Probajte
*#*#4636#*#*.
Phone information (ili Device Information).
Nađite đe piše SMSC.
Unesite tačan SMSC broj u ovom slučaju +38267100100
Pritisnite Update
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Probajte
*#*#4636#*#*.
Phone information (ili Device Information).
Nađite đe piše SMSC.
Unesite tačan SMSC broj u ovom slučaju +38267100100
Pritisnite Update
Living on the EDGE side
Zamjena sim kartice.
Ovdje dolazi fabricki google messages, ali ne radi ni preko samsung app, probao sam sve sve zivo.
Problem ima jedino sa tcom karticom. Telenorova radi, probao sam i jedan esim sve ok.
Ne radi ovo, ni ##4636##
Najvjerovatnije je do kartice.
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
Imaš li Volte?
Gledaj da ti aktiviraš prije zamjene...
Living on the EDGE side
Probao sam![]()
Ponekad on povuče ispravne parametre, zato i kažem
Living on the EDGE side
Mucna posla, posto ti je valjda sim kartica, da probas na eSIM da prebacis i probas i to
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Zna li ko koga da kontaktiram da vidim kad ce mi stic s25FE, znam da pise do kraja godine, ali eto cisto informativno. Bas ne vjerujem da nisam dobio nijedan mail ili sms makar oko toga.
Kako se neko igrao sa bojama u novoj verziji aplikacije![]()
Nikad grdji net nego ovog mjeseca i cak me obavjestavaju na "smanjenje brzine".
jel neko moze da postavi listu aktuelnih prepaid paketa (osim Mono), posto podrska zna samo sa Telekom Prepaid (!)?
Ako imaš manje od 30g. najisplativiji su neki Young paketi. Ja se interesovao za sina, bolja su oba Young paketa duplo nego što ja imam ali...jbg...godine
PS.pardon, sad vidim da se interesuješ za prepaid...ovo što spomenuh su postpaid
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
@joni
izgledaju dobre te Young tarife ali ja jedino da popijem dupli napitak za podmladjivanje.
"50% popusta na sve internet opcijeAktiviraj u Telekom ME aplikaciji: tap na tvoj Young broj, a onda na ''Dodatne opcije''"
@crane_operator
koji je prepaid paket/tarifa? Ja imam neki stari i svaki mjesec aktiviram Magenta Net 500 (7.50€)
Imas li i ti te Magenta u app?
Last edited by dadic; 12-12-25 at 07:26.
Istice mi postpaid ugovor na 1.me
Ima li telekom neku akciju za prebacivanje korisnika?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo 20 dana ne mogu da mi rijese problem u aplikaciju, nalog od kablovske je, ocu da dodam mpbilni moj, na drugo ime, I izbaca grešku, prvi servis mora bit sa vasim matičnim brojem. I on jeste, ali non stop ista greška.
E pa ovo je stvarno za pricu doticni Telekom, ne podrzava telefon od 1300€ na kraju 2025, dakle VoLTE nije podrzan, pozivi ne mogu da funkcionisu (2G je u sistemu iskljucivo samo za hitne pozive, radi "sigurnosti"), u pitanju je Oppo Find X9 Pro (Evropska verzija EEA), koriscenje Pixel IMS nije moguce (kao ni ADB IMS Provisioning), a u pitanju je telefon koji je dobio sve titule od najvecih svjetskih recenzenata, njihov odgovor je da telefon ne podrzava VoLTE (mozete zamisliti to, sramota ko da rade u Plantaze ovi iz Korisnickog servisa!). Takodje kod konkuretnih operatera kao sto je mtel je sve podrzano (provjereno i testirano).
Stvarno sam negativno iznenadjen ovom politikom, nikako nije u redu prema korisniku koji svaki racun placa 2 dana u mjesecu (tj momentalno po izlasku)!
Mogli su toliko izaci u susret i uvrstiti model u podrzane, osnovna stvar, ne moramo svi da nosimo modele koje oni prodaju, znaci dno dna... Ja sigurno necu preci na drugi uredjaj zbog operatera.
P.S: Zaboravio sam da napomenem, svakog mjeseca je po 2-3 dana problem sa mrezom i to od ljeta ne mogu da rijese u Herceg Novom ali ajde eto umanilji su predhodni racun 3 eura.. iako su prouzrokovali daleko vecu stetu zbog nedostupnosti na obicni telefon... Takodje vec 3 mjeseca Google RCS Chat ne radi, pa samim tim ni odredjeni servisi u Google Messages aplikaciji, a SMS pozamasno naplacuju...
Last edited by Milosevicdu; 15-12-25 at 23:24.
Da li vam radi VoWiFi?
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Par mjeseci evo da ne radi
Sent from my AC2003 using Tapatalk
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Meni radi.
Living on the EDGE side
I kada stavis airplane mode, pa se nakacis na WiFi i radi?
BTW ptam za iPhone i Telekom
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Na Android radi...
Living on the EDGE side
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks