Daj dje jos sta ima da se stuce plata
Tu es mon hero.
Daj dje jos sta ima da se stuce plata
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
pc gamer
monitor xiaomi 27" 100 eura (a27i)
Ima li dje jos jeftinije?
https://www.multicom.me/racunari-i-o...it-147534.html
I jeli ovo dvoje isto?
https://pc-gamer.me/p/KINGSTON-U3-V3...00MB-s--113052
https://pc-gamer.me/p/Kingston-SDCG4-128GB--112187
Last edited by flyeagle; 27-11-25 at 19:24.
Zato dronove sa Temu niko ne kontrolise![]()
PS5 dzabe u TehnoMax trentuno
Izvjestaj s lica mjesta
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Znalo je to bit mnogo bolje i po losijem vremenu![]()
Znali su biti mnogo bolji i popusti, meni na ovaj katalog ne upada ništa u oko što se tehnike tiče...
Takodje, procemo se bez trgovine u ove dane![]()
Jeli se malo razbistrila guzva, jeli bolje u Budvu? Da ne krecem za Dzabe iz Bara?
nebih da ispane da ih branim al ovo je odlicna cijena za iphone ...
1277 eura za iphone pro 17 je skorz dobra cijena s obzirom da kupujes u prodavnicu i da je full legalno s obzirom da je 1250-1300e kod preprodavaca koji prodaju ispod ruke bez pdv , poreza i sl. stvari
plus , dobijes 24mj garancije
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Nema preko one akcije u Tehnomaxu od 30% za premium karticu, bila je prije mjesec dana. Opremih bukvalno citavu kucu tada.
Ne znam jel neko bio u Okov na stari kakvo je stanje vidim imaju za nešto ozbiljne popuste recimo mjerkam onu motalicu sa kablom spustili su je 50%.
Brusilice i slične stvari su spustili na čini mi se principe koji brend ove jače manji spust u cijeni.Ali baš moje neko mišljenje je nema tih para ako je krkljanac.
Uzeo sam u multicom, prije sat vremena, 50 inca samsung tv...sve zavrsio za 23 minuta.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Kad bijah u fellas viđeh da u Okov nema gužve neđe i uzeh onu motalicu sa kablom.Imam osjećaj da su svi odreda odradili veliki popust samo na nešto đe nabavna cijena toliko niska u poređenju sa prodajnom da čak i s tim kao vau vau popustom je i dalje presmiješno jer viđeh igrom slučaja nabavne cijene recimo jelki novogodišnjih niđe veze koliko se prodaju.Bezobrazluk.U odnosu na uloženi materijal.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
PC Gamer - Xiaomi 15t + Xiaomi Watch S3 + Xiaomi OpenWear slusalice - 600€ - odlicna ponuda.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Bio sam utehnomax da uzmem powerline i memorisku. Popust samo 10posto, ja mislio vise.
I ona onu memorisku je cijana 18e, a ispod nje stoji stara cijena 16e haha. No opet tu nemogu nidje drugo jeftinije nac.
Ja sam uzeo Vivax susilicu, 20% popust u Grmec, oko 480e i klimu za sobu, dzabe bijase, 240e u Tehnoplus. A najjaci je Multikom, susilica veli 35% popusta neka Sarp, a stavili joj punu cijenu 650, a dan prije redovna cijena bila 500e...
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Ništa nisam kupio, ni od tehnike ni od robe...
Trudio sam se da mi nešto zatreba ali bez uspjeha.
Definitivan dokaz da sam ostarao
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Intersport je neke Adidas i Under Armour stvari za trening spustio bio dobro. Trenerke, majice, dukseve...
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks