Da im donesem da probaju. @Bluemoon
A da se vratimo temi
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Da ponovo citiram Radosava, smeta i meni pa opet pijem. Doduše, tursku skoro nikad jer me baš klepi po želucu kao domestos da sam popio.
Da im donesem da probaju. @Bluemoon
A da se vratimo temi
Bolje ja nego ti,traST mi.Tebe ostavim u Index koji je pored da guštaš barbune uz Podgoričko.
Što bi ti reka dobra.Baš sam @KaemSe u danas kad je pita za Bar htjela Minhen da preporučim jer puca pogled na luku no pomenu kolače a to tamo nikad nisam naručila.
Jel ti ovo Bita špijuniraš jer se razgalio po Minhenu na Stari.![]()
Last edited by Bluemoon; 05-12-25 at 20:46.
Stalno ti imputiram suprotno od onoga sto tvrdis, tako daaaa ako je vjerovat meni ti bi mogla da drzis kurseve s/m-a - dec ol
jaaa na tebe sam imun, dok u tekilu pliva zuti limun
ne mozes me zarazit, tekilom cu se uvijek dobro pazit
jaaa na tebe sam imun, dok u tekilu pliva zuti limun
ne mozes me zarazit, tekilom cu se uvijek dobro gazit
Last edited by St.Dzonny; 05-12-25 at 22:12.
Aj ne zajebaji aj ne zajebaji.
Ovaj je @extravaganca reka ovaj je gori od mene.
A joni inače nije s tobom te noći fleetova folira se ka obično da ispadne viclast on inače voli da baca gej fore.Mislim masu muškaraca voli da bacaju gej fore zašto to da pitamo čika Frojda.
E viđi strašna grupa na temu onoga gore aj ne zajebaji.Nisam ih nikad uživo slušala.Za moderatore nije OFF bez muzike nema ni kafane osim za vrijeme korone.JBT ladno su muziku zabranili u kafane ja nosila slušalice.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
E ne znam što muškarci bačaju gej fore to mi je vazda bilo čudno iskreno baš čudno.Osim hercegovci oni nekako takvi da baš nikakve fore ne bačaju oni su meni tako dragi ja da ti rečem.Bio mi je jedan za sto u propagandu u subotu prošlu opisat ne mogu kako sam se prijatno osjećala ka da mi je rođeni brat pored mene.Tako jednostavan ka brat da mi je.I onaj lik što pjeva sa bine veli Nikšićani braćo,braćo a ja konačno imam nekoga da mu velim blam,blam,blam kakav blam.A on se dječački nasmije.
Iskreno.
Last edited by Bluemoon; 05-12-25 at 22:41.
Sad mi se pije![]()
Njegoševa kletva " Dabogda braćo moja ! Nemo'te me zajebavat ! "
Punih usta mogu da kažem da mi je točeno Nikšićko (đe prolazi i đe se održava oprema) klasa za Stelu. Teška mi nešto ova Stela posle 4-5 u pm, sladunjava...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
@BiTrAtE
Nisi bacio koment na novu flašicu zaječarca baš me zanima što ti misliš.
LM
Pao je roštilj i galio se Moretti kakva nostalgija za Italiju.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 06-12-25 at 17:08.
Meni je ta Stela vazda bila...meh. Svudje vala uzimam niksicko i klasa mi je za razne stele, carlsberge, tuborge.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Nisam probao, javljam kad probam mada iskreno dont give a damn za oblike dokle god suština valja...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
sto svi piju pivo, imam nekolika bada u fridz.
Ukusi su različiti, ali reći za Nikšićko, u koje trpaju kukuruznu krupicu jer je jeftinija, da je klasa za Carlsberg, Stellu i sl, je niđe veze. Može vam se ukus više sviđat, ali kvalitet je daleko ispod.
Od popularnijih "domaćih", čini mi se, samo Lav premium i Laško da nemaju kukuruzne krupice.
#fakenews
Što š đe ti je lokalpatriotizam.
Izgleda da nam je drug @KaemSe totalno ispa iz igre traga za kolače a ne đe ima dobre pive.![]()
Ne ne grijesis. Nocas idem na koje
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Na zdarovlje ti bilo što bi Rusi rekli a oni kad se kucaju to je samo iz srca ja da ti rečem nisu ka oni Englezi koji piju čaj u pet a kad piju i ne nazdravljaju jer ono njihovo cheers ne računam.A kad se napiju baš se ka stoka napiju i izvlačiš ih iz govana i aj to no ti sjutra u čaj u pet vele ja se toga ne sjećam.
E da sjetih se tebe kad smo danas sin i ja izgubili neki šaraf i on paniči reko sjećaš se audio knjige Autostoperski vodič kroz Galaksiju motiv je dont panic.A on mi ladno veli tamo svi paniče i dalje ne konta ironiju.
Enivej drag si mi druže,baš.
Želim ti iskreno ugodno veče.
Hvala puno blue, u ove godine moze bit samo ugodno vece
Jake ti godine vršnjak.
Aj ne preuveličavaj a što piješ noćas?
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Iz zadovoljstva, pivo
Nebitno.
Čeka me masu posla noćas a tebi ovo na poklon.Uz to što god da piješ.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks