Ima na net 11 epizoda. Preteska serija. Jos gledam uvece prije spavanja pa neka jeza co'eka uhvati.
Послато са SM-S731B помоћу Тапатока
Zato ja ta sranja i ne gledam
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ima na net 11 epizoda. Preteska serija. Jos gledam uvece prije spavanja pa neka jeza co'eka uhvati.
Послато са SM-S731B помоћу Тапатока
Isto.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Obecava
Sent from my iPhone using Tapatalk
Odglesah sinoć i poslednju epizodu Tvrđave, dobra. Malo su me pri kraju nervirali sa nekim nelogičnostima, ali sve u svemu baš dobra.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Vidim da ova Deca zla ima dobru ocjenu. Kako ste zadovoljni?
Nije loša,odgedah je davno kad je izašla,malo predividivija više nego što treba,ali ok.
...
Koliko i mene pamćenje služi, ok je šta znam. Dajte preporuku za još neku domaćicu ? Crnu svadbu sam odgledao prvu sezonu, apsolutno ništa se ne sjećam bez čuvene "Katabaza", tj. u suštini znam generalno priču ali detalja tanko, pa kad počeh drugu sezonu smorih se brzo i ugasih.
12 reči, čini mi se da sam pogledao pola prve sezone i batalio zbog preloše glume, ima li se rašta nastavljat to i odgledat sve 3 sezone ?
Last edited by BiTrAtE; 14-01-26 at 08:49.
Bit, Jutro će promeniti sve ako nisi gledao
Stara ali je meni rad pala tooop
Gledao Tvrđavu, vrhunska. Jutro sam gledao dabome, sjajna! Ko nije topla preporuka, vozi te na neku pozitivu svake epizode, sountrack takođe fenomenalan
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Tanko je ovo zadnjih godinu sa serijama, jedno vrijeme je bilo bas dobrih.
Trebalo bi senke nad balkanom da krenu ove godine nova sezona
Valjda i Besa ali sve to vjerovatno na proljece ili prije jesen
Satelitski resiveri/oprema
Šta je sa Crnom svadbom, tolika trešina 2. sezona?
Jedva čekam Besu i maestralnog Arbena Barjaktarja. Čoek glumio u Hari Poteru, Takenu i mnogim drugim filmovima ali svi ga znaju samo kao Dardana fakin' Berišu![]()
Pričao je o tome baš, kako ga ljudi na ulici prepoznaju samo po toj ulozi, kriminalca, nije mu bilo pravo
Sjajan glumac.
Last edited by BiTrAtE; 15-01-26 at 11:53.
Da li će uopšte biti treće sezone?
Mislim da je najavljena?
Je l drzavni sluzbenik povezan sa ubice mog oca? Marjanovic u ulozi direktora policije, mirko, one dvije budale od novinara, u obje serije isti glumci, imena. Samo fali jos da se pojavi aleksandar krastavac
Mogli su vala i bez toga.
Sent from my 24115RA8EG using Tapatalk
Nisu povezane ali su iskoristili ekipu iz Ubice mog oca kao javnu policiju i meni je to bilo ok.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Slucajno danas naleceh na clanak o novoj seriji apsolutnih 100. Pogledah prvu epizodu i mogu reci da je odlicna. Slicna je prica kao i u filmu.
Tako se nastavlja i u 2 ep (toliko je dostupno za sada)
Top je serija... Bukvalno ne osjetis da je prosla epizoda,tematika koja je svima bliska
Odgledah i ja ove dvije epizode, super je
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks