21:18.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ne valja nista.
Mozes da ih namazes silikon sprejem.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ili vazelinom
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks