Page 5 of 18 FirstFirst 12345678915 ... LastLast
Results 101 to 125 of 438

Thread: UEFA Champions League 2025/26

Thanks Thanks Given 
    593
    Thanks Thanks Received 
    1,188
    Thanked in
    870 Posts

Ne radi se o rezultatu, radi se o stavu i mindsetu. Trenutna ekipa intera tesko da moze manje uigrano da igra nego sto igra jer su uigrani iz proslosti.

Ocekujem od Kivua da makar nazirem njegovu viziju igre, pa ako ne ide - ne ide... Imam i ovako strpljenja za njega jos uvjek zbog njegovog lika i djela iz proslosti ali ne vidim ni personality sistema ni autoritet njega kao samog generala. Cini mi se da ga igraci vole ali kao da im je drugar. Bravo za njega sto je dobar i prijatan lik, milo mi je ali daj vojskovodju

2. The Following User Says Thank You to zubizaretta For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    669
    Thanks Thanks Received 
    672
    Thanked in
    445 Posts

Ovoj modernoj tik tok bagri samo prut treba ništa drugo
    dokumentarac izdaje nakon 3 godine karijere
    Last edited by Markys; 10-12-25 at 19:35.
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

4. The Following User Says Thank You to Markys For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    26
    Thanked in
    20 Posts

Na koga mislis?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1,144
    Thanked in
    829 Posts

kakva majstorija solankea za 2-0, richarlison da pozavidi na realizaciji. xG oko 0.95, 3 slucajna kontakta sa loptom bila potrebna za gol.
    Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.

Thanks Thanks Given 
    1,669
    Thanks Thanks Received 
    1,237
    Thanked in
    820 Posts

Presmijesno je pominjat Arsenal kao favorita za bilo sto, Inter koji je ispodprosjecan igra potpuno ravnopravno s njima. Da je Bajern na njihovom mjestu do sad bi dao 5. Bas ne znam sta mora da se desi pa da Bajern ne osvoji LS
    Ne bi mi trunku jednu zasmetalo da Inter ispadne iz LS jer ne ulazu nista u igracki kadar i plus da se posvete prvenstvu jer Milan ne smije ni pod koju cijenu da postane prvak. Prosle godine su zaradili 336 miliona eura (136 od LS i 200m od ulaznica) i nikoga nisu doveli.
    Sent from my SM-A556E using Tapatalk
    Last edited by Tripleta; 20-01-26 at 21:43.
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    167
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    387 Posts

Jos jedno ponizenje na Meazzi

Thanks Thanks Given 
    1,550
    Thanks Thanks Received 
    2,160
    Thanked in
    1,031 Posts

Poniženje izgubiti 1-3 od jedne od najboljih ekipa na svijetu? Bili su prilično ravnopravni,iks bi bio najrealniji rezultat,ali opet nedostatak sreće kao protiv liverpula i Atletiko madrida.

Bice to dobro,pa i ako se ne prodje medju 8.

Thanks Thanks Given 
    1,669
    Thanks Thanks Received 
    1,237
    Thanked in
    820 Posts

Bice dobro samo i iskljucivo ako Milan ne osvoji titulu. Ova ekipa se nije pravila da osvoji LS, nego da bude medju 4 u Italiji. Sto prije treba ispasti iz ovog takmicenja jer nemaju ambiciju.
    I da imaju imalo vizije, prodali bi 29-godisnjeg Barelu dok ga iole neko oce, a doveli boljeg igraca Stankovica koji je njihov igrac.

Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1,144
    Thanked in
    829 Posts

od 16 igraca koji su igrali u revansu zvezda - bodo prije godinu i kusur, 14 je igralo danas protiv cityja (od 15). 9 istih startera. 1 nov igrac.
    Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.

Thanks Thanks Given 
    2,366
    Thanks Thanks Received 
    2,381
    Thanked in
    1,491 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Inter opet kaznena ekspedicija. Ako ne budu odlasci bitnih igraca u januaru, eto opet finala

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Bice dobro samo i iskljucivo ako Milan ne osvoji titulu. Ova ekipa se nije pravila da osvoji LS, nego da bude medju 4 u Italiji. Sto prije treba ispasti iz ovog takmicenja jer nemaju ambiciju.
    I da imaju imalo vizije, prodali bi 29-godisnjeg Barelu dok ga iole neko oce, a doveli boljeg igraca Stankovica koji je njihov igrac.

Cekamo tripi u Aprilu sto ces reci

Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    173
    Thanks Thanks Received 
    574
    Thanked in
    257 Posts

Fino Real iznenadi sinoć, ali oper ništa ne vjerujem dok ih ne vidim protiv nekog ozbiljnijeg od Monaka.

Inače jedan čudan momenat, Vinisijus daje go i trči kod trenera da se grle.
    "LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher

Thanks Thanks Given 
    2,366
    Thanks Thanks Received 
    2,381
    Thanked in
    1,491 Posts

I Albasete ga fino iznenadio takodje

Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,989
    Thanks Thanks Received 
    1,327
    Thanked in
    799 Posts

Quote Originally Posted by AdO_pG View Post
    Poniženje izgubiti 1-3 od jedne od najboljih ekipa na svijetu? Bili su prilično ravnopravni,iks bi bio najrealniji rezultat,ali opet nedostatak sreće kao protiv liverpula i Atletiko madrida.

Bice to dobro,pa i ako se ne prodje medju 8.
    Ako izgubis tako sto primis gol u 90om a bolji si to je realno ali ako izgubis 3 1 onda vec nije realno da bude x...

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Satelitski resiveri/oprema

16. The Following User Says Thank You to darko cfc For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

inter je totalno nebitna ekipa u evropskim uslovima od onoga finala koje su izgubili 5:0 a mogli 11:0. sad su rang genka i tija.

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

18. The Following 2 Users Say Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,550
    Thanks Thanks Received 
    2,160
    Thanked in
    1,031 Posts

Quote Originally Posted by darko cfc View Post
    Ako izgubis tako sto primis gol u 90om a bolji si to je realno ali ako izgubis 3 1 onda vec nije realno da bude x...

Imao je Inter pri rezultatu 1-1 sansi za gol,da su poveli 2-1 teško da bi meč završio kako je završio.

Nema ekipe sa manje sreće od Intera,doduše fali nam ta realizacija.
    Toliko izgubljenih mečeva,a niko nas nije nadigrao,čak naprotiv.
    Zadnja dva mjeseca Inter igra sa igračem manje,bez damfrisa ova ekipa nije ista,iako gura dosta dobro. Ko je gledao kako ga je karlos augusto “odmijenio” na kratko,pa sve ove utakmice ovaj luis henrike,pa to je haos.
    Potpuni hendikep za Inter,kad se sjetimo kako je na toj poziciji harao majkon,pa hakimi… damfris je solidna zamjena za hakimija,ali nema pristojne zamjene za njega. Sva sreca pa se vraca uskoro.

Nemam neka očekivanja sto se tiče lige sampiona ove godine,neka se osvoji taj skudeto i/ili kup italije,ali samo da podsjetim da je u interu dosta igrača dovedeno za dž ili za male pare,tako da je sve ovo sto rade zadnjih godina dosta dobro,iako navijači očekuju i više.
    Neka jos koju godinu izguraju ovako,pa će vjerovatno moći i da kupe nešto “da valja”.
    Mada iskreno,ja očekujem već na ljeto da se nešto trguje.
    Biće to dobro,neka se ne sjekiraju dušmani za Inter samo,makar sto se italije tiče su najdominantnija ekipa zadnjih godina😉

Thanks Thanks Given 
    593
    Thanks Thanks Received 
    1,188
    Thanked in
    870 Posts

Od svih derbija ove sezone izgubili smo sve osim x sa Napolijem i Inter nema srece?

Pisi sezona losa jer sve i da se uzme skudeto sto nije nerealno samo zbog igrackog kadra Chivu ce ostati a to ne vidim kso dobro sad vec kad se malo kristalisu stvari... Ja tog covjeka simpatisem kao igraca, covjeka i Interistu ali mislim da je ovo jednostavno way out of his league at least for now...

Thanks Thanks Given 
    508
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    373 Posts

Nevjerovatno mi je danas koliko su ekipe hendikepirane sa povredom cak i samo jednog igraca usled sistema i kako trener zeli ekipa da mu igra. Prije se neko povrijedi, neko uskoci pa cak i taj zablista i bude igrac utakmice, neocekivano. Danas se tacno osjeti kod svake ekipe kad mu fali taj prvotimac, po tome mislim da je Arsenal najbolje sklopio ekipu jer bukvalno imaju po dva dobra igraca na svaku poziciju, slicnih, a opet nekako drugacijih profila (Trossard/Martinelli, pa onda Gyokeres/Jesus/Merino/Havertz, pa na sredinu/krila imaju Ezea i Madeukea na klupi iako su dobro igrali i daju nesto drugo, al su Rice-Zubi-Ode nedodirljivi prakticno, stopere i bekove odlicne zamjene).

Tipa Barsa bez Pedrija je nebo i zemlja, masinerija koja kontrolise tempo i melje protivnika do 11 igraca koji trce gore dolje ko muve bez glave.
    Napoliju fali Lukaku i jos bitnije onaj veznjak Anguissa (sto Konte moze da izvuce iz ove dvojice, to ne moze niko, njima je KdB luksuz).
    Siti bez Diasa i Gvardiola je mnogo losija ekipa, iako izgleda ka da ti stoperi nisu bitni mnogo u igri. Ista stvar sa Nunjesom, on im ispade najbolji desni bek, jedino sto je glupav pomalo.
    Inter bez Damfrisa sto pomenu Ado, ne pratim Inter non stop.

To su neke od ekipa sto igraju dosta po nekoj odredjenoj strukturi i ne prilogodjavaju se mnogo protivnicima, nego udri po svome.

Gledao sam i ja Inter-Arsenal, imao je Inter svoje sansi, al Arsenal ne prasta, 7/7 pobjeda, dobili su i Bajerna 3:1, bas tvrda ekipa, vidjecemo dokle mogu gurati. Fascinantno mi je sa Inzagijem, a Kivu je samo jedna kopija sa vise rotiranja, koliko ova ekipa Intera izgleda nekako jadno na papiru, a rijetko ko uspije da je bas nadigra.

22. The Following 2 Users Say Thank You to efamouspg For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,550
    Thanks Thanks Received 
    2,160
    Thanked in
    1,031 Posts

Brate,odgledao sam sve mečeve intera do sad ove godine. Kad je došao Kivu svi su se bojali da će sezona bit propast. Ja sam zadovoljan,ne u potpunosti,ali sam zadovoljan. Igra je u vecini mečeva ok,opet kažem fali ta realizacija ponekad. Opet,najefikasnija smo ekipa u prvenstvu ubjedljivo(do skoro je to bilo i ubjedljivije).
    Dobila se roma u goste,atalanta,pa i ovaj komo koji je prosuo milana igrom sa 4-0,čisto da podsjetim. Možda bi vam bolja bila ona sezona kad je bilo bezbroj nerijesenih rezultata?

Sto se lige sampiona tiče,svjestan sam da Inter nema tim za osvajanje,ali može sa svakim da igra,sto je dosad i pokazao,pa i sinoc protiv arsenala. Kad se vrati damfris i osvježi sredina i odbrana,ova ekipa bi opet mogla biti u samom vrhu 😉

Thanks Thanks Given 
    593
    Thanks Thanks Received 
    1,188
    Thanked in
    870 Posts

Inter ima isti tim kao prosle god, pojacan jos bonijem, espozirom i lus enrikeom makar za rotaciju. Kako nije? Sucica zaboravih i akanjia

Sto je donio Chivu? Ajde molim te reci mi. Mozda ja ne vidim, nije nemoguce jer nisam fudbalski radnik

Edit: cus dobila se Roma i Atalanta a od svih ostalih se izgubilo i dobro je? Wtf? Zasto? Jasno mi je da volis i da si uz klub, respect, i ja sam ali to ne znaci da treba da budemo zadovoljni gubljenjem svake bitne utakmice. Valja bit realan i sagledati đejebazapelo i zastozapinje...
    Last edited by zubizaretta; 21-01-26 at 12:39.

Thanks Thanks Given 
    1,550
    Thanks Thanks Received 
    2,160
    Thanked in
    1,031 Posts

Zadovoljan sam kakva su očekivanja bila kad je došao kivu,iskreno mislio sam da će bit slično posle triplete.
    Dovedeni igrači nisu ni za kurrac,sucic je sinoc dao taj gol i protiv fiorentine majstorija,ali ne može se reci da je neko pojačanje. Volio bih da diuf dobije veću minutažu da se pokaze,espozita forsiraju,ali mi nije neko pojačanje,iskreno vazda bih radije dao sansu Boniju. Jedino sto se nadam ako espozito ostane je da ga oce gol kao pipa inzagija… Jedini je taj akandji pojačanje po meni,a luis henrikea mi nemoj pominjat…

Jedan liverpul ima više poraza u ligi i dosta više nerijesenih rezultata sa mnogo većim ulaganjima,pa ne kukaju kao navijači intera obzirom na ulaganja.
    Ne budimo prezahtjevni,sacekajmo kraj sezone. I inzagi je prošle godine sve prosuo,pa smo pretekli.

Thanks Thanks Given 
    593
    Thanks Thanks Received 
    1,188
    Thanked in
    870 Posts

Kome ocekivanja? Za sta ocekivanja? Meni su bila u najmanju ruku da se skudeto moze uzet sa bilo kim na kormilu jer je igracki kadar vise nego dobro jak za jednu ligu koja se zove serie a...

Nego reci mi sto je kivuov ovogodisnji pecat? Je li motivator, forsira li snagu, forsira li tehniku? Vidis li kakve uigrane nove akcije da je donio? Je li napadac, zadovolji li se sa golom prednosti? Je li hrabar, kukavica, vojskovodja, je li strog, blag? Posto ja ne znam...

Thanks Thanks Given 
    1,550
    Thanks Thanks Received 
    2,160
    Thanked in
    1,031 Posts

Samo još ovaj post,tema je liga sampiona,ne Inter🙂

Kivua neću da komentarišem,jer od njega ne možeš imati velika očekivanja. Vidiš li koliko je dobrih pojačanja doveo Milan? Vidiš li kakve igrače ima Napoli,samo sto su sad neki povrijedjeni? Racunas potrošene igrače intera,acerbi,mikitarijan,calhanoglu,pa i barela sad nažalost… Igra se na tri fronta i dalje,odigrali smo oko 10 mečeva više od milana koji je za sad iza nas i koji neće igrati ništa osim lige,sto stalno potenciram.
    Ako se osvoji skudeto sve nogama u guzzicu sto se mene tiče. Da nije para koje liga sampiona donosi,sto kaže tripleta i da se odma ispane iz nje,da se uzme taj skudeto makar,a ne da se prospe sve kao prošle sezone.

Nažalost,ne ginu nam dodatna dva meča zato sto se neće uci u top8,još uz mečeve u kupu italije… Samo da ne bude povreda,možda se i iščupa ova sezona.

Thanks Thanks Given 
    593
    Thanks Thanks Received 
    1,188
    Thanked in
    870 Posts

Pa LS je tema a Inter je igrao sinoc. Nismo off topic sto se mene tice...

Svaki fudbalski klub koji su uzeli Amerikanci pati jer mozda ne razumiju kulturu sporta i dalje, ja prije mislim da ih bole dupe za to jer biznis je biznis. Eto ti i man u i inter i roma i izaberi sam. Tu ti je odgovor i za trenera i za pojacanja men'secini...

Thanks Thanks Given 
    1,550
    Thanks Thanks Received 
    2,160
    Thanked in
    1,031 Posts

Pa sto ćemo s tim brate? Nisam Morati da imam da uspem milijardu u Inter 🙂 Niti to više može tako funkcionisati zbog FFP-a.

Sto se amerikanaca tiče slažem se,ali pogledaj dje su roma i slavni junajted,a dje Inter. Dva puta u finalu lige sampiona u zadnje tri godine i nažalost dva prosuta skudeta. Sa junajtedom se sprdaju godinama,ali su navijači uz njih i dalje,kao i uz liverpul koji pored velikih očekivanja ima slabe rezultate. Pa ni PSŽ ni man city ove godine bas ne blistaju.

Šta je tu je,volio bih i ja da je bolje,i da je doveden bolji trener i da su dovedeni arda guler i lukman i da je zdrav damfris,ali ništa od toga. To nam je sto nam je,da je sreće dovela bi se zamjena za damfrisa,ali on se za mjesec dana vraca,da se do tad izgura,biće ok valjda.

Nemojmo samo zaboravit da je klub još uvijek duguje dosta para,možda bi sve bilo drugačije da nije tako. Ali kroz ove godine sto se zaradilo od lige sampiona i italijansku ligu i kup,polako se to topi,tako da bi mogli kroz koju godinu da se stane na noge i kao sto napisah već gore,da se dovode prava pojačanja.
    Last edited by AdO_pG; 21-01-26 at 13:45.

Thanks Thanks Given 
    593
    Thanks Thanks Received 
    1,188
    Thanked in
    870 Posts

Polako, Amerikanci su tek kupili Inter, ima kad...

Nisi Moratti, nit sam ja ali to ne znaci da treba da budem zadovoljan per se sto bi rekli ovi nasi strucnjaci

Trenutno nisam zadovoljan i necu se ogadit na potencijalni skudeto ali necu ni umrijet od srece zbog istog
    Last edited by zubizaretta; 21-01-26 at 13:51.

Page 5 of 18 FirstFirst 12345678915 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)