nije fotografija.... tj moglo bi da da sam htio da slikam groblje nocas...
dva dana izadjem ispred kuce nidje jedne jedine macke, zovi ne zovi nista....
8 ih imam trenutno, o svima se brinem, hranim i sl... i zadnja dva dana samo se 2 pojave sporadicno...
nocas mi nakon 48h sve bude sumnjivo, odlucim po ovom mraku malo da istrazim po placu, i nadjem 3, uginule, potpuno zdrave macke, reklo bi se otrovane...3 jos nisam nasao, a ne mogu biti daleko
podjem kod komsinice koja ih ima jos vise, sterilisane, vakcinisane, da pitam jel sve kod nje ok, kaze isto 3 za sad.... bila kod veterinara, nalaz kaze otrov...
morao sam ovo podijelit, nije mi jasno kakvi to ljudi zive oko nas....
Macka realno ne bi trebalo da smeta bilo kome
Medjutim, kao vlasnik psa uveo bih porez za ljubimce kao u holandiju, nidje psa i macke nema
Cus brate moj po 10 macaka i sve sterilisane. Previse je to
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
vidji...mogli smo sve da ih pokupimo i nedje ostavimo pored smeca kao sto radi vecina... ja nisam, ne mogu to...
treba li da brinem sad i za psa koga svaki dan setam tuda, i pustim kroz dvoriste...
Kakav je to UM ljudski, po*rani, da uzmes otrov iz kuce/stane i namjerno odes da ga prospes po ulici, travi, okolini... Kako spavaju te splacine tj .odroni !? Pih, pih... Olos obicnaaaaaa
Kakav bolan porez, coek nahrani macke, odvoji svoj novac, ispuni sebi dan, bukvalno za pohvalu i olosi truju ljubimce...
Porez stari, pa bi samo ko bas zeli imao ljubimca
10e stavi godisnji i smanjice se broj pasa i macaka lutalica za 5 godina na par po kvartu. Te sterilisat i vidimo se
U moju ulicu ima 20 pasa. 90% na lanac i nikad prosetano
Makse, porez prijatelju pa ce ga drzat onaj ko voli zivotinje
On topic, taj sto truje zivotinje taj bi i ljude sto odsto
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
γνῶθι σαὐτόν
Ljepoto!![]()
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ne znam jel ovo bezobrazluk od strane mačka što joj je kućicu zauzeo ili njena divota što ga je pustila tu da se ušuška.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Nije foto ali jeste video za vlasnike mačaka
https://www.facebook.com/share/r/177ECwVPZC/
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Nadzorni organ, dje god se radi on je u blizini, ali ne preblizu da slucajno ne pomogne sto
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Boga mi ga dobro drzite...kako se zaokruglio.![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Kako se udviziooo![]()
Gledaju te kao veliku mačku koja im obezbjeđuje hranu, to sam čitala neđe.
Hvala ljudiovo je teski razmazenko, zna on da je miljenik i koristi to do maksimuma
mada nikad nisam imao macku koja ima ovaj specificni negativni/mrgud karakter
![]()
Inace ovo je peak mase, prosla godina, kao panda
Edit: prastajte, ne znam zasto, ali nece slika ravno da se uoloaduje
Last edited by Shadow'91; 10-12-25 at 23:57.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Džingis Kan.Original.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Hahajaj dobro poredjenje
Ovaj macak ima caku da napada narod, obrne se na ledja, isturi ovo stomacno krzno, namami ljude da ga maze po stomaku i kad krenes uvati kandzama i zubima
I strasno je prgav, ako ga ko gurka oce da se zaleti da grebe i grize, pogotovo ako mu se ledja okrenu, oce na nogu da zaskoci
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Last edited by Shadow'91; 11-12-25 at 00:10.
I ovo moje mače 5mj ima, pocelo da luduje odjednom. Da grize, skace za noge. Isto se prevrne na ledja da se fora mazi i odma grize i grebe. Ne znam jel mu to vid igre neke ili manjak fizicke aktivnosti posto je u kucu stalno.
Послато са SM-S731B помоћу Тапатока
To je posve normalno kod mačaka ipak su to rođaci tigrova.Igra.
Moj mačor se igrao dok je bio mali, sad samo kad on hoće i koliko on hoće. Ne dozvoljava da se takne. Crni panter![]()
Meni je donosio miševe a jednom i goluba ispred vrata.Lovci.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Kiko moj je hvatao pticu u letu, do kreveta od loze je skakao....kakav je to lovac bio....
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks