https://autodiler.link/VprtGPvKnDDVmAGt7
Ovu. Da se okreću svi za njom
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Kakvi su ovo motori i auta, neka srednja klasa ?
https://autodiler.link/rYI8O6zPoKUkNQvI
https://autodiler.link/x9Yxgi0VIQJbomqf
I ovaj Capture je fin sa dobrom opremom
Sad ne znam koliko je to po dogovoru jer se gospodja/ica ne javlja na tel.
https://autodiler.link/oTvHhfzALqbw0Fir
Last edited by NoLimit; 12-12-25 at 12:38.
Vidi, da imam scer (ili sina) od 18 godina, dobila bi auto na nevidjeno i morala bi da ga vozi ili da ide pjeske.
Siguran/a budi da ne bi smjela da bira sa "hocu lijepo auto".
E sad, sta bih ja kupio za nju sa 5000 eura, kupio bih joj Toyotu Yaris 1.33 2010-2011 i cao.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ja bih tebe da spasim u ovom slucaju.
I ja, vec sam bio nasao jedan Yaris![]()
E, i? Sto veli? Zanru a?
"Meh..."![]()
Nek se pruzi jos iljadu, za 6 iljada se moze naci Alfa Giulietta 2.0 koja je svijet izmislila i dizajnom i voznjom za recimo Golfa 6...
Za te pare nema neki veliki izbor...ili neki gabor od auta, ili krsina
Ova Alfa je prelijepa, brat mi je kupio skoro...Ide kao nevrijeme, vozi se super...Opreme dosta, udobna, utegnuta, taman i za kroz grad i van grada...
Je li alfa, jes...ali za te pare bas i ne moze da se bira neko bijesno vozilo, a da lici na nesto...
Je li imala koji gremlin, jeste...ali svako auto za te pare ima nesto sigurno
Last edited by Laz; 12-12-25 at 18:29.
Cekaj, Tica trazi bijesno auto za scer?
Aaaa to, nadji joj 330cd 2002-2004.
Nek mu je srećna. Meni je ona i ljepša od Giuliete. Za grad dušu dala, a i na otvoreno ako nekom ne treba previše prostora. Ide odlično. Ja sam ženu nagovarao da uzmemo ovako nešto i onda bih je više vozio nego ona.Ali nije ni bilo realno jer je početnik pa...
Đe ode priča, jebenti...Što rekoste na moje originalno pitanje, kako se nova Fića pokazala? 1.2 benzin.
Drugarica je imala 1.2 ili 1.4 benzin, mislim turbo? manual, trosila je lagano 11-12l kroz grad
On je nasao slucajno, i to dobro godiste za te pare...Ravno 6000e, 2014...Etna Nero boja.
Spolja ima one neke dodatke, tipa lajsna naprijed, lajsne na bankine, difuzor pozadi, unutra je prelijepa, crno nebo, polukozne kadice sa crvenim savovima...Mislim da je Sportiva ili nesto tog tipa oprema.
Po meni je preciznija na komande od BMW-a...Direktiji je volan, tvrdja je, bas je za voznju top.
E sad bmw je znatno ugladjeniji, tisi, i generalno udobniji za duze staze...ali ono, za te pare bas fin auto
Ovaj mi drugi brat od strica vozi golfa 6, koji obicno na oglase bude skuplji po 1000-1500e, bukvalno je kao biciklo za nju
Last edited by Laz; 12-12-25 at 22:40.
Odlično. Posebno za te pare. Ja bih baš volio da imam jednu kako bih mogao da zujim sa njom i to baš sa merakom.
Radio obuku za voznju jedno vrijeme na fiat 500 jer se fauve polo pokvario (kakvo cudo jelda)
Fiat 500 ja I instruktor 210 kila I pored toga na otvorenom putu na 60kmh auto drzi put kao da ja pijan vozim
E kad sam ja pocetnik ukapirao kakva je to kanturina onda ti je sve jasno
Uzmi joj yarisa 1.33 nek nalijepi trepavice na farove, pink oblogu volana I ono srce sto visi niz branik
Senzore nemas ali imas senzor nivoa glicerina.
Metni Bendix i nemo’ brinuti.
Škoda Fabia 2017-to, podizač melje/krcka kad se podiže staklo. Mislim da sledeće spuštanje neće uspjeti da se podigne. Viđeh iako se skida tapacirung, ali nemam neki video za dalje. Što može bit? Mislim, da se pripremim sa nekim dijelom koji je problematičan ili ide komplet set za podizač(sajle, vođice neke...)?
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
ima li neko neki provjer metod kako izbaciti misa koji je usao u auto (u motornom dijelu je) Mislio sam da stavim neki otrov, ali mi strah ako ugine da ga necu moci izvuci iz auta
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks