Nova linija iz Tirane - Malaga. Da se napravi krug Malaga-Cadiz-Sevilla-Malaga. Ako ima neko preporuku mimo ovih poznatih neka posalje, pogotovo za rent a car, koji se moze uzeti recimo u Malagu i ostaviti u Sevilla
Ima i Tenerife iz Tirane, dobra destinacija jer je uvijek 25-30 stepeni a odje pomet. Ko oce mogu mu i preporucit jeftin smjestaj, 80€ po danu, a 2 sobe
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Maraš: Od maja linija Tivat – Amsterdam
https://bokanews.me/maras-od-maja-li...vat-amsterdam/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bice povratna 900
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ovo je carter.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Trebaju nam visokoplatezni gosti.
Poznati su holandjani da vole da potrose
Nije. https://www.tuifly.be
100+ eur po pravcu.
Ukljucen rucni prtljag
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Prije cu do tirane stici nego do tivta
f6
Ti samo više voliš Albaniju
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Ja ga ispod 6:30 sati ne mogu spustit, a blizi sam izlazu sa naseg autoputa od tebe
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Iz PG do Zlatibora je četiri sata normalne vožnje (redovno stanje puta i normalno zadržavanje na granicu). Kako od Zlatibora opalite za 1.5h do Beograda, nije mi jasno![]()
Teska prica mladih letaca
Jos kad kazu da nisu zurili![]()
90 na sat prosjecno, to je ono na vr gasa dok srces dojc
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
81 km prosjecno pise na slici lijepo.
To bas nije prevelika orosjecna brzina za nedelju ujutro obzirom da od 449 km ima oko 210 km autoputa sto se predje za manje od dva sata bas lagano a ovaj kusur od 240 km otprilike 65 prosjek i to je to.
Nije to vise kao nekad sto je bilo ljudi jer osim autoputa ima dosta i trecih traka - nije to put koji je bio prije 20 godina kad se islo iza kolone kamiona po sat vremena a da nemas dje da ih preteknes.
Nemoj momak srece ti
Pa od patre do kalamate ima 300km piste autoputa sa 130 ogranicenjem pa mi je prosjek bio 90 jer se moralo nedje i na rampu stat i usporit
Nauci me kako je to moguce vozit tom prosjecnom brzinom kroz kokin brod, brodarevo, uzice, dobrakovo bp?
Teska je prica, ono ni tinejdzerska nego bas glupiranje
Edit: vise od svega me interesuje sta vozis i koliko je km preslo to auto
Last edited by kaemSe; 22-12-25 at 14:35.
Sve napisano je vezano da je to bila "normalna" voznja
Ali nije za svakog taj pojam isti tako da ne moras ni pisat nista, ne znam ni ja sto komentarisah
Vozim skodu scala staru par godina.
Nisam mislio da ovdje imamo sindrom bolesti za koju sa mislio da uglavnom postoju u Srbiji a to da se ljudi ne zaustavljaju pred argumentima.
Stavio sam sliku dkrana iz kola kad sam stigao i tamo sve lijepo pise a ja se necu ubjedjivati zaisto,potrebe nema.
![]()
Ok ja godisnje prelazim otprilike 22-25 hiljada kilometara,jednom sam iz Podgorice vozio do Lisabona i nazad tako da eto mogu da se slozim da sam malo se pogubio u kriterijumima sta je nekome normalna voznja.
Ali i pored toga kazem da EFEKTIVNE voznje nije neki marifet ici ispod 6 sati zato sto ponavljam pa da se vratimo na temu osnovnu dakle 450 km od kojih je oko 210 km autoputa a 240 km magistralnog puta moze se preci i to autoput lagano ovu kilometrazu ispod 2 sata a ovaj kusur ispod 4 sata sto u zbiru lagano ispada manje od 6 sati voznje.
Ja sam imao TAG uredjaj pa nisam se ni zaustavljao na rampama a na granici je bila pustinja.
Ovo je moguce u perfektnim uslovima koji su veomaaaaaaaaaaa rijetki, znaci treba da ne zaglavis iza slepera od autoputa do autoputa, da nema radova na putu, da nema kolona, da nema radara nidje, da nema guzvi i onda mozes sacuvati vremena da budes ispod 6h.
Bila je nedelja rano sam krenuo i sve je teklo glatko sem kolovoz sto je bio mokar skoro cijelo vrijeme kroz Srbiju.
Bolja rezolucija slike
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks