Kako me ovaj Tehnomax pozitivno iznenadi. Sinoc ,nedelja neradni dan narucih neki aparat pa izabrah placanje preko firme... dolazi mail sa predracunom...platih... posle ne znam 20 minuta dolazi faktura! Jutros mail da je porudza proslijedjena na obradjivanje u maloprodajni objekat. Ne znam ... blago sokiran
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
U subotu kada sam trgovao bilo 10posto off na tehnomax a od danas je 15 pihhhh
I dalje ne uzeh nijedan dron , pih.
Mini 4 Pro svugdje 1k+, nema vise za 900...
Last edited by flyeagle; 03-12-25 at 11:47.
Na kupujemprodajem kod suboticana je 950e , sve ti je jasno onda
Ono je stvarno bila poklon cijena
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Jeste, ali bih rekao da su izdvojili samo par komada za to, jer evo ga opet po staroj cijeni.
Tehnomax ima 30% popusta na sve za kupovinu Vrh kartom Lovćen banke, 15. decembra.
Imam ja.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Kako se obračunava taj popust od 30% u Tehnomax?
Je li maloprodajna cijena npr. 100 EUR minus popust za jednokratno plaćanje 30% = 70 EUR?
Odje
https://www.lovcenbanka.me/banka/p/v...s-vece-popuste
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Sate sate sate
Ovo je baš![]()
![]()
![]()
Popust: 30% i na jednokratno plaćanje i na kupovinu na rate.
Kako može daleko najveći popust i najbolji uslovi u prodavnici sa daleko najskupljim stvarima?!?
(*u odnosu na firme koji su na spisku naravno)
Da nema Tehnomax trilion duga prema Lovćen banci, koje ova ne može da naplati, pa pokušavaju na ovaj način?!
Ili je tek "typo" u pitanju? lol
><
Kako je.
Tehnomax već daje 15% popusta što znači da su cijene već uvećane 15%.
Sada daje dodatnih oko 15% na PUNU maloprodajnu cijenu.
Dakle u realnosti daje 15% popusta na možda 10% kupaca koji imaju Lovćen karticu.
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Tako je, ovo je zapravo 15% stvarnog popusta, na onu cijenu koja je istaknuta za gotovinsko plaćanje, a 30% na "osnovnu".
kako klepaju svi odreda tacno svi istu matematiku koriste ... gledam u Multikom za kesh cijena skoro kao u VP za 90% stavri ali zato na rate ako nesto uzimas po usiju udarajju. a da je bog nas narod obozava rate pa rade ubijaju
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Od lijepe porodične priče, do ovoga...
![]()
E to mi nije jasno kako je na rate skuplje kad banka odmah isplati prodavnicu a ti placas rate sa kamatom naravno
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Najjacu kupovinu ikad na rate jedan drug u Tehnomaks na Zabjelu.
Cijenu ko za kes manje dodatnih 10% sto je bila neka akcija u tom objektu tada (to trajalo, posto sam ja mjesec ranije uzeo nesto i jos dodatno 10% manje).
Ovi ga pitali na koliko zeli rata, sve uradjeno jer neko zvao za njega da garantuje.
Neko 'obican'.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks