Zajebani su u Podgorici afiniteti u klijentele.Ali da,baš joj fali jedan dobar pab.
Meni je onaj prostor super. Bašta.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Zajebani su u Podgorici afiniteti u klijentele.Ali da,baš joj fali jedan dobar pab.
Last edited by Bluemoon; 30-11-25 at 18:50.
Mislim da je Bit mislio da slabo rade za ono za što se predstavljaju nek me on ispravi ako griješim ali ako je na to mislio je u pravu.Odavno sam ja takve makla sa liste.
To da....ali rade dobro, predobro...
Ni meni se ne sviđa tamo mnogo toga, ali jbg...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Radi dobro i jedan moj drug što je pab pretvorio u seljanluk ali reko druže ja odem u fajront samo zbog osoblja ono zbog njih ali to što si ti napravio od paba to je idiotizam.
Bilo nas četvoro prije nekih 15ak dana tamo, nešto se malo pojelo. Bila je jedna prava porcija ovo ostalo eto da čupkamo. Popilo se po 3, 4 piva i po koja tekila. 120e. Od 8 do 11. Meni je to postalo previše za neki onako neobavezan izlazak đe sam mogao da popijem još x10 i put kuće smo ja i žena svratili na hamburger
Mislim sve cijene su pošle u krasni, ali je kafana postala ozbiljan trošak.
Tamo Saša distribuira Podgoričko pivo ka u meksički a ne znam što da ti velim ja nešto idem logikom Saša pivo valjaa ovaj ima ozbiljno dobre barbune.
Sam ih lovi.
Ovo ekstra ako si za Index mislio ako si mislio za Akademiju moja sućut što bi Hrvati rekli otišli su ozbiljno u fenseraj.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 30-11-25 at 19:59.
Ne, ne. Na Akademiju sam mislio. Ja inače gledam da sjedim okrenut prema nekom zidu I onda mi je skroz svejedno đe samtu taktiku sma razvio u jednu kafančinu đe smo nekad znali da idemo.
Gazda baš dobar lik, daljinski od muzike kod nas za sto, sve dopušteno, ali klijentela pakao. Ali baš. Sto u ćošku, ja se okreni prema zidu i divota. Bilo je traumatično kad oću do wc-a pa ukapiram đe sam. Ali bešika je dobra pa je to bilo u doba noći kad mi je bilo svejedno
Neka vam priča, popijte nešto. Usta da vam se ne suše.
A đe...ču'š
danas sam programirao druze, web.
pa otvorih jedan heineken 0.5 limenka da se castim, nisam odavno alkohol.
Kako slatko pijete prosto moram nešto sad naceti
Njegoševa kletva " Dabogda braćo moja ! Nemo'te me zajebavat ! "
Bogomi dobra, bolja nego Stara Pesma 5 i 7, sigurno, bar trenutno.
![]()
Jaka ali dobra.
Moze li bit da se nesto pokvarila stara pesma 5 ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Milion posto.
Kraljica je, meni, najbolja od ovih "kupovnih"
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Nije loša, ali pored moje šljive, ni jednu ne priznajem.
Zarić je dobar ali stvarno bi nešto trebalo da uradi povodom flaša izgledaju goli kič kao da su za suvenire a ne za rakiju.
Da, baš je ručna
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks