https://autodiler.link/L7KJcJbGbQMeM1yb8
Kako je moguce da ovo stoji duze od 7 minuta na autodiler?
5500 za ovo, takumi reaguj
Pa koliko se vozio, nista. Inace ovo ne treba da se vozi kad je snijeg, samo kad je lijep i suncan dan. Greota je.
Prema tome, šta da ti kažem?
https://autodiler.link/L7KJcJbGbQMeM1yb8
Kako je moguce da ovo stoji duze od 7 minuta na autodiler?
5500 za ovo, takumi reaguj
Vidio sam ali nesto tu ne stima. Spusten, RS, retrovizori…
Last edited by TAKUMI; 03-12-25 at 19:32.
Sem ove odvratne boje sve je super. Salim se i navlaka za volan I jelkica su kriminalni as well
Uh sad tek vidjeh retrovizore. Ovo je neki AliExpress budz.
A i trebao je brat da izgugla da je sportski yaris bio TS da ja znam
TS 1.8 1ZZ-FE endjin.
GR GT
V8 biturbo, 620 KS, RWD transaxle, suvi karter…
Borko buduci klasici uzo Toyotu
Pola coek pola kuknjava kakvi su filteri i ulje...
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Nece imat sto da popravlja na nju
Last edited by TAKUMI; 07-12-25 at 20:16.
U poslednjih par videa lupa kao "maksim po diviziji"...dosta stvari koje kaže su skroz nepovezane, i što je najgore, nisu ni tačne.
Recimo, u jednom od videa pokazuje kako se auto NE MOŽE registrovati u Cirih kantonu, ukoliko ima prethodne tablice AG/NG/SG, i ostale...samo zato što je na formularu nešto ispisano crvenim slovima....a ustvari, crvenim slovima je ispisano, da se auto u Cirih kantonu MOŽE registrovati i auto sa ovim tablicama, ukoliko je prodavac iz Cirih kantona...Uostalom, dovoljno je vidjeti formular, pa ukapirati da je ispod i tog crvenog zaokruženog "štrik"..
Za Aurisa na početku videa kaže, "super, održavan je u Toyoti".....na kraju videa kad je uradio car vertical "znači, ipak nije održavan u ovlašćenom servisu"
![]()
Last edited by DadoMonte; 08-12-25 at 08:13.
Mislim da ćete se složiti samnom da na početku svoje youtube karijere, mnogi youtuberi ulažu puno truda u stvaranje kvalitetnog sadržaja, što uključuje pažljivo razrađene scenarije i dobro povezane, smislene priče. S početkom, fokusiraju se na izgradnju odnosa sa svojim gledaocima, govoreći o stvarima koje ih zanimaju, pružajući korisne informacije ili zabavu. To im omogućava da steknu vjerne pratioce koji cijene autentičnost i angažovanost. Međutim, kako kanal raste i broj pregleda se povećava, dolazi do promjene, pod pritiskom su da zadrže veliki broj gledalaca i generišu više pregleda, često počinju da se udaljavaju od inicijalne ideje i kvaliteta sadržaja. Postepeno, njihova priča postaje sve manje povezana i relevantna, jer se fokusiraju na kvantitet i izazivanje senzacije. U tom procesu, autentičnost i stvarni sadržaj gube na značaju. Umesto da ostanu dosledni svom originalnom "scenariju", sve više idu za klikbejt-om, što rezultira da postanu površni ili čak potpuno neautentični u svom pristupu.
"Za Aurisa na početku videa kaže, "super, održavan je u Toyoti".....na kraju videa kad je uradio car vertical "znači, ipak nije održavan u ovlašćenom servisu"
Ovo je i meni zapalo i kontam da je sve to radi mrtve provizije od CarVerticala. Jednostavno se unizava sadrzaj radi sponzora, bas kao sto si napisao.
realno 80% videa obični servisi zamjene ulja u motoru, mjenjacu, diferencijalu i brembo diskovi
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
]
![]()
pravi bang bus...![]()
Je li ispod lima Toyota sienna ili je stvarno zaseban model?
Toyota Alphard je ispod. U zivotu takvu zavrsnu obradu vidio nisam ali ova cijena je kriminal. Ne da nema smisla nooooo….
Ovo moze svaka Dacija…
https://www.instagram.com/reel/DP3MQ...85M21wMzY0Mjl1
Dobro je pa ovaj nema 10k opreme na krov.
Послато са SM-S731B помоћу Тапатока
Auris tanak pozadi....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks