Nego šta, nego narkomani.
Ova tema ne prestaje da se konzumira.
Citas postove Roberta Perisa mislis neki akademac pise o kosarci.
Citas ove danas mislis narkomani.
https://x.com/RobertParish00/status/...243184862?s=20
Nego šta, nego narkomani.
Ova tema ne prestaje da se konzumira.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Sto ce da čini ova Oklahoma kad se Vilijams vrati kad sad ovako izgledaju?
Odavno nije vidjena ovakva dominacija.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
imali su do sad bas lagan raspored. i tu jednu sto su izgubili, izgubili su 2 razlike u drugoj noci B2B utakmica, igrali bez 4 od top 6 igraca.
plus im se smesi 1-3 pika u prvih 15, a ovogodisnji i proslogodisnji pikovi iz prve runde nisu ni debitovali.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Black bas mnogo dobar. Ne bi pogrijesili da mu daju suteve ostalih.
Mnogo bolji ove sezone od Sagsa.
Svašta pišu...i na svašta se palimo...
![]()
Dobro su poceli mec Soćani.
Za sad zakljucali glavnog igraca Bostona, Pricarda. Njega pazi MekDi, ne da mu da dise.
Svjesno Braun slobodan za sut, to je rizik koji je ukalkulisan.
Dilingem preko Brauna.
Svima ove godine procenti u nebo.
Ili su svi se ubili od treninga ljetos ili novi nacin sudjenja hrabri igrace da uzimaju suteve sa treninga sa svijescu da nema tu pravog kontestinga.
Nije dozvoljem high five, da budes blize igracu kad se digne na sut, da stavis ruku na njega...
Dali su sve napadu a oduzeli sve odbrani.
Na kraju dana, sve je ta komfort zona, a dali su je napadacima.
Braun je dao kilo poena u 1/4 jer je prvih 5-6 suteva uzeo nebranjen.
Pa je onda usao u ritam i ubacio krs preko odlicne odbrane, pa nijedno udvajanje da ga malo zamisle...
Mislim da treba igrace pustat same da sutiraju. Tad im se stvori veci pritisak nego tobos ovo skakanje da se izblokira.
Jer si saban ako masis slobodan, a ovako kad kao neko skace ispred tebe imas alibi dobre odbrane, koja u sustini nije dobra jer igrac skace metar ipo od sutera.
Ovaj komentator Arene bas ima problem sto zena sudi 🤣
+12 na 3 do kraja je naopasniji rezultat u kosarci za minnesotu. srecom ant ubaci onu frnjoku za 3.
Jednu ukradenu loptu Denver ima i 15 izgubljenih ali sut za tri ih drzi u vodjstu.
Ne vjerujem da to moze trajati jos dugo.
Last edited by kurogane; 30-11-25 at 03:52.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
E nikako mi nije jasno kako su u dosadašnjem dijelu sezone Golden Stejt, Milvoki i Dalas odigrali 21 utakmicu, a Hjuston samo 16.
Nisam neki ljubitelj Stiva Kera, ali je čovjek potpuno u pravu kad o tome kuka na pres konferencijama.
Na kraju svi dodju na 82 utakmice i oni ce odmarat kad se ovi budu odirali. Ne znam u cemu je problem
Sent from my AC2003 using Tapatalk
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Jeste, doći će svi na 82 utakmice, ali mislim da nije svejedno kako će doći do tog broja, jer neke već na početku imaju vezane po 3 ili 4 "back to back" utakmice dok druge nemaju nijednu i lagano ulaze u ritam na početku sezone.
Nijesam navijač nijedne ekipe što sam spomenuo, nego mi samo interesantno kako uvijek neko na*ebe sa rasporedom, iako čelnici NBA uvijek seru oko smanjenja takvih utakmica i čuvenog problema sa "load management".
Da bi se osvojila titula ekipa treba da se driluje u toku sezone.
Tako da ne priznajem retardiranost pod pravdanjem da je tek regularna sezona.
Minesota pocela utakmicu tako sto je u tri ipo minuta imala gomilu defanzivnih gresaka.
OK je da te ne ide sut.
Nije ok da skupljas na posranom Senpeniju da najbolji protivnicki igrac ostane sam. U prvom napadu.
Last edited by Bruda; 01-12-25 at 00:17.
Rijetka gospostina od ove organizacije. Skoro dva minuta do kraja i prazni klupu kod 15.
Niko to danas ne radi, kao vjeruju u pobjedu.
A ne vjeruju u pobjedu no u statistiku igraca.
Mora se neki Harper pronac za Minesotu.
I neki pristojni centar.
Neka daju Gobera i pika prve runde za Dzeksona Hejza.
Last edited by Bruda; 01-12-25 at 02:19.
B2B-ovi su samo jedan od parametara za odredjivanje tezine rasporeda.
broj vezanih utakmica kod kuce ili u gostima, kilometraza, logican raspored ili nedostatak istog... posto wolvese najvise pratim, cesto izbace neki podatak na tu temu.
npr, ove sezone su prvi put od mislim 2009-e imali knickse i netse na istoj turneji na istoku. prije par sezona su imali 20% vecu predjenu kilometrazu od druge ekipe na listi. ili 13 uzastopnih utakmica sa naizmjenicnim utakmicama kuci i u gostima, gdje ti ni domaci nije teren nije neka prednost ako doletis u 4 ujutru sa gostovanja u miamiju, pa odmah po zavrsetku utakmice produzis u portland.
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
sezona je produzena za oko 2 nedjelje, igranje 4 meceva u 5 dana je potpuno eliminisano, imaju nedjelju dana odmora oko all star weekenda, medicina i propratne nauke su napreduju iz dana u dan... ne mogu da procijenim koliko to sve kompenzuje dodatno habanje tijela tokom 82 utakmice + PO, ali neki napredak se napravio u odnosu vec na 2010-e, a kamoli na kerrove igracke dane.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks