Osevapio bi se...
...
A moš mislit što je onda Mokka.Bešumna.
Makse jadan ovo je pakao.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Nego.
Za druga Ivana sa foruma.Ima ođe dosta kvalitetnih likova.
Za zene preko 70kg muskarci ispod 90kg su za zagrijavanje....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
A to u pozitivnom smislu.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Kako pojedine osobe znaju da unište bukvalno svaku temu.... da ne kažem što ružno
Tačno kad vidim pojedine odgovore koji se pišu eto da bi se odgovorilo nekom počinjem te teme da izbjegavam da čitam.
Ništa lično nemam protiv nikoga, samo naglas razmišljam.
Poruka nije upućena nikom lično. No ne znadoh dal da napišem ođe ili u onu drugu temu što vas nervira, pa nek ide ođe...
Hvala majstore za svaku notu,svaki stih, za vanvremenska djela i hitove koji ce trajati vijekovima. Svaki najljepsi i najtuzniji trenutak u zivotu mi je bio ispunjen
tvojom muzikom, a upravo neka od najvecih ikada stvorenih djela popa/rocka i Bluza si ti donio i podario nama obicnim smrtnicima,
Uvijek cu pamtiti taj dar sa nebesa i taj plišani i promukli glas kojim si kreirao magiju. I nikada zaboraviti ona 3 koncerta u 5 dana kada sam pratio dio tvoje svjetske turneje
@Tica kako bi se protumačilo da žena muškarcu kupi te rogove za auto a da su u vezi.Što misliš o tome.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Da mislim što mislim!kako ono veli Gajo?
Ja živim odlično!
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
U stvari, čak me više zanima što @joni misli o tome.![]()
Ma znam nego mi je nalećeo odgovor dobar.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ne znam.
Vrlo zanimljiv sociološki eksperiment, kladim se da bi ga drugovi ođe nazivali rogonja mislim toga.![]()
Danas sam vidio pobjednika. Pored rogova cijelo auto mu je obmotamo svećicama za jelku
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Još mu samo rotacija fali sa tuške pijace.![]()
Nego, kako je lijepo viđet muškarca da se igra ka dječak.Svi muškarci su dječaci u duši.
Last edited by Bluemoon; 22-12-25 at 19:18.
Osim kad igra video igrice..to je zlo.
@kaemSe tačno bi ti ovakve bubnjeve uzela ni teretana ti ne bi trebala.Ahahaha sjetih se našeg "fajta" oko video igrica.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Evo ja prva.Spamujem za medalju ali ne da ga uništim - ovo mjesto no gledam kako je na izdisaj.Umire ali mi baš, ali baš znači.I ne želim da krepa.I od njega crkotina da ostane.
A viđi da ti rečem nešto onako iskreno tebi recimo nije lijepo da udese postavljaš fotke samo a to činiš a viđi nečiji je to član familije, znaš.
Pametna Myki...
...
The more things change, the more they stay the same.
There are currently 24 users browsing this thread. (0 members and 24 guests)
Bookmarks