Podsjeti me na pjesmu i stih "čoveka nisam sreo da je rekao odgovara mi ovaj život". Što svi stalno kukaju, umjesto sve nogama u zicugu što su živi i zdravi.
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Gledam program za ovogodišnji festival ubrzaj.me o ljudskim pravima nekad sam stvarno voljela jer kvalitet i sve ali kad pomislim koliko je sve licemjerja od organizatora...na sve ove teme velim sebi ne mogu da prolazim kroz to.
https://ubrzaj.me/
Vala jos niko ne napravi film o tome kakvo je bilo ugrozavanje ljudskih prava prije zvanicnog uvodjenja termina "genocid" .
Cak rece jedan okoreli Bosnjak ada u Istanbul su slali djecu ka danas na fakultet...izgleda ko Hrvati sto su otvorili djecja odmaralista u Jasenovac
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Stavili su kao da imaju agendu.Rat u Ukrajini..gej priča..zapaljen Kur'an..da toliko spike o pravima još mogu zamisliti koliko ih sve to dotiče..licemjeri.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Nema me srećnije nego kad samu sebe počastim lijepo. Pa kud češ ljepše...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Pa nego što je nego je sebično biće.
Ko ne voli sebe, ne može ni drugoga voljet'.
A ja to zbog ovih lažnih dobrotvora.
U divljoj zemlji sve je moguce
Pa i da na pjesackom kod savo pejanovic staju kola sa obje strane da prodjemo curica i ja i na sredinu pjesackog ulijece po sredini ni manje ni vise policijski kombi manji, dakle pravi trecu traku, stao je na milimetar od nas
Najebao sam im se mile majke majcine, gleda narod u dvije trake ne moze da vjeruje da policija oce na pjesacki bez ikakve signali,acije prodje
Okle je sljegao ovaj narod ovo je pakao
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
@joni da ne idem tamo đe mjere kile u off ali presmijala sam se.
https://forum.cdm.me/showthread.php?...63#post1081763
Dolje je u opciji da vidiš stare topike.![]()
Idem u Južnu Koreju u avgust. Jedva čekam.
Last edited by aLaPaCha; 11-12-25 at 19:44.
Baš je lijep grad, koliko vidim na fotografijama.
Hrana im je odlična.
Jesi bila?
Nisam nego smo imali na kraju kampa spremanje nacionalne kuhinje i s njima kroz razgovore zaista daju hrani veliku pažnju.
Oni i Japanci.
Daaaaa![]()
Aahahahahaha obožavam.
Ahahahahah a tvrdi da je iz Rijeke Crnojevića.Nemam pojma ja se držim jaretine one polusušene na žar kad smo krali ka đeca dok se suši na selo nožić smo nosili iskradali se.Ali ovi Koreanci ubijaju sa mirisima i ukusima u hrani i nije mi teško to da priznam.Jes da su se malo amerikanizovali no su i mek naćerali da im se ipak prilagodi.
Inače nek se tornja.
.
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Sve manje ljudi koristi neku pjesmu kao melodiju zvona na mobilnom telefonu. Nekad su se orile razne pjesme, sad one preinstalirane. Meni odavno Klinček stoji pod oblokom, ionako niko ne zna što je to.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Šamar dobar šamar
Njegoševa kletva " Dabogda braćo moja ! Nemo'te me zajebavat ! "
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks