KO tablice
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hvala. Imao sam vise srece nego mozga. Jedan bijeli Cayenne koji je preletio kolonu prije mene nije bio te srece. Juce preko Dragalja.
Dobih neku kaznu za pojas, 50€ klasika.
No vidim sad da je ova sluzbenica u postu stavila 33€ , jer sam u roku od 8 dana platio.
Postoji li sansa da ovi iz mupa budu picajzle i da ne registruju da sam je platio, jer su 2/3 fakticki 33,3€
Ne, jer kazne idu preko JMBG/broja naloga.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ali reko radi tih 30 centi da ne prave problem, nzm sto ne rekoh ovoj da zaokruzi to na 34€.. no kapiram sluzbenica poste, svaki dan bar par takvih kazni odradi..
Hahahah previse overtinkujem, uplaticu im sjutra euro, nego cu sad da razmisljam, jer je iznos na dvije uplatnice
Ovo treba da vide nasi i osposobe sistem. Mi bi taj rekord devorirali za 4h.
Prema tome, šta da ti kažem?
Iskreno mislim da bi oborili taj rekord i za manje od 4h
sto se tice 1000 neregistrovanih bi garant
a bome i za crvena i brzinu se ne bi postidjeli iako su na papiru 10x veci
U neđelju sam išao za Sarajevo i u Trnovo me izdvoji patrola iz kolone, 4ti sam bio. Kaže da imam kaznu prekoračenje brzine 88km/h dozvoljeno 50, od 3.10.2025 u Ljuboviji. Ja ga gledam jel me ovaj zajebava, kažem da tuda ne vozim, pokazuje sliku, približim i prepoznam mog prestolonasljednika sa dugom, išli za Mostar... uglavnom kazna je kod njih u sistemu i mora da se plati. Nije još uvezano sa granicom da te čeka na izlazu kao CRO ali reče da me čeka i ja platih 400KM i 60 dana zabrane vožnje u BiH...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Uprava policije objavila je na mreži X da je mobilna jedinica saobraćajne policije na auto-putu uhapsila dva vozača zbog prekoračenja brzine.
“Đ.L. (19) iz Berana – mladi vozač koji se kretao brzinom od 215 km/h”, napisali su.
Kako su dodali, uhapšen je i M.T. (35) iz Tuzi koji se kretao brzinom od 189 km/h.
Brzi Beranac...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Hahahahahahahahhahahaha koja smijurija
ko je naroman pa podmiti svaku patrolu koju sretne da pisu kazne drugom coeku??
moram otici da pitam i ja da nemam kojupusti djaOla
koliko li ovaj duguje... nije 10 eura 100%
a i moguce d aje jednu vec slomio/izrezao/ukrao
Ufatio me radar u Srbiju.
50 ograničenje
Prekoračenje 7km/h. VAN NASELJENOG MJESTA Snimak pokazuje 57km/h, jasno se vidi i auto i tablice, čak vozač i suvozač se vidi jasno (3 slike) ukupno. 1 vozilo, 1 lice vozača i tablice 3 slika.
334 član, stav 1 tačka 9. 3000 dinara ako se plati odma (u roku 8 dana) 1500 din
Rekoše mi da čak i za 1km/h preko pišu kazne.
Eto može nekom bit informacija od koristi ako bude išao do Srb.
Last edited by pauki; 12-12-25 at 12:29.
Pisu i za pojas pozadi...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
dbr tih 12 eura stvarno niej previše samo što je cimanje
She is only here to annoy herself!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks