Moze da se isplate koliko god rata unaprijed...
Sent from my iPhone using Tapatalk
za 4 mjeseca mi istice ugovor, imam uredjaj na rate - niko mi nije kriv sto sam kupio tako ali dobro...isplatio sam 20 ovih 4 mi nisu dali odjednom (pitao kad je bilo 6 ili 7 preostalih) nego moram sacekati, tj. da ne bih placao i pretplatu
jedva cekam na sekundu pa mozda odem u telekom. a na drugi broj isto u one sam pod ugovorom do kraja 2026. i tu imam uredjaj na rate...ali dobro, pola je proslo.
Moze da se isplate koliko god rata unaprijed...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
ne moze, trazili su i pretplatu da isplatim do kraja.
jer navodno nisam kupio uredjaj po punoj cijeni na rate nego po smanjenoj cijeni uz paket.
Ne nikako se ne isplati nego treba cekat da se zavrsi ugovor.
Jer imaju neku foru da i pretplatu isplatis po punoj cijeni ako ti je sad pretplata sa popustom.
AFAIK ne odlučuju ti u poslovnici, već u centrali... Svakako, i ja sam od telekoma očekivao neku ponudu kad sam nakon cirka 20 godina prelazio na One, al ne, ništa, iako je bilo OK paketa za nove pretplatnike, a najgore pakete su čuvali za nas korisnike sa najdužim stažom.
(nečitko)
Kome da se obratim za poslovne korisnike za One.. Treba mi redudansa na jedno mjesto, Telekom mi je isporučio link, m:tel nema tehničkih mogućnosti pa mi treba One.
Da li još neko nudi linkove osim iva tek provajdera?
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Last edited by Apolo; 13-12-25 at 15:37.
zna li neko, do kada je moguce raskinuti ugovor nakon povecanja cijena paketa
Da opišem jedan problem koji je imala moja rođaka. Usred razgovora joj se prekinuo poziv i telefon je počeo da traži neku šifru od 4 karaktera koja mora da ima makar jedno slovo. Telefon je bio u modu iz kojeg mogu da se obavljaju samo emergency calls i nije mogao ni da se resetuje ni da se ugasi jer je i za to tražio tu istu šifru. Kako rođaka nije postavljala nikakve šifre na telefon, nije znala o čemu se radi. Svakako je pokušala one generičke koje je našla po internetu kada je guglala problem na računaru. Svaki put je telefon javio da je pogrešna šifra i povećavalo se vrijeme za novi pokušaj. Gugl kaže da je to neka security greška, ali ništa detaljnije od toga.
Telefon je odnijela na servis, ovi su rekli da jedino mogu da mu odrade factory reset i ništa više. Kada je to završeno, rođaka je vratila kartice u svježe resetovan telefon i viđela je da telekomova kartica radi, ali da telenorovu telefon ne prepoznaje uopšte. Probala je da ubaci tu karticu u stari telefon, ni tamo je nije prepoznao, a kartice njenih ukućana su radile u njenom telefonu. Pošla je u Telenor da zamijeni sim karticu, ovi su počeli da je smaraju zašto nije ranije došla kad su joj poslali "hiljadu poruka" da će kartica biti blokirana jer treba da se zamijeni 5g karticom. Ni jedna jedina poruka nije stigla toj rođaki tako da ni tu nije znala o čemu se radi.
Da li je moguće da blokiranje sim kartice usred razgovora može da izazove problem koji je opisan? Na stranu to što je rođaka morala da plati servisu da joj resetuje telefon, izgubila je sve podatke sa njega plus je radnica iz poslovnice iznervirala tvrdnjama da je dobila hiljadu poruka sa obavještenjem da će sim kartica biti blokirana, iako nikad ništa nije stiglo.
Neprofesionalno.
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Zvali su me da mi ponude par paketa, e sad, ako mi je svidi neki paket a malo mi je neta, mogu li im ja reci uzecu taj ako mi das jos 5gb mesecno?
Ja bih sačekao dok nam ne maknu roaming sa EU valjda neđe Jun/Jul, da vidimo šta će tad biti - dako bude neke bolje cijene i ponude.
Moze biti samo skuplji.
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Ako bih dobio bas dobru ponudu ubacio bih i majku u postpaid, ali sve mi nude masu minuta za dobru cijenu umjesto vise gb
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks