Kakav debakl od tkz bulevara koji rade na primorju Bemax i Kinezi nakon prve jače kiše. Na stranu što ga ovim tempom neće završiti prije 2030-te, način na koji rade je pravo ogledalo države.
Šteta. Odlično su sušili meso.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Kakav debakl od tkz bulevara koji rade na primorju Bemax i Kinezi nakon prve jače kiše. Na stranu što ga ovim tempom neće završiti prije 2030-te, način na koji rade je pravo ogledalo države.
Bulevar Homs Alepo
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Vojislavljevica ce da bude gotova do kraja godine, ali ne znamo kada. Je li ono bilo da sve zavrse za 18 mjeseci (ulicu i mostove?)
Poništen tender od 7,3 miliona eura za mostove na Morači: Šta to znači za bulevar Vojislavljevića?
https://investitor.me/2025/12/04/pon...ojislavljevica
Ako taj bulevar bude gotov do 2030. sve nogama u guzicu
12 maj 2025 godine pocela izgradnja bulevara Vojislavljevica . Rok 18 mjeseci. Duzina 3.5km
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Inace svaki tender koji Bemax treba da dobije se ponistava. Tako da ce ovo ovako u nedogled da ide. Ovo je 5-6 da ja znam.
A sramotno je kako rade bulevar. Da imalo obraza iko ima ne bi se smjeli ni pojaviti nidje. Pi.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
A zastoj radova je zbog cijevi. Jer sigurno nije znao da tuda prolazi vodovodna mreza. Kakvi su ovo amateri i dumsteri majko sveta.
![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Tesko, ovo je izgovor, na cijev bi naisli pri samom iskopu, do sad su je imali kad zamijenit.
Ne sprdajte se ovo je novi parking Strabaga
Stigla prva rješenja za eksproprijaciju vlasnicima zemlje u Ulici Vojislavljevića
U toku su razgovori sa vlasnicima nepokretnosti na drugom dijelu trase Ulice Vojislavljevića, od nekadašnje fabrike 19. decembar do mosta na Nikšićkom putu, čime je i zvanično započet postupak eksproprijacije za potrebe rekonstrukcije glavne saobraćajnice na Zabjelu.
Za eksproprijaciju napokretnosti na ovoj trasi budžetom Glavnog grada za narednu godinu je opredijeljeno 2.705.263 eura.
Dok se čeka završetak eksproprijacije na ovom dijelu trase, u toku je rekonstrukcija prve faze saobraćajnice od Ulice 4. jula do nekadašnje fabrike 19. decembar, u dužini od 900 metara.
Ulica Vojislavljevića nakon rekonstrukcije postaće bulevar sa četiri saobraćajne trake. Dužina saobraćajnice biće 3,2 kilometra.
2.7m za eksproprijaciju au, je l se zna kolko tacno kupuju zemljista u m2? Zivo me zanima kolko dodje onda cijena jer mi se cini da su ih muski odrali
Nije neka para 300 tamo za kvadrat... bolje su neki za vrijeme miomira mugose prolazili
https://www.instagram.com/reel/DR5P-...AwdmpxdDN6cXB3
Ne znam dal ste pisali o ovome dijelu puta,al po meni je ovo tako debilno napravljeno da ne moze gore.
Ja ne znam ko je dao ovom saobrac.inzinjeru da ovako projektuje glavni magistralni put.
Da se razumijemo,ni prethodna ukljucovanje prema Bd nije bilo dobro al po meni je ovo gore tri puta.
Lakse da su kruzni napravili i cao
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Nije lakse kružni, jer mora projekat, čuda, lakše je iscrtat ulicu.
E sad dal je bolje kružni jeste, i mogao se neko ugradit u posao.
Ovako se ugradio u ocrtavanje, pa će posle na projekat pa na kružni. Dupla para
Ovo su pitali chat gpt i uzeli izrcatali
Drugog objasnjenja nema
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Ovo bi malo dijete ljepše nacrtalo....
A dje ce biti ovo moze pin na google maps.nesto se ne mogu orjentisat
https://maps.app.goo.gl/WAr81ZY23wRVfpum6
Dodje ovako ovuda, ne bi me cudilo da tvrdjavu blizu sruse doktori![]()
Uključenje na skretanje za Vraniće sa starog puta za DG... Samo mi nije jasno šta su planirali sa saobraćajem ukoliko uspješno ikada sprovedu taj projekat od 40k stanovnika. Kače bulevar na magistralu koja fizički ne može da se proširi a uključuje se u PG ispod Malog brda kod galerije Most đe je do Vezirovog isto ulica koja ne može da se pretvori u bulevar jer nema đe
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks