Dokaze za Mila će naći taman ko ovo u stilu JigSaw vidio sam ga u Gintaš kako trguje..ili na fotki je chagbt prepoznao marku i model i cijenu.![]()
Vjerovatno UK Eppendorf,tamo su mu vec jednom spasili zivot prije desetak god,posto su ga za dlaku likvidirali u Codri.
Nastranu sto je debelo kriv i treba da robija,al ispravno je sto su mu dali sansu da se lijeci jer je coek bon odavno.
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Ne, ne. Nego ti ne možeš da osjetiš ništa drugo od sopstvenog "mirisa". Dugo si se zavlačio onamo đe sunce ne zalazi pa ostalo.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Desetine hiljada ljudi protestuje u Bugarskoj prestonici, Sofiji, zbog novog budžeta. Tokom okupljanja došlo je i do sukoba demonstranata i policije. Učesnici protesta traže povlačenje nacrta budžeta za 2026. godinu. Kritikuju ga jer planira povećanja plata državnim službenicima dok opterećuje privatni sektor.
E cuh Bugari ...alo Bugari nema spavanja... treba neki sljunak da se izbači!
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Bugari eto makar rade nesto za razliku od nas![]()
Pa kažu Tuta Bugarin, a mi smo dno septičke. Nikakve reakcije na jučerašnjih 450 meleona
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
https://www.antenam.net/drustvo/3903...nzinu-i-autima
Može li se ovo opisat riječima a ne podrignut
Mislim da nisi u pravu. Neko bude kolekcionar i zakolje se, ima merak na to.
Npr. Da li je kompleks onaj koji plati sliku 50k?
Satovi nisu toliko show off skupe stvari kao npr neka skupa kola.
Da je sat preskup prepozna nekih 2% muskaraca i mozda 0,02% zena.
Tako da za show offovanje i liječenje kompleksa i dokazivanje ored drugima ima drugih igrački.
Takođe, ne potcjenjuj kolekcionarsku strast, koja je kao droga.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Da ima drzave ovaj bi letio iz fotelje, no kakvi klovnovi su u foteljama, takva je i krem bananica drzava.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
A ovo je politika i sloboda govora... zelje dijela gradjana su na kraj samo zelje...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nije on vjerovatno ništa kopirao, nego je očigledno na nekakav način blago retardiran
I šta veli taj ko je na kraju izvođač radova tija mostova Karađorđević ili ovaj drugi priča li se što.![]()
Ne znam okle vječita potreba u CG tog poređenja kad se priča o jednom da se ubaci neko drugi.Produkti ab revolucije čiji je on simbol pa kasnije metamoforza u bogatepitaj šta je sad ovo.Ali dobro je i poziciji i opoziciji.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Kakav raspad od države, dom zdravlja bez nafte za agregat
Viđeh vijest da Netflix i Amazon oće ekranizovati Vikend Snajperisti ne znam kakav je kome pogled na to ali znajući oba predatora na klikove i popularnost nimalo mi se ne sviđa.
Može li se i to staviti pod ratni profiteri?Korišćenje rata u zemlji đe im puca iskreno i korišćenje u neki vid kako morbidno zvuči zabave ali jes takav je Netflix.I Amazon ofkors.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks