Ja u alliance odrzavam i uvjek ima akcija, mali mi je oko 100-120 a veliki je bio 260 ma akciju cini mi se.
Sad na drugo auto treba veliki da radim, mozda ce me ispasti malo jeftinije ali ovamo imam elektronsku servisnu, a ako odradim nedje drugo sta onda?
Sent from my phone
Evo ja sam sad uradio mali servis + zamjena zadnjih disk plocica + zamjena stabilizatora prednjeg jednog u Alliance, 170e. Kod majstor Peca bih mozda prosao 20-30e jeftinije no bi preliminarni pregovori trajali kao da napadamo Mauritaniju i Kongo zajedno (citaj 10 dana da dodhem na red) a na licu mjesta bi se opet nesto cekalo. Nemam zivaca
Prije god dvije, da ne imenujem sad majstore, te sacekaj jos po ure, pa se po ure pretvori u tri ure, te ja cekaj u obliznjem ugostiteljskom objektu, te izvini jos malo samo, kako su ovo francuzi napravili sto je ovo, zapekao je abs senzor mozda se slomi... Sve oko lezaja tocka po**anog...
Od cekanja i dosade tamo popih 3 kafe, pojeo cevape, salatu, popio pivo ili dva, uglavnom potrosio vise no kod prvih da sam samo otusao i oni zavrsili brzo... Porez na budale je 99% majstora kad nisi sam svoj majstor na brdovitom balkanu u dvaesprvom vijeku.
Edit:
A ovo za filter 70e se ne placa filter nego se placa sto je Jag...
Last edited by zubizaretta; 08-12-25 at 17:35.
Megane 2015. Stvarno rekose da mi da je neka akcija na mali servis. 20 ili 30%
Ovaj filter klime sto naplacuju 94 eura, Hengst, u prodavnici kosta 12 eura.
Prema tome, šta da ti kažem?
A kosta sigurno. Nego vecina ljudi na planeti ne umiju oko kola, pogotovo ako se nesto zove Jag nije za prvo pa musko da se ljudi uce i eto. Takva neka racunica
Kod koga u PG da povedem Audi A4 B8.5 da mi zamijeni grijač kabine, mali hladnjak ili kako ga ko zove, ne mora da se skida spicban 100% već je mijenjan.
Samo da nije kod Batka iz Zagoriča
Ne znam je li izlazio ko od vas na ovu "aukciju" ali kakva kataklizma
Htio sam da licitiram za onaj motor presretac BMW r1150 jer sam imao viziju za jedan projekat, auu pakla...bacen na zelju, okinuta izduvna grana, sve rascerupano, skinuto sjediste, jedne zdrave stavke na njega nije bilo.
Ni jedno jedino auto nije ni blizu zdravog...Bukvalno kao da su ih krampom rastavljali, i gadjali bazukama, drzali u jadransko more...
ML-a AMG prodaju 7 hiljada, brusilicom iskidana instalacija motorna, unutrasnjost sva raspicena pozadi...Amarok goreo zadnji kraj...
Lade Nive kao da su prasad jela koliko su trule
Mislim da ni jedno auto ne mogu da prodaju ni pod presu/ u zeljezo onoliko koliko oni traze kao pocetnu cijenu
Last edited by Laz; 12-12-25 at 18:45.
Samo je za Phateona bilo naglaseno da nije u voznom stanju/ da je za djelove...Na kraju je jedini on bio kompletan, doduse vjerovatno oduzet.
Ja sam ocekivao bice auta, ali da budu ono krs odrti, ali barem da rade, da su u jednom komadu...Ama ni jedno jedino auto ne moze da izadje iz tog dvorista bez na kamion.I ni jedno ni za sta nije, pa ne znam koliko para daa se ulozi.
ML AMG, bijele boje, crna folija preko, stara 100 godina...Sve unutra ocerupano, svaki vazdusni jastuk propao, kompletna motorna instalacija iskidana (sto je onda velika vjerovatnoca da je i motor pita/zakovao ili nesto)...I da neko da 7 hiljada eura za to?
Felne su izgledale ok, da se daju nekome za 500e, ostalo na kilo u zeljezo...
Imam ja slika ako treba
Phaeton je najvjerovatnije oduzet, ima AA tablice.
Fino parkiran jer neko nije umio da spusti nogar, neki momci ga uzdigose na kraj, al nema ljeba od njega
Amarok rascerupan plus zapaljen
kombi dobar isto
ne znam sto bi ovo, moguce audi neki
ML AMG
ovamo bjese ili neki ecu ili s osiguracima nesto, sa 300 zica iskidano skroz isto kao ovo, nego se ne vidi na sliku
da ga nicu pucali?
Srecna prodaja uglavnom
![]()
Eee pa se onda cude zasto golf dvojka 1500 eura
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Žali bože ovog 63AMG, kako bi bio dobar donor za swap u nekog starijeg Merca
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
He li moguće da su ovo izbačili da prodaju. Nevjerovatno
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Jes a karakteri ljudski se ponadali da ce kupe za male pare dobro auto hahahahaha.
A kakvih zalopojki
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
https://www.instagram.com/reel/DSeSd...p3dHJraGV3eg== kaze pouzdanost, da te odvede svudje
kae pouzdanost mu je drugo ime
Jesu li za Bosnu obavezni lanci za snijeg....zna li ko?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
OD 1. NOVEMBRA 2025. GODINE OBAVEZNA ZIMSKA OPREMA U BIH: Kazna za vozača koji ne posjeduje zimsku opremu je 40 KM, dok za pravna lica i fizička lica koja samostalno obavljaju djelatnost prevoza iznosi 500 KM
Zimska oprema podrazumijeva: pneumatike/gume za zimsku upotrebu (MS, M+S, M&S, Snow Winter i dr.) na svim točkovima vozila ili pneumatike/gume za zimsku upotrebu (MS, M+S, M&S, Snow Winter i dr.) na pogonskim točkovima i lance za snijeg, odnosno druge uređaje za povećanje trakcije pripravne za postavlјanje na najmanje dva pogonska točka ili pneumatike/gume za lјetnu upotrebu na svim točkovima s najmanjom dubinom profila od 4 mm i lance za snijeg, odnosno druge uređaje za povećanje trakcije pripravne za postavlјanje na najmanje dva pogonska točka.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovo mi se desilo jednom davno dok sam vozio alfa romeo boxer motor. Nekako umjesto cetvrte u drugu je usla... Na moje odusevljenje samo je okrenula obrtaje u crveno, zavikala i to je to.... Cetvrta i kao nista da nije bilo...
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks