Osjecaju li se Svajcarci na kolektor? Iz tih sela?
Osjecaju li se Svajcarci na kolektor? Iz tih sela?
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ma kakvi.
Mada, možda kvalitetnije jedu pa zato.
Jesu li imali prioritet pri zaposljavanju?
Пипун се више угледа на "главни му град Београд".Тамо говна у ријеке пуштају, директ.
Овај референдум и очекивани резултат је типичан примјер како дезинформације и пропаганда утичу на јавно мишљење.
У сваком случају сада је потез на Влади и Подгорици.
Хоће ли попустити и платити наших 100 мелеона за ништа, одложити затварање поглавља 27, дозволити да још увјек говна и хемикалије иду у Морачу и језеро те створити атмосферу у друштву за блокаду сваког следећег постројења, депоније или индустријског пројекта у ЦГ.Примјер блокаде ТНГ терминала у Луци Бар, који су спроводиле и нажалост спровеле, моје комшије исте памети као ови у Ботуну.
Или ће стиснути петљу и одрадити што се мора одрадити, ако већ договора нема.Ово су моменти када се одлучује о будућности.
Last edited by BAR; 14-12-25 at 21:05.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Da li će osvanuti naslov "U Botunu došlo do go***a"
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Zanimljivije je sto stotinjak CG politicara ustuknu pred Pipunom. Ko god da zivi u Botunu moralo se uci medju taj narod i vodit politika licem u lice. Ali jedno je skupstinski restoran i igrokaz u Skupstini CG, a sasvim drugo stvarna Crna Gora. Tako je valjda uvijek i bilo.
Tu se i razlikujemo od Svajcaraca.
Last edited by Bluemoon; 14-12-25 at 21:23.
Tebe strefila ova pretpraznicna atmosfera blue?
Krenula si redom da cascavas jer vrijeme je darivanja
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Што би стари рекли, пизда је карактерна особина:
https://www.pobjeda.me/clanak/botun-...DVQBbix2_V-MeQ
Црногорце је одржало црногорско срце.
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...deo_id_2445112
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Zamisljam im face kad krene izgradnja.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Нешто ће морати кад већ Посјои и претходници из ОКГ ДПС нису смјели да стисну петљу, нити умјели. Или их није интересовало, можда није било прилике да на још неком примјеру покажу сву перверзност своје љубави према Црној Гори. Перверзност јер је већ одавно постало гадно колико причају о тој љубави, а овамо су покрали и црно испод ноката.
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Nisam za nepopularne metode ali se nadam da će svi u prdekanu kad krenu radovi.
Ne znam kome nije jasno od prvog momenta da se kolektor u Botun nece gradit.
Nasla se grupa ljudi nerazumna, i oni ce ako treba zivote da daju da ne krenu radovi.
Policija nije luda da baca sok bombe i hapsi na stotine ljudi, tu bi krv pala...
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Sjedim jutros u društvu sa jednim iz Botuna. Kaže nije im problem sami kolektor već spalionica koja bi imala mnogo veće kapacitete nego što je potrebno za Podgoricu. I što su ugovori tajni kao. Ja stvarno nisam pratio detalje.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Mozda im i krematorijum uvaljujemo![]()
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Ne pratim iskreno
No vjerujem da ga grade nedje pri sljunku pa im je to najveca muka
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ja baš pratio nisam.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Spalionica se pravi zbog termičke obrada mulja – Nakon što se otpadne vode pročiste, ostaje mulj. Umjesto da se odlaže na deponije ili sipa u Moraču, mulj bi se spaljuvao na visokim temperaturama.
Spaljivanjem se količina mulja smanjuje za 70–90%, a uništavaju se bakterije, virusi i organski zagađivači.
Dakle ne tiskaju se gume, namještaj i slično, nego mulj koji stigne sa kanalizacijom.
Ukratko, spalionica služi da mulj iz kanalizacije ne završi na deponijama, već da se ekološki zbrine i eventualno iskoristi za energiju.
Svi ovi projekti se kontrolišu od strane EU jer je mnogo pažnje posvećeno ekologiji, a i gle čuda ne vjeruju našima da se neće ugradit.
Najveći problem ovdje po meni je što je ovo potpisano davno i ugradnje su već dogovorene, pa sad niko novi ne može da se omasti.
Eno u Bečiće kolektor u zaleđu bulevara. Jeste li ikad osjetili mirise? Ja iskreno ne.
Inače sve opštine, uključujući i Opštinu Zeta smeće odlažu u Podgoričke deponije. I tu se u sanitarne kade sortira i spaljuje. Nešto ne vidim da se Zećani bune što smeće odlažu u PG. Iako su im Tuzani koji sad štrajkuju protiv izgradnje još jedne sanitarne kade, dali podršku za Botun.
Nego Pipunu je lako cimat narodne mase, ionako ima 3 stana u Beograd. Isti Beograd koji na današnji dan nema sistem za prečišćavanje vode. Cijelim tokom Dunav dođe čist do njih, i onda ga napune kanalizacijom i tako se gura do Đerdapa.
Dovoljno je pogledati skupinu u šator. Ima ih par za koje znam da su godinama vadili pijesak i prodavali. Ima i jedan kamataš za ne daj Bože da se tu nađe.
Last edited by hercules; 15-12-25 at 10:17.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Spalionice su najbolje rješenje za mulj i koriste se u svim razvijenim državama dok se upotreba istog u poljoprivredu odavno ukida.
Spalionice drastično smanjuju sadržaj vode u mulju i eliminišu sve potencijalno štetnosti u njemu za životnu sredinu a suvi ostatak je intertan i može se bez problema odlagati ili koristiti u druge svrhe poput cementare.
Ali kod se ne pita struka već glavu riječ vode političari bez realnog staža i sa kupljenim diplomama, pa se lako stekne utisak da se ta spalionica pravi da ubija ljude.
O spalionici je trebalo da se prica zadnjih godinu-dvije, i da se edukuje naaarod, ali previse smo bili zauzeti uvaljivanjem guzica u fotelje i partijskom hajkom.
Sad neka snosimo posledice.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks