Nema ođe penala, Pavlovic nije imao đe sa rukom, Milan 1., ciao tutti
Juventus
Inter
Milan
Napoli
Roma
Atalanta
Lazio
Zaneti nema kapacitet ni za menadzersku, ni za trenersku ulogu, koliko god ga mi voljeli. Kambiaso je bio mozak na terenu, ubijedjen sam da ima kefalo i za trenera.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Nema ođe penala, Pavlovic nije imao đe sa rukom, Milan 1., ciao tutti
Nije bila do ruke ili ne odluka, svirao bi penal nego je vidio neki faul Marušića.
Odvojen lakat od tijela, tacno se vidi da ga cima prema lopti i onda naglo vraca prema tijelu kad je vec odbio loptu. I nakon sto je var potvrdio penal i zvao njega da potvrdi, on ide protiv var-a sto se nije desilo nikad, ali sudija je ocigledno navijac Milana. Nadam se da ce ga sudijska organizacija poslati u Seriju C, pa neka navijacke strasti ostave kod kuce. Da nijednom sudiji vise ne padne na pamet da sudi pristrasno
Sramota za fudbal je da Alegri sa ovakvom igrom osvoji Skudeto, ovo je nesto najruznije sto su moje oci vidjele. Evo ne mora ni Inter, sad bih potpisao Napoli da osvoji samo ne Milan. Sudija ako do sjutra ne dobije kaznu, treba neki vid protesta organizovat u Italiji
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Inter i Napoli su glavni za titulu, Milan, Juve, Roma borba za LŠ. Milan u prednosti jer nemaju evropska takmičenja.
Haha sada ne odgovaraju Alegrievske pobjede od po 1 0, kad je prijetnja po scudetto
kako se kaze chat shit get banged na italijanskom?
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Kakva je ekipa ovaj Komo
Pokaza im Inter đe im je mjesto.
Rutinski.
Послато са SM-S731B помоћу Тапатока
Presudiste na osnovu jednog meča. Amaterski.
Presudili su napadaci svjetske klase, nista vise. Nijedna ekipa na planeti nema bolje spiceve od Internazionale-a.
Mene najviše raduje pristup igri protiv koma,mada i protiv atletika uprkos porazu,za meč sa milanom da ne pričam(veneciju ne bih pominjao jer su dosta ispod ovih klubova)
Inter trenutno djeluje najozbiljnije,ubjedljivo najviše golova postiže,evo već sad duplo više od rome koja je kao neki konkurent za titulu(po meni nije)
Po meni jedino napoli može da parira interu ove godine kad su kompletni,ostaje taj milan koji sad ima samo ligu i sigurno će dati sve da je osvoje.
Vidjecemo vjerovatno kao i uvijek tamo u februaru ili martu,ne znam da li Inter opet može da gura daleko u ligi sampiona,ali kad bi se fokusirali na italijansku ligu,siguran sam da bi je osvojili i da imaju kvalitet koji niko ne može osporiti.
Samo neka guraju 100% skoncentrisano LŠ sto se mene tice.
Prije 1/2 LŠ nego skudeto
1/4 = skudeto
I onako je to liga koju osvaja onaj sto ne igra evropu jedva, tako da....
La remontada vs Torino
Vide Interisti da će trka potrajati
Kako mi je milo te Lazio dobi.
Zasluženo.
Sramna Parma s 2 igrača više.
Koliko je bolji igrac Zielinski od Calhanoglua, a Boni od Lautara. Bastoni se sprda, ovakva tehnika i prodornost za stopera nije vidjena. Najbolji stoper danasnjice
Ovome BiŠeku treba svezat ruke dok igra utakmicu…
Ne bih se sjekirao i da se ne osvoji ovo,ali sa dokle sa ovakvim glupostima.
Decko je debil, prosle godine nas je kostao titule. Nema Bastoni s kim da igra pozadi. U stvari lazem, ima Akanjia.
Vicenzo Italijano ima moje postovanje jer je jedini italijanski trener koji igra 4-2-3-1, ali garantujem kad bi preuzeo Inter odmah bi se presaltao na 3-5-2 jer imam osjecaj da im Marota odredjuje formaciju. Tj. ne kupuje im krila i treneri su prinudjeni da igraju defanzivno, nakaradno. Preko 10 godina nisam vidio dribling nekog igraca Intera. Neka majstorija kao sto to krila rade
Last edited by Tripleta; 19-12-25 at 20:23.
Kakvo je ovo izvodjenje penala,izgleda se nikome ne igra finale…
Nisu ludi da se brukaju protiv Napolija, oni melju
Ne posustaje Inter sa serijom pobjeda, nastavlja se trka u troje
A milije mi je sto se ova Bolonja dobila nego ista…
Milan da igra na sva tri fronta ne bi bio za titulu sigurno,ovako imaju možda neke šanse,Inter i napoli melju… Da vidimoo
Aj da vidimo može li Parma što noćas
Prejak je Inter ali znali smo da im pariramo baš dobro![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks