Isteklo za edit.
Uhašeni je kadar OKG Ljaljaši, blizak sa popovima i HN meyorom, u slobodno vrijeme ziđe po Belavisti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Znali se koja je ovo OKG? Lažojkovići?Koljeničari? ljaljovići?
https://www.vijesti.me/v/786394?utm_..._share_counter
Tko leti, vrijedi...
Isteklo za edit.
Uhašeni je kadar OKG Ljaljaši, blizak sa popovima i HN meyorom, u slobodno vrijeme ziđe po Belavisti.
Tko leti, vrijedi...
Kakva smo mi zemlja cuda
Nevin plaća kokainski ceh: Propust kolašinske policije i suda, Beranac kažnjen jer se njegov sugrađanin lažno predstavio
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...zno-predstavio
Hahahhhahahahahha da prepricamo bajku covjek se predstavio sluzbenicima kao lazno lice, to lazno lice lezalo u betonjerku pa su ga izveli tj poveli u bjelopoljski sud pred sudijom koji mu je odredio kaznu.
Ps Vuka Ikovica iz Preokreta su o jadu u pocetku zabavili ,zaboravio LK .. dok nisu otkrili da je on Vuk...
Da li je lice imalo lazna dokumenta kad je proslo saobracajce,nacelnika,lice koje ga je jos jednom legitimisalo i upisalo u knjigu pritvora i naravno najvise instance sudstva koje su dobile kompletan dosije o njemu na sudjenju...?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Last edited by NetworkMaster; 07-12-25 at 18:09.
Last edited by Bluemoon; 07-12-25 at 21:22.
Kakav je Mlio Đukanović namazan učile ga britanske službe u namazotine.
Niko bolje u namazotine ne može bit a da ga ne izučava ka jebene britanske službe.
I sad se naravno Englez pravi 30 godina je ođe vlada i Englez se pravi a Gagarin mi veli da je u duši kolekcionar.How Yes No.
Druže to mi je lik iz rodnoga mi grada JBG malo više ja o njemu znam.
Last edited by Bluemoon; 07-12-25 at 21:38.
Jedino im je UK work market bio restricted sljedecih 5 godina do 2018 ako nisu skilled workers ili ako UK firma nije imala dozvolu od drzave za uvoz radne snage za svoje potrebe. U sve ostale clanice EU su imali isti tretman kao u HR. Sobziom da UK vise nije dio EU odgovor je Da. Potpuno isto kao I njihovi drzavljani.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Radio u Svajcarku I u UK doduse prije 10 godina. Za neki pristojan zivot na koji smo mi naucili onda je trebala plata od minimum 5k. Obicno I ovim visoko kvalifikovanim firme su placale smjestaj prvih par mjeseci a poslje nastavljas placat sam. Obicno to sto su oni placali bile su lokacije blizu centra koje tebi poslje sa nekim srednjim primanjima nisu isplative za placanje. Javni prevoz je MUST. Cak ni heads of departments nisu imali luksuz da dolaze privatnim vozilima na poso. Sve u svemu obavezno pokusaj ako imas priliku. Mozda uspijes mozda I ne, na kraju vazda imas dje da se vratis.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Iskustvo iz druge ruke. Ako odeš sam u EU zemlju da rmbaš može da se zaradi i uštedi. Naravno zaboravi izlaske svaki petak i subotu, zaboravi bleje vikendom do mora ili nečeg sličnog, kuliranje i restoranski ručak. Socijalni život ozbiljno nosi pare.
Ako nećeš da živiš ka pustinjak no da ti je familija đe i ti jednoga dana, mrka kapa da se uštedi bez ozbiljnog stiskanja.
Praijatelj koji je otišao na senior mjesto i odlično prolazi veli mi da im se više isplati da žena pazi đecu no da plaća vrtiće za đecu.
Otprilike sve neke ugostiteljske mediteranske zezalice koje su ovdje uobičjane zaboravite. Kao i kolima na posa izuzev ako vam nije žao koju stotinu za garažu dat.
U totalu, tržište to manje više niveliše, pa je standard za ista zanimanja i isti uloženi rad relativno sličan, kad se zbroje svi benefiti i svi nedostaci.
I nravno benefit o kome mi možemo da sanjamo, dobre škole i bolnice. Što bi moj drug reka "Ođe kad se razboliš, uglavnom te izliječe". Što nije slučaj kod nas sa čekanjem snimanja po pola godine minimum.
Tko leti, vrijedi...
"Ođe kad se razboliš, uglavnom te izliječe".
Hahha aooo dal da places il da se smijes
Dobra
Kneževićev atak na Satlera je tako dio procesa podizanja tenzija, koji na koncu ima za cilj da dijelovi vlasti miniraju proklamovanu proevropsku politiku vlade.
Ono što bi Satler i EU trebali znati je da su Botun i Knežević stroj za zaustavljanje EU integracija koji u ovom trenutku radi na samo pet posto snage. Sam Knežević može mnogo jače od ovoga. Još uvijek se nije uključila SPC i njoj bliske paravojske. Mandić je još uvijek Evropejac. Još uvijek ćute Demokrate koje će, Mark My Words, biti oni koji će hladnokrvno zadati zadnji i fatalni udarac s leđa.
Ako pobijedi u Botunu, a moje je skromno mišljenje da hoće, i to glatko, Knežević je osvojio premijerski mandat za Mandića na izborima 2027. Ili na, ne treba to isključiti, prijevremenim izborima.
https://www.cdm.me/kolumne/ako-pobij...at-za-mandica/
Tko leti, vrijedi...
Ono sto znam iz okoline - dva drugara posla za Amerigu 15+ godina, posao moze vazda da se nadje, radis da bi zaradio, trudis se da ne odstupas od okoline, sa drugarima i familjom se cujes preko Vibera i Whatsapp-a, trosis na nepotrebne stvari. Jedan dobio papire, drugi ne, dvije godine razlike u odlasku. Niko ne zeli da se vraca. Sa strucnom spremom koju imaju mogli su odje da zive daleko komotnije nego sto zive tamo.
Ovi drugi sto su dosli u Norvesku - programeri i tako to - klasicno zivotarenje. Djecu cuva zena jer, kako rece Gagarin, jeftinije im dodje.Valjalo bi pitat zene koje su po vas dan doma sa djecom sta imaju da kazu o inostranstvu
Ispada da veoma mali dio moze da uspije, jos manji dio da zeli da ostane u inostranstvu, i da se na kraju kao baustelkac najvise isplati rad i vrcaanje u CG.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Ko oce da radi uspjece i u CG, znam gomilu ljudi koji su u CG najveci neradnici al kad podjose u SAD grabe se za 2-3 posla da rade i crnce po 15-16h, najobicniji poslovi po restorana itd da bi izasli na 5-6k dolara mjesecno. Pa i odje da radis 2 posla po citav dan izasao bi na 3-4k.
2-3 posla u restoranu I 15-16 sati da bi izasli 5-6k dollars mjesecno?
Mozda ako pod poslovima u restoranu mislite na mcdonalds kfc I burger king
Konobar u malo boljem restoranu u vecem gradu sa 30-35 sati nedeljno pravi minimum 75-80 hiljada godisnje. U NYC, LA I Miami, po fine dinning restoranima ide to I do 120-150k opusteno.
Pa mislim na te jeftine lance i lokalne restorane, u malo bolji restoran naseg coeka koji nema blage veze sa ugostiteljstvom nece pustiti ni da im placa da radi tamo.
Moze moze, samo da se coek iscima i nadje nego je najljepse na drzavnu sisu za minimalac, ipak je to sigurica![]()
Moram ovo odje
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Grijesis, svaki bolji restoran u mojoj blizini bartenderi konobari, menadzeri i GMovi su 70% nasi ljudi
Cak I mi kakvi smo bolji smo od meksinakaca, arapa, azijata I ostalih kreaura
Pa isto su 70+% nasi ljudi u ovim manjim lokalnim restoranima i lancima, opet, pricamo o poslovima koje moze svako da ufati da radi i da se snadje a ne poslovima za koje se skolujes godinama. Sigurno nece u taj restoran o kojem pricas primiti nekoga ko im samo naleti da se prijavi za posao
BALIJAGIĆ OSUĐEN NA 40 GODINA ZATVORA
Viši sud u Bijelom Polju osudio je Aliju Balijagića na 40 godina zatvora zbog teškog ubistva Jovana i Milenke Madžgalj, u Sokocu 25. oktobra prošle godine.
Tužiteljka Vanja Rakonjac kazala je 5. novembra, na ročištu na kome su date završne riječi, da je svim izvedenim dokazima potvrđeno da je Balijagić počinio djelo na način opisan optužnicom.
Više državno tužilaštvo je teretilo Balijagića za krivično djelo teško ubistvo u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.
On je u mjestu Sokolac, hicima iz vatrenog oružja, ubio Jovan i Milenku Madžgalj u njihovoj porodičnoj kući, nakon čega je pobjegao.
Balijagić je uhapšen u Srbiji 21. novembra prošle godine, a srpski organi su ga 17. marta izručili Crnoj Gori, nakon čega je sproveden do zatvora u Bijelom Polju.
Izvor: Dan
Iskreno mislio sam da ce sudjenje da traje do 2027 godine...
Policija Hanover Parka saopštila je da se policajac Radule Bojović, porijeklom iz Berana, vratio na posao nakon što je u oktobru bio priveden od strane američkih imigracionih i carinskih službi.
Bojović je 31. oktobra pušten uz kauciju, a američke vlasti mu i dalje dozvoljavaju radni angažman.
Iz policije navode da je njegovo zapošljavanje početkom godine bilo u potpunosti usklađeno sa federalnim i državnim propisima – Bojović je posjedovao urednu radnu dozvolu i uspješno je prošao bezbjednosne provjere FBI-ja i policije Ilinoisa, prenosi Daily Herald.
U 100 eura da kod nas ne bi prosao bezbjedonosne provjere...
Dosao je prije par dana drug iz usa,posle 8 godina je donio oko 300 k $ imovine.Posao punog kurca odavde bez ikakve kombinacije gore.
Radio je kao crnac i nije se libio nicega,legalnog i dostojanstvenog.
Nista u vezi marihuane i popularnih selidbi.
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks