Jel uzimao neko ovaj sir od kojeg se pravi švajcarsko jelo na fotki?Ako jes jel čemu?
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Jel uzimao neko ovaj sir od kojeg se pravi švajcarsko jelo na fotki?Ako jes jel čemu?
Đe ima ovo?
Meni je sestra uzimala ovako nešto, nije isto ovaj, ali pretpostavljam da je to sve slično. I nije loš bio
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Ima u Voli u naš diskont inače su pojačali izbor sireva il' mi se čini ali vidim daleko više u sve proizvođače izbora.
A što se ovoga tiče nije jeftino baš.No mi drug iz Švajcarske poredi ovo naspram original kao ono supa iz kesice.A lako mi je za njega.
Ja bih ovo radije sa pecenim krompirom.
Mogu reći da im je dobra linija nađoh u Voli.
Evo nađoh info da se pravi od ovog sira Grujer a da ovo nema veze sa tim nego je instant.
https://www.kaufland.hr/asortiman/le...ir/grojer.html
Samo što ovaj sir nađoh na netu u Kaufland u Dubrovnik.Ako je neko išao u njihove radnje jesu bolje od Lidla?
Da, grojer je glavni. Ide još ponešto, ementaler i sl. Ne vjerujem da ima grojera kod nas. Edit: ima Škorpion u HN, oko 40eur kilo.
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Svidio mi se ovaj kozji jogurt Miljanića iako je malo divlji u odnosu na kozarija više rezi.
https://farmamiljanic.me/proizvodi/j...ozjeg-mlijeka/
Preporuka za bijeli kremic ?
Ne znam jel neko uzimao od ove Argella farme što i đe ima u markete ja uzeh u delti kad je bio neki sajam domaćih proizvoda koziji punomasni ne pamtim kad sam tako dobar uzela.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Đe kupujete lignje?
You'll Never Smoke Alone..
U Mojkovac
Izvinjavam.se....morala sam...
Cogi uglavnom.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ja sam prije naručivao u montefish ali sad ih ne vidim na sajt
You'll Never Smoke Alone..
Mala je potražnja u PG zborismo o tome par stranica unazad generalno u morsku ribu i morske plodove može bit da je iz toga razloga i ponuda oskudna.
Raspitaću se sutra kod Aje odakle nabavljaju pa pišem ođe.
Putah ipak večeras u povratku kući izgleda od ove korporacije đe predstavništvo u Kotor fisherman & co.S tim da oni na kilo prodaju po paklenoj cijeni nema opcije da naručiš svježu.Ne znam koja je politika ove korporacije da li uvoze ili lokalni ribari love ali čini mi se da je nažalost prva opcija nek me ispravi ako griješim neko iz Kotora. @retype_htc ?
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Postoji Fisherman odavno...u Radanoviće kod škole im je magacin i kancelarije. Rade ribu,jedno vrijeme su i piletinu smrznutu radili.
Sent from outer space using Tapatalk
Toeto onda.I ja mislim.
Ono Boston lignja da barem otkupljuju od lokalnih ribara no furaju svoje duboko smrznuto iz uvoza.A u Aju gotovu samo spremaju đe bruka cijena na nabavnu ovo nije da Aju operem tako izgleda idemo generalno u taj pravac.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks