Vodite racuna oko akcijskih proizvoda u ideuu, istekli rokovi prije par mjeseci.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
AROMA
HDL
iDEA
VOLI
toliko proizvodjaca ima,
skoro svaki je bolji od mutija.
Vodite racuna oko akcijskih proizvoda u ideuu, istekli rokovi prije par mjeseci.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Prosto nerealno da se u CG ne moze naci krstena zamrznuta riba, narucio iz montefisha oslic zamrznuti, dolazi kesa - oslic ulovljen u julu 2024. pakovan u julu 2025. Znaci preko 2 god on sjedi zamrznut, on jeste jestiv al je bukvalno raspad, tolko vode je uslo u njega da kad se odledi dodje kao kasa. Reko ajde da vidju u voli juce i ove ovuda "ribarnice" u svaku je isti slucaj (svi pretpostavljam uzimaju od montefisha), reko aj bas da vidju ove ostale ribe i za svaku je isti slucaj. Jos na to da dodam njihov upitni uvoz, kako se to i skladisti kod njih itd.
EDIT: Tacno cu poci jedan dan do hrvatske da uzmem svjezeg kilo i da uporedim sa ovim raspadom kod nas
Last edited by JigSaw; 30-11-25 at 12:56.
CG marketi su očaj živi.
Kad god odem u neku razvijenu državu jedan od najjačih utisaka mi je ponuda u njihovim marketima u odnosu na Voli, Ideu, Lakovic i ekipu... O kvalitetu da ne pričam.
A Cogimar?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Meni je oslić najgora morska riba bolje znaju primorci ali iskreno ne pamtim ni kad sam ga uzela a vidim forsira se.Ove tovljene po marketima Buva reče svašta otad ih ne uzimam.U IDEA ili Voli se nađe nešto divlje ali mora ujutru da se dođe meni je bolje uzet i divljeg Luca nego oslić.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Meni preko oslica nemaprobao sam ih u skorije vala dosta al nije mi nijedna primaci oslicu ako gledamo odnos cijene/ukusa/tezine spremanja
Ja volim oslić. Bakalar mi je još bolji. Od tih zaleđenih što su cijenom I što reče Jig spremanjem pristupačni. Mada je bakalar skuplji.
Meni je oslić bezukus totalni, mogu ga pojesti naravno ali nikakvo uživanje u ukusu. Ili ga ja nisam jeo dobro spremljenog. Uzmem s vremena na vrijeme u "kuvano od srca" filete i u cijelo, djeca vole ali meni je to sve nešto meeh...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Zato sto premrznu, a kako i nece kad se ulove u 2024. pa stoje tamo nedje po Argentini do 2025. kad dodju odje dje se pakuju i tako prodaju na kraj 2026. Dovoljno je na par minuta u te 2 god da se ne skladisti kako treba, poveca se temperatura nazad na +0 i mozes je baciti jer se onda vise NE treba zamrzavati, sto nase indijance uopste ne interesuje. Zivo me zanima za kolko je nabavlja montefish, ne bi me cudilo po euro-dva kilo jer to niko drugi nece.
Uuuu i bakalar je bas dobar ali sam samo jednom uspio da nadjm zamrznutog a da je ulovljen ove godine, nije nesto mnogo skuplji vala al bas fina riba. Da se razumijemo volim ja i oradu i brancina tunu lososa i sve to ostalo al kad to jedem onda se pocastim fino, ovo za oslica pricam za ribu koju bi jeo svakodnevno jer je meni idealna.
Vala poslace me put nedje do dubrovnika i poci cu uzeti krsteni oslic fresko ulovljen (jer oni imaju zone u jadranskom moru), slikacu da se vidi razlika u boji i teksturi izmedju toga i ovog sranja zamrznutog - nebo/zemlja.
Pojma nemam jel premrznu ili duboko zamrzavanje im ne godi ipak su kristali leda ubice za mjenjanje strukture bilo koje namirnice.
Probaj da vidiš barbune svježe nekad ih dostavljaju na stari meni su prava poslastica.
Barbun je strašan.
Meni je drug lovio puškom pa dam znao da se ogrebem, ali se povrijedio neđe u martu i ništa evo od tada.
Sto se tice I Montefisha I Cogija, solidno im je ono sto oni proizvode I moze proc. Od zaledjenih stvari Montefish je imao solidnu hobotnicu iz Argentine. U Tivat lokalna pijaca nije losa za sitnu I plavu ribu moze se naci svjeze skoro svaki drugi dan. Ostalu ribu ne bih komentarisao. Ove tune i bakalari najbolje kao sto je kolega gore napisao skoknut do DU I tamo zaledjeno kupit ili ovaj dimljeni bakalar u ovaj period bude komad jeftiniji nego kod nas.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
On ne skače tamo on je tamo bojim se stacioniran ka i ti a tamo je put razovaren od Budve da ve bogmili sačuva.
Vidi, cijeli Novi I pola Kotora I Tivta trguju preko grane u Dubrovnik ili Trebinje, ne vidim problem. Iz Tivta do Lidla I Kauflanda u DU je 50km, tu imas veliki Konzum I Pevec i Ikea dostavni centar. Stvari na popust pred praznike kao sad su vise nego duplo jeftinije nego kod nas. I jos pola njih trazi povrat poreza
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Last edited by crane_operator; 30-11-25 at 23:09.
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Jeste primjetili kako nasi Multicomi, Tehnomaxi, PC gameri i ostali imaju skuplje sve komponente nego da narucite sa Amazona ili Srbije i kad neka komponenta padne na globalnom nivou kod njih ostaje ista cijena narednih 2 godine, a kad nesto skoci poput RAM Memorije, oni azuriraju cijene u istom danu?
Zlatio se Amazon i braca Madjari.
Jel još uvjek važi ono da s Amazona nema nikakvog poreza i carine ? Platiš dostavu samo na cijenu proizvoda ?
Piše za sve tako, još ne viđeh import charges za Crnu Goru. Za Srbiju se obračunava normalno.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks