Nekate e ce opet na krovove!
Ovako su stabilan partner, jer da nema Zeljezare ne bi bilo ni Nk ni Cg.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Zasluzeni stimulansi i zimnica ....ko je kriv narodu sto radi u propale firme
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Last edited by NetworkMaster; 13-12-25 at 13:28.
Zeljezara evropska prijestonica kulture!
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Кад је био известан почетак рада на ауто-путу у Жељезари је било славље јер је било обећано да ће они радити жељезо.
Али, Милу Ђукановићу шефу ОКГ ДПС није било исплативо, па су увозили са стране.
A dje ovaj je ostao u 2020 od tad mu sve sija i sve je procvjetalo, rade fabrike. Cvjeta uredjenje drzave sve je 100 puta bolje
Covjeku se okostala 3 prsta i sve je kako treba
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Isplatilo se ono skakanje sa krovova.
Eh Crna Goro, crna li si...
Pipun je pokojni,svi su izgledi...
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Jel ovo 5 poglavlja se zatvara?
Treba napravit anketu majkemi ne za stanovništvo obično tu je procenat jasan ali koliko je ministara i svih tih u ministarstva pročitalo sva ta poglavlja?Bojim se da ni par posto.
Ono nije da nije da ja sad tu nešto ka teorije zavjere i to no ih nažalost nekako znam a voljela bi da sa njima nisam nikad morati imati dodira.Nažalost, imam i previše.
Jednostavno im puca Q za sva poglavlja ali i EU realno koristi to ka izgovor kad da nas pokupe ka idiote.Što u prevodu i jesmo.
EU je tek brutala ja da vi rečem već spomenuh iza par stranica ako ne sredimo to što sve tamo piše a uđemo u EU mi smo najebali.Nikad zaboraviti neću kad je jedna rekla u Italiji profesorica bolje vi no Kinezi.Pa oni bukvalno nas tamo uguravaju samo da bi zbog sebe smanjili uticaj Kine.
A naša poglavlja i to ih realno u praksi ne zanimaju.Kao što ih ne zanimaju ovi kojima plaćaju sve i svašta da idu na konferencije jer i oni sami su tamo samo pro forme.
Last edited by Bluemoon; 13-12-25 at 19:23.
Изгледа су ови наши, и из владе и предсједник, у ријетком испољавању неке државничке способности успоставили контакт са Марконом али и са братом Фридрихом и да су Французи одустали од блокаде.
Ово је уствари и добро што се десило, зато што је послата јасна порука за остала поглавља, шта је директива и шта је воља европских лидера и Макрона, ако би неки апаратчик у министарству иностраних послова Француске поново процијенио да нас треба успоравати због неког другог.
Last edited by BAR; 13-12-25 at 19:19.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Mediji su unutrasnji hemoridi ovog drustva , treba duboko da udjes u sustinu njihovu sa finansijskom ili korupcijskom kremom da bi poceli normalno da rade!!! Nevjerovatno najvise pismenih huligana po medija radi i na neki nacin utice na drustvo!
Da je vjecna lijepe vijesti 5 poglavlja zatvoreno, neka obecanja su data za saradnju. Samo naprijed!
Dobro rece Spajic ... Ćekacemo vas Vučiću ... i to dugo
Ni u čemu, nastavi tako.
Takvi najbolje prolaze u životu
Čime je neki uhljeb iz RTCG zaslužio da ga država časti stan?
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks