Tip je vrlo pametan, zna sta hoce sa svojim novcem, i ocekuje da za isti dobije nesto konkretno. To sto CG vode neznalice, i amateri, to je gubitak CG gradjana.
Digli su porez na dobit, da bi se punio budzet, umjesto da ga smanje da moze privreda da se razvija. Birokratija katastrofa, umjesto da se sve zavrsava ekspresno. Ozbiljnim ljudima sa ozbiljnim kapitalom to ne treba, jer ima drugih mjesta gdje mogu da plasiraju novac, bez manje muke, buke, zbrke, i sistema 'it's who you know'.
I nece se Andrew Henderson tornjati u London, nego ce se gradjani CG tornjati u 3pm, ako se uskoro, i brzo ne otrijezne, i ne opamete u smislu koga biraju na vlast, i koje/kakve odluke donose za svoju i buducnost svoje djece.
Sve to super samo što eto recimo je igrom slučaja njegova rodna zemlja najveća peračica para na svijet čiji ima pasoš.
Nije ni čudo što im je dw napravio dokumentarac money veš mašina Evrope.Nek se on tornja u London ili Grčku koju hvalinja ono ako mu Crna Gora ne odgovara bar da ne lovi još i pare ka truli tjuber.
Toliko je jadan lik da i pored svog keša koji ima pljuje po Crnoj Gori da obrne kapital, ali JBG takvi su Englezi.
Daleko mu lijepa kuća.
EDIT:
A jahtice nek spakuje u džep.![]()
Last edited by Bluemoon; 21-12-25 at 20:12.
I u cemu je problem sto mu je rodna zemlja 'ves masina' Evrope, ako je sve po njihovim zakonima? Ne zivi se od glume postenja, nego od pametnog rada. Kazes Englezi su jadni, ne, Crnogorci su jadni, kad su dozvolili sebi, da na ovakvom parcetu zemlje, sa ovakvom geografskom lokacijom, i sa svim mogucim prirodnim prednostima, zive kao prosjaci, umjesto kao bogovi. Da gradjanima CG zavide i oni iz Monte Karla i oni iz Svajcarske i oni iz Londona. CG je mogla da bude Svajcarska x50, ali to ne moze sa jednim Spajicem, Milatovicem (kome je glavna preokupacija hoce li mu biti restorana brze hrane u zgradi - ovo nije ni smijesno vise, svemir se ocigledno ruga gradjanima CG), i Mandicem.
Tip nije htio da kaze direktno, da bi ostao kulturan, ali vjerovatno je neko pokusao da mu 'naplati uslugu', da ga 'uslovi' oko gradnje i slicno.
I sto ce sad pravi investitori, sa ozbiljnim parama, koje ovakvi tipovi kao sto je Andrew savjetuju, da pomisle o CG, i kako ce to da se odrazi na status CG u svijetu, i na moguce strane investicije u CG. Naravno negativno, i to vrlo negativno, jer je to uzak krug ljudi koji se svi znaju, i koji obrcu velike pare.
Sve pogresan potez za pogresnim potezom, od strane ovih pavijana sto vode CG, sa katastrofalnim posljedicama po gradjane CG.
Last edited by techlinkit; 21-12-25 at 20:22.
Ahahaahahha pa nemoj molim te ovaj post ne zaslužuje ni odgovor.
Ali, zbog foruma ne zbog tebe ti ne vidiš problem i ne zanima me.Da Engleska je daleko veći problem za planetu od male Crne Gore.![]()
Ne mozemo mi kao mala zemlja ispravljati svjetske 'krive Drine', i filozofirati o istima, nego treba da se posvetimo sebi, i svojim gradjanima.
To sto mi mislimo dobro ili lose o Englezima, apsolutno nista ne znaci, niti nam moze donijeti neki boljitak. Gradjani CG treba pametno da rade za svoje dobro, i da se uklope u okviru postojeceg svjetskog sistema, u skladu sa svojim interesima. Odbijanje ovakvih ljudi kao sto je Andrew, koji je mogao sjutra potencijalno da dovede 100 investitora u CG sa jednim YT snimkom, zbog necijeg sitnog 'cara', imbecilnog razmisljanja i pohlepe, je glupost nevidjenih razmjera.
Koji mi?Ođe se uopšte ne misli loše o Englezima naši glavaši preko njih pare peru, ovo je isključivo moje mišljenje drug.Kao i što mi je drago da se ovaj tornja neđe drugo pošto mu je malo sav keš koji obrće no ga još i obrće tako što pljuje po mojoj zemlji.Na tjub.Malo mu je no je još i jutjuber da pare obrće što po Crnoj Gori pljuje.Smrad.
I to je isključivo moje mišljenje nek se skot tornja neđe drugo.![]()
Last edited by Bluemoon; 21-12-25 at 20:37.
Nisam otvarao video, ali ne mogu da vjerujem da Englez kad je kupovao nešto ođe nije znao što i đe kupuje i kako to ođe funkcioniše. Jednostavno, pragmatični englez, jer, zaboga, je li i prije kupovine u CG prodao neđe drugo nekretnine, pa i sad prodaje ođe i ide neđe treće. Usput, uzme i koju paru od pregleda jer to umije upakovat i snimit.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
I ko je kriv sto 'glavasi nasi' peru pare preko njih, jesu li krivi Englezi, ili gradjani CG koji su doveli na vlast 'glavase'?
Nije uopste ovo 'pljuvanje' na CG, nego je lik istakao cinjenice, negativne cinjenice o CG, koje mogu da se promijene, samo da gradjani CG hoce da ih promijene. Ako nece, neka sjede tu dje su, i fantaziraju, ali od fantazija nema previse koristi![]()
Ma prilično naivan lik čim ima tolike nekretnine moš mislit doša ođe pare da opere ali ga odrali pa kuka to da naplati preko jutjuba još se šibicari.Zamisli ono veli ne idite u taj pako od zemlje.E hvala mu đe vidio i ne vidio da nas tako sa njegovim profilima pratilaca izreklamira pa nek ide i on i njegovi pratioci u Grčku.
Sretni mu put.Ono putuj Igumane i ne misli na manastir.
Posto sam iz te advertising branse, mada zadnjih godina rijetko Youtube al' ajd... Real Esate YT CPM ide i do 30$-40$ za tier A zemlje, neka bude da je on na 20$ USD onda je od ovog videa vec "dobar" nekih 1.1k$ (nakon sto Google uzme svoje).
Totalno nebitno, jer mu je primarna zarada konsulting (i to po paprenim, paprenim ciframa) a YT je lead generator, uostalom kao i vecini na YT danas.
---
Inace je "dobar" samo za one koji povrsno prate ovu tematiku a u realnosti daje toliko dvosmislenih i netacnih informacija, gdje sam sebi veoma cesto kontrira i u jednom videu kaze jedno, te za par mjeseci totalno drugo.
I u cemu je problem sto mu je rodna zemlja 'ves masina' Evrope, ako je sve po njihovim zakonima? Ne zivi se od glume postenja, nego od pametnog rada. - Nije Engleska bogata zemlja od pametnog rada. A i u Ausvicu je sve bilo po nekadasnjem zakonu.
Crnogorci su jadni, kad su dozvolili sebi, da na ovakvom parcetu zemlje, sa ovakvom geografskom lokacijom, i sa svim mogucim prirodnim prednostima, zive kao prosjaci, umjesto kao bogovi. - Nijesu Crnogorci imali izbora velikog vec im o glavi rade isti oni koji Engleze kontrolisu vec nekoliko vjekova.
Tip nije htio da kaze direktno, da bi ostao kulturan, ali vjerovatno je neko pokusao da mu 'naplati uslugu', da ga 'uslovi' oko gradnje i slicno. - Pratim ga odavno. Najvjerovatnije je covjek prevarant koji nije mogao prevarit nase ljude. Ako idje ima korupcije, to je u engleskim zemljama. Tu su majstori i to puta 100 u odnosu na ono sitno od korupcije sto se na Balkanu desava.
Sve pogresan potez za pogresnim potezom, od strane ovih pavijana sto vode CG, sa katastrofalnim posljedicama po gradjane CG. - To ti je tacno. Ti pavijani su postavljeni da unazadjuju Crnu Goru. Sve se smisljeno radi. Nemoj mislit da su nasi politicari glupi i ostrasceni.
Složio bih se sa svime osim sa zadnjom rečenicom.
Living on the EDGE side
............ ¯\_(ツ )_/¯............
Jeste pametni su, isto kao i Izraelci (vrh vrhova sto se tice svih oblasti nauke, medicine, industrije, IT i vojnih tehnologija). Ko je kriv Crnogorcima sto nisu recimo obrazovani kao Izraelci?
Ko prodje tri god. u IDF-u ili zavrsi jedan Tehnion postaje vrhunski strucnjak u vise oblasti. Zasto CG nema jednu takvu 'skolu'? Jer gradjani nece, prosto i jednostavno, lakse je i ljepse fantazirati da ce neko drugi umjesto njih da mijenja stvari. Evo od toliko omladine niko se ziv ne cuje, kao da ih ne interesuje njihov zivot. Njihovi roditelji isto, niko nista, nikad se gore u CG nije zivjelo, i svi pacifikovani, i cute, nadaju se da ce EUR sa neba da im kapne, i da ce neko drugi da im poboljsa zivot. E pa nece, nikad nije, niti ce. Dje je ta sramota od akademske zajednice u CG, da pomjeri stvari na bolje, to im je ljudska, akademska i moralna obaveza.
Da, radi strani faktor/uticaj o glavi mnogim zemljama, ali zato je obaveza gradjana da se bore protiv toga, kako znaju i umiju.
Nisu CG politicari glupi, i ostrasceni, nego pokvareni do srzi, pohlepni i liseni bilo kakvih ljudskih vrlina.
Ko tjera gradjane CG da biraju takve politicare? Zasto gradjani CG dozvoljavaju da im CG politicari unistavaju zivot?
Je li ih strah da dignu glas, da se organizuju na protest i sl.? Treba li neko da ih vodi za ruku kao malu djecu?
Onaj koji nema hljeba da jede, ili ima neku crkavicu, i neku imitaciju od prezivljavanja (da ne nazovemo to zivotom, jer to nije), sta on ima da izgubi, zivot? Pa nema, jer ga ne zivi, nego prolazi kroz isti mehanicki, kao utvara/duh.
Svi imaju izgovor kad su u svoja cetiri zida, neko drugi je kriv. Ne, kriv je svako pojedinacno, a onda i kao kolektiv za svoj izbor.
Je li ko u toku sa projektom Pelinovo u radanovice od I&S?
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
saobraćaj kroz TV je užas i sve je nekako daleko iako je malo mjesto
She is only here to annoy herself!
Svudje je saobracaj u belaj posao ali mi je najljepsi dio tivta Donja Lastva ispod magistrale dje su cijene oduvijek bile blize nebesima![]()
Koliko je m2 zemlje u Dajbabe?
Oko 500m od škole.
Ja mislim da su digli na 150+ al ne uzimaj kao 100% tacnu informaciju
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks