Page 843 of 859 FirstFirst ... 343743793833839840841842843844845846847853 ... LastLast
Results 21,051 to 21,075 of 21473

Thread: Serije

Thanks Thanks Given 
    8,790
    Thanks Thanks Received 
    3,900
    Thanked in
    2,332 Posts

Gledam vec par dana The Americans,shta reći...dok ne naletim na neshto bolje i zaboravicu i da sam gledao ovu.
    ...

Thanks Thanks Given 
    13
    Thanks Thanks Received 
    201
    Thanked in
    132 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Gledam vec par dana The Americans,shta reći...dok ne naletim na neshto bolje i zaboravicu i da sam gledao ovu.
    Davno sam je gledao i ostala mi je u sjecanju kao jedna od boljih serija. Po vodecim kritičarima smatrana je možda medju top 10 najboljih serija . A neki su išli toliko daleko da su je smjestili odmah posle Sopranosa.
    Always,forever and beyond ...

3. The Following User Says Thank You to zeks For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    8,790
    Thanks Thanks Received 
    3,900
    Thanked in
    2,332 Posts

Quote Originally Posted by zeks View Post
    Davno sam je gledao i ostala mi je u sjecanju kao jedna od boljih serija. Po vodecim kritičarima smatrana je možda medju top 10 najboljih serija . A neki su išli toliko daleko da su je smjestili odmah posle Sopranosa.
    Ma nije losha,ali miljama daleko od epskih serija koje spominjesh,počevshi od nekih scena u kojima je prelosha gluma pa sve do predvidivih deshavanja,ali dobro,kazem dok se ne nakanim na neshto vrijedno vremena neka ide ova.
    ...

Thanks Thanks Given 
    587
    Thanks Thanks Received 
    490
    Thanked in
    182 Posts

Quote Originally Posted by nicky View Post
    Znam da je nepopularno misljenje, ali mi nije legao BB. Jedva sam cekao da se zavrsi. A epizodu s muvom necu zaboraviti dok sam ziv
    Razumijem da ti nije lagla, ali nije bas jedna od onih koje bi jedva cekao da se zavrsi

Meni licno BB nije ni u top 5, posmatrajuci iz perspektive regularnog gledaoca. Ali iz aspekta umjetnosti je remek djelo koje je nadmasilo sve do tada vidjeno, ako malo zagrebes povrsinu same price mozes vidjeti da je to u sustini razbijanje mita o Sizifu, borba sa apsurdom… Nijedna serija do sad nije izgradjena na tako “dubokim” filozofskim tezama a gledaocima spakovana i oblikovana u ono sto kod gledaoca najvise i “prolazi” - kriminal, nasilje, strah i moć.

Pogledaj jos jednom kroz par godina, mozda je dozivis na skroz drugaciji nacin. Tajna najvecih umjetnickih djela je upravo u nerazumijevanju istih
    "Zivot je Avganistan, vjeciti rat niskog inteziteta"

No Rich Parents

Thanks Thanks Given 
    587
    Thanks Thanks Received 
    490
    Thanked in
    182 Posts

Default Serije

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    I druga strana,nigeri,fenomenalan izbor glumaca,bolje nije moglo,ali skoro svaki lik,a vecina bash simpa likovi.
    Par nigera iz serije su osidjivani kriminalci koje su pokupili sa ulice i ponudili im uloge, kako bi prica bila sto vjerodostojnija… ne sjecam se tacno kojih, davno sam to citao, mozda je odje i bila prica o tome… (i Sopranosi su imali te momente sa Toni Sirikom). Od crnja iz zice zanimljivi su i Bird, inace Fredro Starr, clan cuvene rep grupe Onyx, kao i Idris Elba (Stringer Bell) koji je posle Žice imao brutalne uloge u dosta dobrih filmova i serija, vecinom britanske produkcije (meni najdraze Luther). Idris je i vrhunski DJ i imao je par nastupa i u komsiluku (Zagreb i Beograd)

Zbilja posle Sopranovih, Zice, OZa i par britanskih serija, sve ovo novije sto izlazli je tesko sr***… Mozda Gomora od novijih serija ima tu tezinu
    Last edited by diVerso; 03-11-25 at 00:48.

No Rich Parents

7. The Following User Says Thank You to diVerso For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    524
    Thanks Thanks Received 
    1,443
    Thanked in
    925 Posts

Quote Originally Posted by diVerso View Post
    Razumijem da ti nije lagla, ali nije bas jedna od onih koje bi jedva cekao da se zavrsi

Meni licno BB nije ni u top 5, posmatrajuci iz perspektive regularnog gledaoca. Ali iz aspekta umjetnosti je remek djelo koje je nadmasilo sve do tada vidjeno, ako malo zagrebes povrsinu same price mozes vidjeti da je to u sustini razbijanje mita o Sizifu, borba sa apsurdom… Nijedna serija do sad nije izgradjena na tako “dubokim” filozofskim tezama a gledaocima spakovana i oblikovana u ono sto kod gledaoca najvise i “prolazi” - kriminal, nasilje, strah i moć.

Pogledaj jos jednom kroz par godina, mozda je dozivis na skroz drugaciji nacin. Tajna najvecih umjetnickih djela je upravo u nerazumijevanju istih
    Bas si lijepo napisao i saglasan sam. Pazljivo sam je gledao i ne moze se poreci da je bas kvalitetna serija. Produkcija i razvoj likova pogotovo. Dobar dio serije sam uzivao a onda je pocelo intenzivno patolosko laganje od strane Walter White-a, tu mi nije mjere bilo. I to me tako zuljalo. Ali sam je zavrsio!
    Npr Sopranove nisam mogao, ostalo mi je 6,7ep. Lost takodje nekoliko epizoda. Bas sam tezina za neke stvari sto da radim

9. The Following User Says Thank You to nicky For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,239
    Thanks Thanks Received 
    1,670
    Thanked in
    906 Posts

BB je zakon. Neponovljiva serija.

Od aktuelnih serija, Tulsa King odlična i ova sezona. Nema ništa specijalno sa ovom serijom ali je zabavna i dobro vozi.

Witcher 4.sezonu sa novim glumcem zaklali sa ocjenama. Neću je ni počinjati...Šteta.

11. The Following User Says Thank You to Dzi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    8,790
    Thanks Thanks Received 
    3,900
    Thanked in
    2,332 Posts

Par nigera iz serije su osidjivani kriminalci koje su pokupili sa ulice i ponudili im uloge, kako bi prica bila sto vjerodostojnija… ne sjecam se tacno kojih, davno sam to citao, mozda je odje i bila prica o tome… (i Sopranosi su imali te momente sa Toni Sirikom). Od crnja iz zice zanimljivi su i Bird, inace Fredro Starr, clan cuvene rep grupe Onyx, kao i Idris Elba (Stringer Bell) koji je posle Žice imao brutalne uloge u dosta dobrih filmova i serija, vecinom britanske produkcije (meni najdraze Luther). Idris je i vrhunski DJ i imao je par nastupa i u komsiluku (Zagreb i Beograd)

Zbilja posle Sopranovih, Zice, OZa i par britanskih serija, sve ovo novije sto izlazli je tesko sr***… Mozda Gomora od novijih serija ima tu tezinu
    Svi nigeri u seriji su vrhunski odradili svoj posao,ali bukvalno svi,od krimosa do inspektora.
    ...

Thanks Thanks Given 
    524
    Thanks Thanks Received 
    1,443
    Thanked in
    925 Posts

Quote Originally Posted by donni_brasko View Post

Nećeš se pokajati za Landman, ja sam oduševljen serijom, naravno Thorton je car najveći!
    Ao, kako mi leze sprdnja. Tesko da sam mogao upaliti nesto da mi vise prija. Spora radnja, mexican filter , Thorton i izlazi za koji dan druga sez.. tako su neke ozbiljne teme obradili, odusevio sam se. Bas zreo scenario

Edit. Sad vidim da je reditelj radio wind river, sicario i hell or high water koje sam gledao i svidjeli su mi se
    Last edited by nicky; 10-11-25 at 22:06.

Thanks Thanks Given 
    1,106
    Thanks Thanks Received 
    1,443
    Thanked in
    968 Posts

Odgledah novu sezonu Witchera. Skroz mi je ok, čak mi ni Liam u ulozi Geralta uopšte nije loš. Druga je stvar što su ljudi navikli na Cavilla.

Jedino što me nervira je to što do pete sezone ću zaboravit što sam pogledala.

U prethodnom periodu pogledah i Behind her eyes i Black bird, više mi je legla druga jer je rađena po istinitoj priči.

Pogledah i drugu sezonu Nobody wants this, limunadica. Bolja mi je prva sezona, ovu drugu nisu ni morali da snimaju.

Def u ovoj godini su mi i dalje najbolje serije koje pogledah MobLand i The Day of the Jackal.

Sent from my SM-S23 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by ToJeMojBrat View Post
    Da ubacim par mojih iskustava sa stremiom. Imam HboMax preko mobilnog operatera i skyshowtime koji sam uzeo kad je bilo 50% popusta.

Posle relativno komplikovanog setupa stremio accounta koji podrazumijeva instalaciju unofficial add ona na telefonu da bi se sinhronizacija odradila na ostalim uređajima (android TV, laptop...) sve funkcioniše skoro savršeno (minusi idu kasnije). Instalirani add oni: Streaming Catalogs, IMDB Catalog,The Pirate bay+,Torrentio,Open subtitles - relativno minimalan setup koji fino radi. Velika prednost je što se može gledati sve sa skoro svih platformi. Npr dobre serije poput Ted Lasso,Bad Monkey, Slow Horses, Shrinking,The Diplomat, Dept Q, Ozark ( ne znam vise ni šta sam sve gledao) sve su na prime tv, apple TV ili Netflix platformi. Stremio to sve ima.

Sto se minusa tiče,prvi je da su starije serije slabo shareovane. Alias npr je bila serija koju sam davno propustio do kraja da ispratlim i kada sam to krenuo preko stremia nije išlo baš glatko,morao sam da nađem torrente na laptopu i da skinem full sezone pa na vlc da ih puštam na laptopu i pustim da vlc nadje titlove.... Nadam se da ću sa Cheers proći bolje,to mi je sljedeći povratak u prošlost.

Neki linkovi se ne otvaraju odmah nego treba da se izađe i ponovo otvore po nekoliko puta (moguće je da je ovdje problem do mene i mojeg plejera,nisam istraživao detaljnije).

I minus koji je mene strefio jeste taj da stremio nema profile (i neće ih ni imati koliko sam izguglao). Shareovao sam account frendu I gledali smo isti film, ja do pola a on cijeli i moj progres na filmu se izgubio. I onda otvaraj novi account,I novi setup...
    Sto se Stremio app tice imam samo jednu zamjerku, a to je nemogucnost pustanja (uz rijetke izuzetke) velikih 4k fajlova. Ili nece da ucita nego puca app, ili ucita pa zakoci, jedino oni manji do oko 5gb ponekad se ucitaju i rade ok.

Instaliran je na Eon boxu, pa ako drugi nemaju taj problem, rado bih ga rijesio kupovinom nekog nabudzenog sticka ili boxa.

Dok nisam uzeo Hisense U8KQ nisam se nesto cimao oko toga, a sada je bas razlika u kvalitetu ogromna kada gledam sa 4k sadrzaje sa Prime app ili Netflixa.

Hvala unaprijed svima na feedbacku oko 4k fajlova sa Stremiom.

On topic

Jel moguce da niko nije pomenuo Pluribus.

https://www.imdb.com/title/tt22202452/?ref_=ext_shr

P.S. obradovaste me sa vijescu o 2. sezoni Landmana.

Sent from my SM-A346B using Tapatalk
    Last edited by kimmi; 13-11-25 at 18:25.

Thanks Thanks Given 
    45
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    50 Posts

Završila se sezona Dexter Vaskrsenje, odlična!
    Mislio sam da mi neće leći, jer sam realno očekivao da je priča o njemu završena!
    Kad rahmetli Dexter ipak živ! 😂
    Nadam se da će stati, jer nema smisla produžavati dalje, ipak je sad sve "naleglo", nemaju što palamuditi više.

Thanks Thanks Given 
    508
    Thanks Thanks Received 
    366
    Thanked in
    233 Posts

Završila se sezona Dexter Vaskrsenje, odlična!
    Mislio sam da mi neće leći, jer sam realno očekivao da je priča o njemu završena!
    Kad rahmetli Dexter ipak živ! 
    Nadam se da će stati, jer nema smisla produžavati dalje, ipak je sad sve "naleglo", nemaju što palamuditi više.

Najavljena je sezona 2 vec... Posle ovakve sezone, nek ide, jer je ovo bas perfekcija...

Thanks Thanks Given 
    45
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    50 Posts

Quote Originally Posted by skostic View Post
    Najavljena je sezona 2 vec... Posle ovakve sezone, nek ide, jer je ovo bas perfekcija...
    A jes dobro odrađena, već rekoh, ali nek batale više.
    Ne znam šta još mogu izmisliti a da ne pokvare ovako dobro odrađenu sezonu...

Thanks Thanks Given 
    587
    Thanks Thanks Received 
    490
    Thanked in
    182 Posts

Monster: priča o Ed Gejnu. Odlicno odradjeno, i ovaj Charli Hunnam je ozbiljno odradio ulogu, vrijedi pogledati… bolesna Amerika

No Rich Parents

Thanks Thanks Given 
    45
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    50 Posts

Monster: priča o Ed Gejnu. Odlicno odradjeno, i ovaj Charli Hunnam je ozbiljno odradio ulogu, vrijedi pogledati… bolesna Amerika
    Jebo me dan kad upalih Geina da pogledam.
    Nešto najbolesnije što sam u životu gledao!
    Serija je fantastično urađena, gluma fenomenalna, ali priča ostavlja traume...

21. The Following User Says Thank You to donni_brasko For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    587
    Thanks Thanks Received 
    490
    Thanked in
    182 Posts

Jebo me dan kad upalih Geina da pogledam.
    Nešto najbolesnije što sam u životu gledao!
    Serija je fantastično urađena, gluma fenomenalna, ali priča ostavlja traume...
    Ali bukvalno tako… zato sam i napisao “bolesna Amerika”, i taj komentar se nije odnosio samo na Gejna, vec i na reakciju drustva u periodu posle njegovog hapsenja. Sedam filmova je snimljeno po njemu (izmedju ostalih Psiho, Teksaski masakr motornom testerom, Kad jaganci utihnu…) imao je svoje obozavaoce, ljudi su se utrkivali ko ce prije doci do njegovih stvari. Kao sto je rekao onaj mladi inspektor: “to vise nije Amerika kakvu ste nekad poznavali”.
    I nisam znao da je ovaj “sin anarhije” ovako dobar glumac… ni Christian Bale ne bi ovako maestralno iznio ovu ulogu

No Rich Parents

Thanks Thanks Given 
    45
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    50 Posts

Momak je maestralno odglumio, svaka mu čast.

Thanks Thanks Given 
    8,790
    Thanks Thanks Received 
    3,900
    Thanked in
    2,332 Posts

The Americans https://www.imdb.com/title/tt2149175/

Posle prvih 10ak min,pomislih ovo je žešće...gubljenje vremena,ali serija je iz epizode u ep bila baš dobra,i žao mi je shto se bliži kraju.
    Last edited by AL no1; 18-11-25 at 23:05.
    ...

Thanks Thanks Given 
    45
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    50 Posts

Odgledah prvu sezonu "After life".
    Riki je car, ovo mi je čak u neku ruku bolje od njegovih standup specijala na Netflixu.
    Preporuka, ko voli njegov humor.

Thanks Thanks Given 
    45
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    50 Posts

"The Beast in Me". Dobra!

Thanks Thanks Given 
    8,790
    Thanks Thanks Received 
    3,900
    Thanked in
    2,332 Posts

"The Beast in Me". Dobra!
    Pocheh sinoc tu,zbog glavnog glumca,jee sam upravo sinoc i završio The Americans,ok serija,mada dosta predvidiva,ali glavni likovi su me natjerali da je ipak odgledam do kraja.
    ...

Thanks Thanks Given 
    352
    Thanks Thanks Received 
    807
    Thanked in
    490 Posts

Počela je 2. sezona Fallouta.

29. The Following 2 Users Say Thank You to Bor1s For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,106
    Thanks Thanks Received 
    1,443
    Thanked in
    968 Posts

The Beast in me mi je ok serija, ali mi je bila previše predvidljiva. Više mi se dopala Behind her eyes jer kraj zaista nisam mogla da očekujem.

Preporuka za Black bird, dopala mi se, dobra triler serija, još interesantnije jer je snimano po istinitoj priči.

Trenutno gledam Vikinge, nisam ranije.

Sent from my SM-S23 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    2,016
    Thanks Thanks Received 
    1,357
    Thanked in
    814 Posts

Znaci da ne počinjem beast in me?
    Vikinzi su meni bolji od GOT,preporuka

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Satelitski resiveri/oprema

Page 843 of 859 FirstFirst ... 343743793833839840841842843844845846847853 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)