Ovima sto imaju da daju milione na nekretnine u inostranstvo, izvadit turisticku vizu je bas problem
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Mislim da neće ništa uticati sa tim na cijene
Ovima sto imaju da daju milione na nekretnine u inostranstvo, izvadit turisticku vizu je bas problem
Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vladimir Joković, osvrnuo se na visoke cijene nekretnina u Crnoj Gori.
„Prosto je nevjerovatno kako se mi igramo sa cijenama u Crnoj Gori. Cijene nekretnina su veće u odnosu na prošlu godinu, a ništa nije promijenjeno, cijene zemljišta i komunalija su iste“, rekao je on na RTCG.
Joković je upitao i šta bi se desilo kada niko ne bi kupio nijedan stan u Crnoj Gori godinu dana zbog visokih cijena.
„Dogovorimo se, neće da kupi niko stan nijedan. Je li vama u redu da stan u novogradnji u Nikšiću bude iste cijene kao u Čikagu ili Budimpešti. To je nemoguće, toliko ulaganje u nepokretnosti u Crnoj Gori je greška“, ocijenio je Joković.
Samo da vam javim da ne kupujete stanove, bice za 70-80 EUR mjesecno za stan od 70-80m2. Prvo Velje brdo, sedmocasovno radno vrijeme i onda ovo.
Bečki model u Crnoj Gori, kirija 10 odsto plate
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...10-odsto-plate
Sta je sa Barom ljudi?
Prodjoh danas milion zgrada a nesto nikad ne cujem da je neko stan tamo trgovao
Jel klanica od cijena u ove nove zgrade?
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Kako čuh, neki fensi hotel se otvara kod france u Bar
2500-3000€ m2 je neka trenutna realnost, a ide i vise.
"Fensi hotel" je nekadasnja zgrada Simpa, koja godinama stoji kao strasilo tik uz zgradu Opstine, inace montazna gradjevina iz socijalisticke ere, pobodena na neke šipove, ko je tamo usao u toku zime i barskog śevera nije morao na ljuljasku.
Kao malog fascinirala me gradjivina iznutra u toku tih dana, to se toliko ljuljalo, nivo buke kao da ste u vazdusnom tunelu, limovi koji lupaju i promaja koja udara ne zna se s koje strane. Inali smo neke školice tamo, ne mogu se sjetiti jesu li bili casovi italijansog ili nesto slicno, nakon sto je Simpo prestai sa radom.
Inace je zgrada bila privatno vlasništvo i prodavala se godinama, trebalo je razmontirati i poneti, a zemljiste na kojoj je opstinsko, ili nesto slicno.
Lokalna firma(Bonesa) je vec nekako uzela to i privela namjeni kao hotel, a strucna javnost grada se mjesecima prepirala jel to izvodnjivo ili ne po portalima, cak je lokalni perlament polemisao o tome.
korisne površine 12 kvadrata
Ludilo mozga!
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Kakvi su ovo golubarnici.
Kako od garsonjere napravis dvosoban stan?
I naplatis cijenu kao da je u njujork.
Cijena je dobra...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
https://www.facebook.com/share/r/17p1oBtaNy/
Stan bez prozora. 182.000€
Ahahah, vrhunski oglas, masu ljudi ga je podijelilo i pogledalo samo zbog naslova
Kažu da će cijene u 2026 opet ići gore.
Ne znam samo dje će više.
Bilo bi fino da neko nekad stavi nesto lijepo i povoljno (ako je moguce to ukombinovat) a ne da kacite neke gluposti i raznorazna s.ranja od oglasa/cijena/ponuda to svi mozemo da vidimo...
Stavili bi da ima toga![]()
500 eura jednosoban stan izdat u siti kod Ksporta na godinu dana... frešak info
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks