Cuo sam dosta pohvala na jednog u Risan, sjutra mogu saznat na kojeg, bas se kunu u njega ali isto treba ka pred ikonu fino prilozit ili sto skoro naucih izraz LUKNO![]()
Pozdrav svima,
tražim iskustva i preporuke u vezi operacije zamjene kuka.
Naime, majka je prije nekoliko godina operisala jedan kuk u Risnu i tom prilikom joj je oštećen nerv – imala je “palo stopalo”, dugo je išla na fizikalne, a osjećaj u prstima joj se nikad nije skroz vratio.
Sada treba da operiše i drugi kuk, pa bi značilo da čujem vaša iskustva: gdje ste radili operaciju, kod kojeg doktora, kakav je bio oporavak itd
Svaka preporuka i iskustvo puno znači.
Hvala unaprijed!
Cuo sam dosta pohvala na jednog u Risan, sjutra mogu saznat na kojeg, bas se kunu u njega ali isto treba ka pred ikonu fino prilozit ili sto skoro naucih izraz LUKNO![]()
dr Ranko Lisov u bolnici Risan mi je operisao majku prije nekoliko godina i sve preporuke za njega.
Lisov je operisao prvi put, tako da gledamo koje još opcije postoje...
mog tatu je dr Zgradić operisao i to dva puta...nije mu gužva velika bila pa smo em odmah došli na red, em je sjsjno odradio...moj tata nosi vjestacke kukove vec minimum 15 godina...i kosi i penje se uz stube ništa mu ne možemo, sjajno odradjen posao. Ne bi nikad rekao da ima vještačke kukove da ga vidiš. Posle smo čuli da dr pije muški ali potvrđujem da nije pijan ulazio u salu ali posle sale nema mjeru
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks