Gtv tog tipa je tek od skoro poceo da se prodaje kod nas i ne probah ga, al obzirom da me je Blum poceo nervirati(postalo nemoguce ustelovati pojedine fioke a sve se na sablon radi),tacno cu probati kako funkcionisu. Cini mi se da su poceli skart odje da prodaju, kao i brojni drugi poznati brendovi.
Moji blum 15 godina rade identicno kao prvi dan. Razlika u cijeni koliko se sjecam (od prosle godine) tipa gtv 10-15 a blum 30-35?
Ti ces bolje znat.
Na 4 fioke je razlika 80€ (max), isplati se svaki dinar ako ce trajati kao stari blum. Zeznuh se sa gtv ali eto, funkcionise.
Majstor me ubjedin”isto ti je to”
Teleskop od 50 gtv je 9 i nesto, oko 7 sa popustom.
3 blumova za drvenu fioku ja dobijam za oko 40eura. Zatvaraju oni, nema tu greske, necujni skoro potpuno, al nesto se desava, sve ih je teze ustelovati, moguce zavrsna obrada. Nijesam ranije imao tih problema, al evo u zadnje po godine, godinu, cim imam 2 reda fioka, to je jad crni.
Evo hvala jos jednom kolega,ne stigoh da napisem prethodnih dana.
Ljepsa polovina prezadovoljana,kazu da su odlicne. Evo koristi 5-6 dana, odlicne kaze.
Prije toga je koristila po preporuci radnika tehnoplusa Akai. Uzas od slusalica,gubi konekcija vazda na 1 slusalicu i ako je telefon pored vas. Sve se cuje sa strane kada neko prica. Bas je bila nezadovoljna sa njima.
https://tehnoplus.me/artikli/slusali...101-bluetooth/
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Jel se neko upustio u avanture sa ovim eko fondom?
https://www.eko-fond.co.me/
Kakva su iskustva?Mislila sam mašinu za sušenje da sprovedem kroz ovaj "eksperiment" jer me ozbiljno zeza.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Može li mi neko preporučiti mjesta koja prodaju travertine kamen. Planiram na jedan zid fasade da ga stavim jer je baš lijep.
Rekoše mi u Ulcinju da ima par mjesta
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Sate sate sate
Skoro svako ko radi sa kamenom ga ima. Samo nw kupuj neobradjen, nego fugovan pa poliran, da ti se ne kupi prljavstina koju posle ne mozes ocistiti
Tapatalk me nervira zestoko
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Ako ima neko preporuke đe ovako nešto slično da uzmem za dvorište sin kupio od svog džeparca košarkašku loptu znači na mene je red.
https://www.fitnesshop.hr/proizvod/d...-za-kosarku-2/
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ima li iđe u Pg pizza bez glutena?
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Nema
Ništa 2 dana nisam jela i samo mi se to sad jede...eh, živote...
Napravi sama. Imaš spremno tijesto da kupiš, punjenje kako zamisliš
Pa zovi![]()
Hvala Bluemoon![]()
Nema što hvala moram sad da istražujem kakoSve za ljubav,ljubav ni za šta.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Hehe...tesko je radit' s' tim brasnom, bas...
Kapiram naravno što misliš. Da ti kažem još da u zadnjih 3 godine nisam pojeo picu van kuce. Najbolja mi je kad je sam sebi napravim
Pa napravi mi.
Osevapi se.
A ti meni nećeš![]()
Evo vidiš li da neću ni sebi, a ne tebi.
Ja sam vazda volio picu van kuce.
Послато са SM-S731B помоћу Тапатока
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks