Taj polusan je baš pakao ne znaš ono jel sanjaš ili si budan najgore što u snu misliš da si budan ti podsvjesno recimo zoveš ženu u pomoć da te probudi.
Taj polusan je baš pakao ne znaš ono jel sanjaš ili si budan najgore što u snu misliš da si budan ti podsvjesno recimo zoveš ženu u pomoć da te probudi.
Ahahaha sad moram nešto da podijelim ja tako slušam frekvencije kiše pred spavanje a onda u sred noći znam da se probudim s mišlju jesam podigla stakla na auto a šanse nema da je kiša realno ono useli mi se bukvalno u san da stvatno pada kiša.
Možda je najbolje u toku sna izbjegavati bilo kakve zvuke.
E ne bih ga zažimala sa zvukovima.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Neđe u taj slučaj jedino sa antifonima da spavaš.![]()
Gubljenje vremena.
Zajebano je to, usere se coek ziv, meni su i ovako inace snovi bas zivopisni (bolje da ne pricam). Isto oni kosmari kad covjek ima gripu sa velikom temperaturom znaju biti zajebani, nisam odavno bio bolestan al se sjecam jednom da sam ubijedio sebe da me strah od onih linija sto vam se pojave pred oci kad zazmurite, pa aj zaspi majcin sine
I meni baš neđe naročito kad u iste zalutam u neku zgradu đe ne mogu da se snađem sa hodnicima i liftovima.A jedno vrijeme sam stalno sanjala da zalutam u Albaniju i to bez pasoša.
Nego,insomnija je zajebana naročito ako si prošao treće smjene.Ono u deset dođeš na posa u 3 ujutru već ne znaš jel si budan ili sanjaš.To je baš pakao.Treća smjena je baš pakao.
Ja tek sad vidim da cijeli život spavam ka beba. Uglavnom živopisne i čudne (nisu košmari) snove zapamtim ali sve je to lagano spram vas grešnika što vas more(množina od mora), košmari i paralize nekakve spopadaju.
Patite grešnice i grešnici !!!
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 30-11-25 at 22:02.
Pa kad kazem zivopisni mislim da samo "dugo" traju i pamtim snove skoro svaku noc, ima i bolesti ono fora "zmije me fataju" i normalnijih stvari. Al primjera radi ja spavam bas lak san, svaki me sitni sum probudi
@joni
Jesi ti carinik nisam te prepoznala sori dont vori![]()
A znate šta je dobro kad imate ovakve snove. Što nekad mogu da budu i lijepi, a da mislite da ste budni.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ima i toga ono baš ima
Mozak te nešto ka navodi aj iskuliraj.
Tebi i ostatku ekipe što sinoć podijeliste...znači mozak blokira tijelo ka budi miran ja imam svoje da odrabotam.Nešto na jeziku tvoje struke oću jadan ne bio da se restartujem.
Presmijah se na ovih 6 minuta.
U stvari ovo za košmare je nešto ka da te gura da ustaneš ali ja sam jednom odsanjala da sam regularno i ustala i otišla na vježbe na faks i sve okey i tek skontam kasno fak.Mislim baš baš zanimljiva tema.
Last edited by Bluemoon; 01-12-25 at 20:14.
Uspavanka:
Kakvi snovi..kakvi živi snovi..više java no snovi...tačno se bliži posljednji pun mjesec u godini koji je noćas..
I bit će opak!
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Ja sam sinoć u pola 10 zaspala...do 6 jutros koma! Komaaa!
Desavalo se meni slično,ali najgore od svega mi je bilo kad sam gledao samog sebe kako lezim(vjerovali ili ne).
Ne mogu se tačno sjetiti je li to bio prvi ili drugi put kad mi se to desilo,prije nekih 10ak godina. Sreca pa mi se ne dešava evo nekoliko godina,strasna stvar![]()
A više puta mi se desilo da sanjam i da ocu da viknem,ali jok. Nema budjenja![]()
Sjecam se jednom kad sam se probudio,ko zna koliko su bili otkucaji srca,preznojio se![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks