Idee Max životom
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Idee Max životom
Samo da kazem da je Max odvozio ovu trku sa starim motorom, ne sa motorom iz Brazila.
Prema tome, šta da ti kažem?
Da gledam full replay kad dodjem doma ili highlights samo?
Koliko ovo sa Antonelijem može da bude ključno na kraju. Maks P1, Lando P3 bi donijelo titulu Maksu, ovako Lando mora da završi na četvrtom mjestu.
Šteta.
In vino veritas
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Simple as that.
Mclaren im je sjebao 2 od 3 zadnje trke, izgubili bodove i sad sa bolesnom strategijom.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Meni je više zanimljivo kako je to odjednom Piastrijev bolid pročepio
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Svaka cast Maksu za voznju i rezultate ove sezone, pokazao je klasu i da je definitivno najbolji na gridu.
Niko ne zna sto ce se desit u poslednjoj trci, ali realno vratimo se sad na onu glupost sa Ruselom u Barselonu i kako ga ono skracuje za titulu i to ozbiljno.
Sad gledam replay trke
Kakva je ovo mclarenova strategija kao da su pitali ferrari za savjet? Da ne umiju da saberu 7+25+25?
Okej, piastri je prvi na stazi u trenutku safety cara cuva track position ne zna hoce li max i ostali da idu u pit.
Ali zasto norris ne ulazi kad gleda verstappena kako upada u pit..
ajde bože zdravlja da mclarenu rikne turbo za vikend pa da se napravi masterpiece na +13
Last edited by Dall’Igna; 01-12-25 at 07:31.
https://www.instagram.com/reel/DReI8...pjMTR5bGxiYXB4
Juki zajebe stvar, pobrka Norisa i Piastrija
Još bolje: Jukiju nazvižde bolid u RB ne bi li stizao MCL makar da ih potkači straga. Ovaj otpjeva labudovu pjesmu, pobijedi, uzme 25 poena, donese titulu Norisu, parkira u garažu, bači im ključeve od RB21 i reče im :"Dragi moji, boba vam ovo nije valjalo što ste mi radili"
Hadjar likes this.
Imam li bar 10 bambija za ovo
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Generalno, ne mislim da je MCL mogao nešto dramatično drugačije. Ne postoji ekipa koja može elegantno da upravlja svim mogućim situacijama kada su joj dva vozača do kraja u borbi za WDC. Uzimajući sve u obzir, može se sve svesti na par problematičnih situacija gdje nisu reagovali kako treba (Monza, najupečatljivije), ali, s druge strane, nije bilo otvorenog neprijateljstva, sudara na stazi (osim Kanade), čak ne ni nekog prevelikog rizika. Jedno od pitomijih unutartimakih rivalstava kada se uporedi sa npr. Hamiltonom i Rosebergom, Vettelom i Webberom, pa čak i Lewisom i Fernandom.
Lando je Meklarenov projekat, investicija u njega je ogromna i za očekivati je da ima prednost, ali ja sam čak i prijatno iznenađen koliko je prostora Oskar dobio. Na kraju, najviše sebe može da krivi, od 16. do 22. runde ga nigdje nije bilo.
In vino veritas
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks