Zavisi koja je razlika...
Meni pro znače više zbog toga što nema gume/silikona koji ide u uši.
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Buds 3 ili buds 3 pro? Što je bolje uzet odnos cijena kvalitet
Zavisi koja je razlika...
Meni pro znače više zbog toga što nema gume/silikona koji ide u uši.
Living on the EDGE side
Buds 3 nemaju gumu, buds 3 pro imaju....
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Ma to
Konfuzna rečenica.
U suštini prikrije zvukove fantastično.
Na Buds to odradi takođe ali lošije.
Living on the EDGE side
Samsung je završio sa ultratankim telefonima, potpuno ih napušta i prebacuje se na nove modele
Ultratanki telefoni odlaze u prošlost: Samsung menja strategiju i napušta S26 Edge
Prema novim informacijama iz Južne Koreje, Samsung je napravio veliki zaokret i zvanično napušta tržišnu strategiju ultratankih telefona. Nakon što je Galaxy S25 Edge stigao kao prvi pokušaj povratka „super-slim“ dizajna, prodajni rezultati pokazali su da interesovanje korisnika nije ni približno očekivanjima. Zbog toga je razvoj naslednika, Galaxy S26 Edge, u potpunosti obustavljen.
Korejski The Korea Economy Daily izveštava da Samsung nije samo odložio projekat već se ultratanka linija trajno ukida i više se neće pojavljivati u budućim planovima. Prvobitna ideja bila je da S26 Edge zameni Galaxy S26+ u seriji, ali posle slabe potražnje za S25 Edge modelom, kompanija vraća S26+ u standardnu postavu modela.
Izgleda da je ovo finalni kraj Edge serije.
Mene je više značilo to što je lagan (oko 160g)pa ne predstavlja problem i umor prilikom razgovora ili rada nego što je tanak.
Living on the EDGE side
Ima li kakvih glasina za iPhone Air 2![]()
A ako ne bude kod Samsunga laganih telefona, naći će se neki OnePlus
Living on the EDGE side
Nakon 111 punjenja i dalje je baterija na 100%.
Samsung garantuje minimum 2000 punjenja baterije, da baterija ne ode ispod 80%.
Apple garantuje to isto ali za duplo manje ciklusa, tj 1000.
Living on the EDGE side
Ja 111 punjenja za 110 dana.
Ti 256 punjenja za preko 300 dana.
Dakle drži ti baterija duže od dana...
Living on the EDGE side
Ti ga vjerovatno punis svako vece, a on kad mu se isprazni
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Ja svako malo.. Otprilike je na bežičnom punjaču jedno 15x dnevno.
Vidim da bateriji ne smeta a jedan ciklus se računa kada dođe
od 0% do 100 %ili
dva puta od 50% do 100%
Ili tri puta od 66% do 100%.
...
Dakle potpuno je nebitno što se tiče ciklusa da li se puni jednom od 20% do 100% ili 4x od 50% do 70%.
Isto će se računati.
Samo ne treba ići ispod 10% i preko 90% kolilo se može.
Living on the EDGE side
Last edited by Bugi; 03-01-26 at 11:12.
Jes to jedan ciklus, samo sto je bolje za bateriju napravit 5 ciklusa od 20-80% no jednom 80-100%
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ne mogu editovat, S23 Ultra, evo blizu 3 god,
97%, 970 ciklusa. 95% vremena slow charging i od 20 do 80%.
https://www.reddit.com/r/GalaxyS23/c...ry_health_and/
Ima malo posla, noviji telefoni bi trebalo da imaju ovo u battery information vec
Ovo je totalno glupo ali očekivano iz dva razloga.
Samsung Galaxy pametni telefoni, koji su poslednjih godina išli u pravcu dodatnog „premijum imidža“ kroz upotrebu titanijuma, prema najnovijim informacijama vraćaju se aluminijumu. Poznati tipster Ice Universe na mreži X, otkrio je da nazivi boja za predstojeći Galaxy S26 Ultra, čije se predstavljanje očekuje narednog meseca, više ne sadrže prefiks „Titanium“.
Samsung je titanijum koristio kod prethodnih modela S24 Ultra i S25 Ultra, a taj materijal je bio jasno istaknut i u nazivima kolor opcija. Njegovo izostavljanje u slučaju Galaxy S26 Ultra sugeriše da se kompanija odlučila da odustane od titanijumskog rama, a o čemu je i ranije bilo reči. Pomenuti izvor je naveo da će boje nositi nazive Black Shadow, White Shadow i Ultraviolet, bez ikakvog pominjanja titanijuma.
Dodatno se spekuliše da će Samsung umesto titanijuma primeniti novi aluminijumski okvir pod nazivom „Armor Aluminum 2.0“. Ovaj materijal bi, prema navodima, trebalo da bude čvršći od klasičnog aluminijuma, lakši i znatno bolji kada je u pitanju odvođenje toplote, što bi Galaxy S26 Ultra učinilo pogodnijim za dugotrajan rad pod velikim opterećenjem
Living on the EDGE side
Prifalilo titanijuma u Koreji
Znači prodavaće nam skuplji uređaj koji je od manje Premium materijala.
Living on the EDGE side
Oce li me ko nsucit kako da raskacim djeciji telefon sa ss svojih slusalica...ako nesto slusam sa mog telefona, cim dijete uzme telefon i nesto pusti automatski se kaci na moje slusalice preko mog telefona....i prekida mi moju vezu...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks